Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος!

0

Η Ειρήνη Αριστείδου σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας (15 Μαΐου) διοργανώνουν Παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής, με θέμα «Ζωγραφίζω την οικογένεια μου». Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη 15 Μαΐου και θα ισχύει μέχρι και το Σάββατο 31 Μαΐου . 

Τα παιδιά (ηλικίας από 0 – 18 ετών, από όλη την Ελλάδα) ενθαρρύνονται να ζωγραφίσουν την οικογένεια τους έτσι όπως την αντιλαμβάνονται και την βιώνουν τα ίδια, σε χαρτί Α4 και με ότι υλικό (ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, κλπ.) εκείνα επιθυμούν.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, θα επιβραβευθούν για την προσπάθεια τους από την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας (ΠΠΕ), αναρτώντας τα έργα τους στην ιστοσελίδα :https://sites.google.com/site/paidikipinakothikie/.

Παράλληλα η καλλιτεχνική επιτροπή της ΠΠΕ, θα αναδείξει ορισμένα έργα των παιδιών που θα ξεχωρίσουν, με το Χρυσό, το Ασημένιο και το Χάλκινο βραβείο καθώς και άλλα βραβεία αξιολογώντας την αισθητική, τη φαντασία, την καινοτομία, τη τεχνική, και την αρμονία.

Κυρίως όμως όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν τόσο καλλιτεχνικά όσο και συναισθηματικά για το πιο ευαίσθητο και σημαντικό κομμάτι (που είναι η οικογένεια) της ανάπτυξης, της ανατροφής και του ψυχικού τους κόσμου.
Ο ιδιωτικός παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο «Το Παλατάκι» (Στ. Καζούλη 8, τηλ. 22410 39739) συμμετέχει στην πρωτοβουλία, υλοποιώντας εκπαιδευτική ημέρα ζωγραφικής με θέμα την οικογένεια. Τα παιδιά του σταθμού, από 0 έως 6 ετών θα ζωγραφίσουν πως αντιλαμβάνονται την οικογένεια τους, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στον διαγωνισμό.
Οι ζωγραφιές των παιδιών του σταθμού , θα συγκεντρωθούν και θα παραδοθούν από την διευθύντρια του σταθμού , κυρία Βαλασία Βαρδέλλη στην κυρία Ειρήνη Αριστείδου, προς την τελική αποστολή τους στην Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας.

Αγαπητοί γονείς, 

Μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, με τη ζωγραφιά του παιδιού σας, με τους εξής τρόπους : 

  • Φωτογραφίζοντας και σαρώνοντας (σκάνερ) τη ζωγραφιά του και αποστέλλοντας την στο email : iaristidou@rho.forthnet.gr γράφοντας το όνομα του παιδιού, το επίθετο του, την ηλικία του και τον τόπο κατοικίας του, με την ένδειξη για τον διαγωνισμό ζωγραφικής «Ζωγραφίζω την οικογένεια μου».
  • Φωτογραφίζοντας και σαρώνοντας (σκάνερ) τη ζωγραφιά του και αποστέλλοντας την μέσω facebook με προσωπικό μήνυμα με τις ανωτέρω πληροφορίες, στο προσωπικό μου λογαριασμό f.b. Εirini Αristeidou
  • Φωτογραφίζοντας και σαρώνοντας (σκάνερ) τη ζωγραφιά του, γράφοντας τις πληροφορίες (όνομα , επίθετο, ηλικία και τόπο κατοικίας του παιδιού) με την ένδειξη για το διαγωνισμό «Ζωγραφίζω την οικογένεια μου» και αποστέλλοντας την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο email της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας, paidiki.pinakothiki.elladas@gmail.com 
  • -Παραδίδοντας τη ζωγραφιά του παιδιού , όπως είναι (χωρίς να τη φωτογραφήσετε και χωρίς να την σαρώσετε ) , στο:
  • Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης Ειρήνης Αριστείδου, Δημοκρίτου 1 Ιαλυσός, Ρόδος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μου στα τηλ. 22410 71575 και 6946334559.
  • Προσωπικά στη κυρία Αριστείδου, κατόπιν συνεννόησης (στα άνω τηλ.).
  • Στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο «Το Παλατάκι» Στεφάνου Καζούλη 8 , Ρόδος κατόπιν τηλ. επικοινωνίας (τηλ. 22410 39739) με την διευθύντρια του σταθμού κ. Βαλασία Βαρδέλλη.
  • Για οποιανδήποτε άλλη πληροφορία ή /και διευκρίνιση που αφορά στον διαγωνισμό, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 22410 71575 * Ειρήνη Αριστείδου*.

Επίσης μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας : https://sites.google.com/site/paidikipinakothikie/. στην οποία και θα αναρτηθούν όλα τα έργα των μικρών μας καλλιτεχνών.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!