Ελπιδοκατασκήνωση: Διακοπές με χαρά και δημιουργία ιδανικές για μονογονείς!

0

Η Μόνικα είπε για την εμπειρία της στις 20-30 Ιουνίου από το Ελπιδοχώρι: «Είδα το γιο μου να στέκεται ήσυχα στην ουρά για το φαγητό, να πηγαίνει το πιάτο του στα άπλυτα χωρίς να του το ζητήσω, να απολαμβάνει κάθε λεπτομέρεια της φύσης και απορροφάται σε ένα απίστευτο δημιουργικό παιχνίδι κάνοντας σχέση με άγνωστά του αρχικά παιδιά. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, τόσο διαφορετικούς και ενδιαφέροντες, ξυπνούσα κάθε μέρα μέσα στην ηρεμία και την ομορφιά της φύσης, ανυπομονώντας για τα ωραία πράγματα που θα κάναμε».

Πρόκεται για την Ελπιδοκατασκήνωση, μια κατασκήνωση ειδικά για μικρούς και μεγάλους με 9 μέρες γεμάτες μοναδικές δραστηριότητες. Μάλιστα, πρίν λίγο καιρό στο Singleparent.gr λάβαμε ένα email από μια ενθουσιασμένη αναγνώστριά μας μονογονέα που μας έγραφε πόσο υπέροχα πέρασε με το παιδάκι της εκεί και πόσο ανεπιφύλακτα το προτείνει.

Όπως μας έγραψε η ίδια, το πρόγραμμα εκτός από δραστηριότητες, περιλαμβάνει και διατροφή (επί λέξει μας είπε «το φαγητό είναι καταπληκτικό!») ενώ έδωσε συνολικά 200 ευρώ χωρίς όμως να ξοδέψει κάτι άλλο, καθώς δεν υπάρχει μαγαζί σε ακτίνα 8 χιλιομέτρων. Πρόκειται για διακοπές σε απόλυτη επαφή με τη φύση και κυρίως με τα παιδιά, σε μια πολύ προσιτή τιμή.

Η Ελπιδοκατασκήνωση ανοίγει ξανά από τις 22 μέχρι και τις 31 Αυγούστου και περιμένει μεγάλους και παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Αξίζει να πάρετε μια γεύση από το βίντεο που ακολουθεί!

Πρόσφατα έγραψαν για την Ελπιδοκατασκήνωση και οι αγαπημένοι μας «ElaMazistas» (www.elamazi.gr) που την προτείνουν ανεπιφύλακτα και καλούν όλους τους γονείς και τα παιδιά να συνεργαστούν, να αυτοσχεδιάσουν, να συνυπάρξουν αρμονικά διοργανωτές, γονείς, παιδιά και φύση!

Το αμοιβαίο μας όφελος θα είναι να αισθανθούμε όλοι, διοργανωτές και συμμετέχοντες, εκείνη την πληρότητα που προκύπτει όταν τα πράγματα λειτουργούν αβίαστα, καλοπροαίρετα, χωρίς κριτική αλλά αναλαμβάνοντας ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί. Ας γίνουμε μια όμορφη παρέα! Ένα μικρό χωριό!

 photo elpidohori programa_zpso7gbnooj.jpgΑς θυμηθούμε πώς είναι να ψυχαγωγείσαι και να διασκεδάζεις στη φύση! Τέχνη, Δημιουργία, Φυσική Άσκηση, Γνώση, Παιχνίδι, Ιππασία και άλλα θα βρουν χρόνο να κλείσουν αυτό το αξέχαστο από κάθε πλευρά καλοκαίρι και να μας προετοιμάσουν για μια δημιουργική νέα Σχολική περίοδο!

Οι θέσεις είναι λίγες και καλύπτονται άμεσα. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του να μείνετε στο καταφύγιο ‘Ελπίς’ που είναι φτιαγμένο από αχυρόμπαλες, ξύλο και φυσικά υλικά, να κατασκηνώσετε στο κτήμα ή να κλείσετε δωμάτιο σε συνεργαζόμενο ξενοδοχείο της περιοχής με οικονομική τιμή, ενώ στη συμμετοχή πέρα από τα εργαστήρια και τις δράσεις, συμπεριλαμβάνονται όλα τα γεύματα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email contact@elpidohori.gr

Τι να φέρω μαζί μου….
Φακό, παπούτσια κλειστά, σαγιονάρες, καπέλο, γυαλιά, αντικουνουπικά, αντιηλιακά, ρούχα κατάλληλα για διακοπές στην απόλυτη φύση, απαραίτητα φάρμακα, ιδιαιτερότητες φαγητού, κάποιας μορφής αδιάβροχο, ότι χρειάζομαι για τον ύπνο (στρώμα, μαξιλάρι, σεντόνια, κουβέρτες, ή sleeping bag), προσωπικά αντικείμενα καθαριότητας.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ερατώ Χατζημιχαλάκη
Τηλέφωνα: +30 694 59 58 181/ 210 93 30 908/ 275 10 71 180
Web: http://www.elpidohori.gr/