Δωρεάν παιδότοποι στην Αττική και όχι μόνο!

0

Ο παιδότοπος είναι μια πολύ ωραία επιλογή διασκέδασης όταν ο χώρος είναι κατάλληλος και κυρίως όταν ο γονιός είναι πολύ κουρασμένος ή ο καιρός κακός, οπότε δεν υπάρχει δυνατότητα για βόλτα στο πάρκο ή στην εξοχή. Επειδή όμως δεν έχουν όλοι οι γονείς την οικονομική δυνατότητα να επισκεφθούν αρκετούς παιδότοπους ώστε να κρίνουν ποιός είναι ο καταλληλότερος για εκείνους,  βρήκαμε για εσάς παιδότοπους που μπορείτε να επισκεφθείτε, να δοκιμάσετε και να αποφασίσετε εντελώς δωρεάν-ναι δωρεάν!

 photo paramithi2_zpstrqffjry.jpg[highlight]Παιδότοπος «Παραμύθι»[/highlight]
Ιφιγενείας 39, Νέα Ιωνία Αττικής
Τηλ: 210-2711811
Ώρες λειτουργίας:  Δευτέρα-Παρασκευή 17.30-21.30, Σαββατοκύριακο 11.00-21.30

Ο παιδότοπος «Παραμύθι» δημιουργήθηκε πριν 15 χρόνια και έφτιαξε ένα περιβάλλον πρωτότυπο.  Εδώ το παιχνίδι είναι «εμψυχωτικό»και πραγματοποιείται από εξειδικευμένες παιδαγωγούς!

Ο παιδότοπος στους « συνοδούς – γονείς » προσφέρει ξένοιαστη παραμονή , αφού τα παιδιά επιβλέπονται και απασχολούνται δημιουργικά σε έναν ασφαλή παιδότοπο, κατέχοντας συνεχή πιστοποίηση από την αρμόδια αρχή ΕΒΕΤΑΜ που ανανεώνεται κάθε χρόνο. Είναι πολύ καθαρός καθώς καθαρίζεται και απολυμαίνεται, σχολαστικά σε καθημερινή βάση ενώ στο χώρο διατίθεται  wifi και υπολογιστής για δωρεάν σερφάρισμα. Στον παιδότοπο «Παραμύθι» οι συνοδοί δεν πληρώνουν είσοδο και σας καλωσορίζουν κερνώντας σας ποπ κορν με γεύση καραμέλα.   Σε όλους τους χώρους » ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ» ενώ στον παιδότοπο υπάρχει κλιματισμός & εξαερισμός.

Το κορυφαίο όμως είναι ότι συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ το προσωπικό του παιδότοπου, σας παρέχει μία κάρτα δωρεάν επίσκεψης που ισχύει για μια φορά και ένα παιδί, από Δευτέρα έως Πέμπτη χωρίς ημερομηνία λήξης. Η συγκεκριμένη δωρεάν επίσκεψη περιλαμβάνει ελεύθερη ώρα παιχνιδιού, μπαλόνι , απεριόριστο χυμό και κάρτα μέλους. Για τα αδέρφια μπορείτε να επαναλάβετε την αποστολή στοιχείων ενώ η κάρτα σας αποστέλλεται σε μορφή .pdf τη τυπώνετε και τη παραδίδετε στην υποδοχή.

 photo paidotopos marina zeas_zpsao03eyxf.jpg[highlight]Παιδότοπος με ελεύθερη είσοδο όλο τον Μάιο στη Μαρίνα Ζέας[/highlight]
Ώρες λειτουργίας Παιδότοπου
Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 21:00
Σάββατο – Κυριακή & αργίες 10:00 – 20:00.
Πρωινές επισκέψεις σχολείων κατόπιν ραντεβού στο τηλ.: 210-8003467

Ο δήμος Πειραιά, φιλοξενεί τον Μάιο έναν μαγευτικό παιδότοπο με πολλά παιχνίδια και δράσεις, με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά και τους γονείς τους. Από την Πρωτομαγιά έως και την 31η Μαΐου, στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στη Μαρίνα Ζέας, θα λειτουργεί ένας μεγάλος παιδότοπος με τα αγαπημένα παιχνίδια Playmobil: τεράστια κάστρα με χρυσούς δράκους, αγροκτήματα και παραμυθένια παλάτια θα ταξιδέψουν τα μικρά παιδιά στον κόσμο του παιχνιδιού και της διασκέδασης.

