Δωρεάν παιχνίδι για άνεργους και πολύτεκνους στο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια»

0

Το Σάββατο 11 και τη Κυριακή 12 Ιουλίου 2015, το λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» προσφέρουν δωρεάν παιχνίδι σε πολύτεκνους και άνεργους!

Εδώ και 30 χρόνια, η οικογενειακή επιχείρηση Luna Park «Τα Αηδονάκια», προσφέρει απλόχερα τη χαρά και το παιχνίδι σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και γονείς.

Αυτές τις στρεσογόνες και πιεστικές ημέρες η μόνη μας διέξοδος είναι το παιδικό χαμόγελο και η οικογενειακή αγκαλιά!

 photo 10_zpsx21lxwgj.jpgΤα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και θέλουν να ανταποδώσουν λίγη από την αγάπη που έχουν εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, αποφάσισαν, αυτό το Σαββατοκύριακο, να προσφέρουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το παιχνίδι στις οικογένειες ανέργων και πολυτέκνων.

Τους προσκαλούν, λοιπόν, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου να έρθουν μαζί με τις οικογένειες τους και να μοιραστούν στιγμές χαράς και διασκέδασης στο Luna Park «Τα Αηδονάκια«,  στο Μαρούσι, εντελώς δωρεάν!

 photo 9_zpslyj5dpfm.jpgΌλα τα παραδοσιακά παιχνίδια Luna Park, η Πανοραμική Ρόδα, το κλασικό Καρουσέλ, το Σκουλήκι Αλέξανδρος, εντυπωσιακά θαλασσοφουσκωτά, πισίνες με βαρκάκια, pedal boats, εργαστήρια με Τουβλάκια Lego ® αλλά και 20 επιπλέον παιχνίδια περιμένουν μικρούς και μεγάλους, εκεί που χτυπά η καρδιά της οικογενειακής διασκέδασης, στα Αηδονάκια στο Μαρούσι, που φέτος φιλοξενούν το Athens Holiday Park και τον Θαλασσόκοσμο. Και μην ξεχνάτε ότι σας περιμένει και μια έκπληξη … η ζωντανή e-ξενάγηση στο μεγαλύτερο ενυδρείο της χώρας, στο Cretaquarium της Κρήτης, για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, στον πιο fun θαλασσόκοσμο της πόλης!

 photo 5_zpsfbflgofm.jpgΤο δώρο μας είναι αξίας 15 ευρώ ανά άτομο, καθώς αυτό είναι το κόστος αγοράς του ημερήσιου «βραχιολιού».

Η προσφορά θα ισχύει μόνο το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Ιουλίου με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας ή της κάρτας πολυτέκνων.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα βραχιολάκια αυτά από το ταμείο του χώρου και να τα χρησιμοποιήσουν από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.

Athens Holiday Park μόνο στα Aηδονάκια!

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο
210 61 96 941
Διεύθυνση
Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155,
Μαρούσι
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο https://www.facebook.com/Aidonakia

Το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι στεγάζεται σε χώρο 6.000 τ.μ. και διαθέτει δωρεάν παρκινγκ
Πιστοποίηση ποιότητος και ασφάλειας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)