Πέθανε η μικρή Ραφαέλα, συγκλονίζει η μητέρα της!

0

Πέθανε η μικρή Ραφαέλα, συγκλονίζει η μητέρα της!

Πέθανε η μικρή Ραφαέλα που έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή από τον τον Οκτώβριο του 2014, όταν τραυματίστηκε (σε ηλικία 9 μηνών) βαρύτητα σε τροχαίο, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Η μητέρα της, Αντιγόνη Γάτου, το πρωί έγραψε για τις δραματικές ώρες που περνάει τονίζοντας πως η μάχη για την ζωή της μικρούλας οδεύει προς το τέλος με τραγική κατάληξη:

«Είναι τρομερό…είναι απίστευτο…. να κρέμεσαι απο ενα μόνιτορ, να δεις έστω κάτι καλό…. Και μέσα σου ξέρεις…… Ξέρεις ότι μετράς αντίστροφα, ότι είναι οι τελευταίες στιγμές σου μαζί της, με το σπλάχνο σου!!!…. Τι έχουν δει αυτοί οι τοίχοι????…. Τι έχουν ακούσει????… Πόσα κρυφά ουρλιαχτά, σφίγγεις τα δόντια και πνίγεσαι… Το βουητό από τα μηχανήματα, τα φωτάκια και οι συναγερμοί οι μόνοι σύντροφοι…Το βλέμμα λύπησης από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές σου ξεσκίζει τα σωθικά ακόμη πιο πολύ… απλώνουν το χέρι τους και σε χαϊδεύουν…και καταλαβαίνεις ότι το χάδι του γιατρού έρχεται όταν πλησιαζει το τέλος….. Ναι…από ώρα σε ώρα, από λεπτό σε λεπτό….το νιώθω….μυριζει θάνατος…. Παλεψε….παλεψα….παλεψαμε…..σας ειμαι ευγνώμων, τωρα ας προσευχηθουμε να ξεκουραστεί…».

Μετα από λίγη ώρα έγινε γνωστό το τραγικό νέο και σκόρπισε την θλίψη σε όλο το πανελλήνιο.

Πηγή: http://www.newsit.gr/