Στους χώρους της Λέσχης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, θα φιλοξενηθεί, επίσης, όλον τον Μάιο, έκθεση με ζωγραφιές των παιδιών από τα νηπιαγωγεία του Δήμου με θέμα «Ο Πειραιάς μου».

Τα εγκαίνια του παιδότοπου πραγματοποιήθηκαν από τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη την Παρασκευή 1η Μαΐου στις 11:30 π.μ.

 photo glyfitzoyri_zpstdt3pfsy.jpg[highlight]Παιδότοπος «Γλυφιτζούρι» στο Νέο Ηράκλειο Αττικής[/highlight]
Αττικής 18, Νέο Ηράκλειο
Πλησίον Αγίου Νεκταρίου, Σύνορα Μεταμόρφωσης
Τηλέφωνο: 210-2838338
Κινητό: 6971998233

Ο παιδότοπος «Γλυφιτζούρι» σας καλωσορίζει στις καινούριες του εγκαταστάσεις, με σκοπό να δώσει ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης στους μικρούς μας φίλους αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα…μεγάλα παιδιά!!!

Σ΄ ένα δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να παίξουν, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να αναπτύξουν την κοινωνικότητα τους μέσα από το ομαδικό παιχνίδι και όλα αυτά υπό την επιτήρηση του έμπειρου προσωπικού μας!

Με πρωταρχικό τους μέλημα την αγάπη προς το παιδί δημιούργησαν ένα χώρο που πληρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας, υγιεινής και λειτουργικότητας και συμμορφώνεται απόλυτα με τις απαιτήσεις των προτύπων του ΕΛΟΤ. Ο παιδότοπος «Γλυφιτζούρι» διαθέτει προαύλιο χώρο-καφετέρια για τους καπνίζοντες με ορατότητα στον χώρο του παιδότοπου ώστε να έχουν άμεση επαφή με τα παιδιά. Στον χώρο του παιδότοπου απαγορεύεται το κάπνισμα, για το καλό των παιδιών ενώ ο χώρος κλιματίζεται.

Αν θέλεις να αποκτήσεις δωρεάν είσοδο, αρκεί να στείλεις ένα email με τα στοιχεία σου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.glifitzouri@gmail.com ώστε το προσωπικό να επικοινωνήσει μαζί σου. 

 photo tazmania_zpslvhgca6j.jpg[highlight]Παιδότοπος «Tazmania» στο Χαλάνδρι Αττικής[/highlight]
Ηρακλείτου 26, Χαλάνδρι
Tηλέφωνa επικοινωνίας : 2106087233 – 6936539607
Αναγνώστριά μας, μας ενημέρωσε ότι ο παιδότοπος «Tazmania» στο Χαλάνδρι, προσφέρει κάθε Δευτέρα δωρεάν είσοδο στα παιδιά και την ευχαριστούμε πολύ! Πράγματι η νέα διεύθυνση του παιδότοπου, κα Νάνσυ Χατζή και το προσωπικό του, σας καλωσορίζουν και σας προσφέρουν μια μοναδική μορφή διασκέδασης για το παιδί σας στον ανακαινισμένο εσωτερικό του χώρο και στην αίθουσα παιχνιδιών του. Παράλληλα προσφέρει έναν άνετο χώρο για τους γονείς για να καθίσετε να χαλαρώσετε με τους φίλους σας , με δωρεάν WIFI για τους λάτρεις της τεχνολογίας, με συνδρομητική τηλεόραση για τους μπαμπάδες το Σαββατοκύριακο με αθλητικές μεταδόσεις, ενώ τα παιδιά σας θα παίζουν πάντα με την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού .

 photo nemo_zpslohcs0wv.jpg[highlight]Παιδότοπος «Nemo» στη Ν. Αρτάκη στη Χαλκίδα[/highlight]
Ρήγα Φεραίου 40, Νέα Αρτάκη
Παραλία Φανερωμένης (μεταξύ Παναγίας Φανερωμένης και Ζέφυρου)
Τηλ: 2221308354
Κιν.: 6948206470

Ένας χώρος για ατελείωτο παιχνίδι, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να τρέξουν, να κάνουν νέους φίλους, αλλά και να απασχοληθούν δημιουργικά, πάντα με την καθοδήγηση και την επίβλεψη ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού.

Ο Nemo είναι πιστοποιημένος καθώς ελέγχεται κάθε χρόνο από τους αρμόδιους φορείς που έχουν οριστεί απο το κράτος. Έχει όλες τις κατάλληλες προυποθέσεις και ειδικά σχεδιασμένη κατανομή χώρου για ασφαλές παιχνίδι.  Οι χώροι του παιδότοπου διατίθενται για παιδικά πάρτυ καθώς και για οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση (γενέθλια, γιορτή, βάπτιση, σχολικά πάρτυ, party φροντιστηρίων κ.α.).

Τα παιδάκια , εκτός των άλλων, απασχολούνται και με πιο επιμορφωτικούς τρόπους καθώς η δημιουργική απασχόληση είναι ένα από τα βασικά μελήματα του Nemo. Ζωγραφική, παζλ, ομαδικά παιχνίδια, παιχνίδια μνήμης, επιτραπέζια παιχνίδια καθώς και παραμύθια που διαβάζουν οι παιδαγωγοί στα παιδάκια είναι λίγα μόνο από τα πράγματα που ξετρελαίνουν τους μικρούς φίλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος είναι απόλυτα καθαρός ενώ ο παιδότοπος Nemo, βρίσκεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία μπροστά στη θάλασσα, με θέα όλο τον Ευβοϊκό κόλπο και με άνετο parking. Οι γονείς έχουν ορατότητα με τον χώρο που παίζουν τα παιδιά ενώ διατίθεται. δωρεάν wifi, ποιοτική μουσική, τηλεόραση που προβάλει ντοκιμαντέρ και περιοδικά για κάθε γούστο. Στα παιδάκια με την είσοδό τους εκτός από το απεριόριστο παιχνίδι για όσες ώρες θέλουν, προσφέρεται λαχταριστό φρέσκο κέικ καθώς και παιδικός χυμός 9 φρούτων.

Για να κερδίσετε μια δωρεάν είσοδο αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ ώστε το προσωπικό να επικοινωνήσει μαζί σας και να λάβετε τη δωρεάν είσοδο η οποία ισχύει για ένα παιδάκι από Τρίτη έως Πέμπτη.

 photo ntit ntit_zpsrlys3fjr.jpg[highlight]Παιδότοπος Ντιτ Ντίτ στη Λάρισα[/highlight]
3ο χλμ. ΠΕΟ Λάρισας Βόλου, Λάρισα
Τηλέφωνο: 2410-572257
Αναγνώστριά μας, μας ενημέρωσε ότι ο συγκεκριμένος παιδότοπος προσφέρει δωρεάν είσοδο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Επικοινωνήσαμε για το λόγο αυτό με την υπεύθυνη κυρία Μπόμπολου η οποία επιβεβαίωσε τη πληροφορία και ευχαριστούμε την αναγνώστριά μας που μας έδωσε ακόμα μία επιλογή δωρεάν διασκέδασης για όλα τα παιδιά!

Ξέρεις κάποιο παιδότοπο που προσφέρει δωρεάν είσοδο; Άφησε το σχόλιό σου στο τέλος του κειμένου ή στείλε μας το email σου στο info@singleparent.gr. Θα χαρούμε πολύ να μας βοηθήσεις!
*Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι τυχαία και δεν απεικονίζει κάποιον από τους παραπάνω παιδότοπους.
**Το παραπάνω άρθρο ΔΕΝ είναι διαφημιστικό και το Singleparent.gr δεν ευθύνεται σε περίπτωση που έχει αλλάξει κάτι από τα παραπάνω χωρίς ειδοποίηση.