Θεσσαλονίκη: Σήμερα ανοίγει τις πύλες της η πρώτη παιδική αίθουσα σινεμά! (ΦΩΤΟ)

0

Της ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΒΑΣΒΑΝΗ

Η πρώτη παιδική αίθουσα σινεμά στην Ελλάδα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στα Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos και θα ανοίξει τις πύλες της στις 15 Ιουνίου 2017 για το κοινό προβάλλοντας την ταινία «Αυτοκίνητα 3» (Cars3).

Ο λόγος για το “Village Kids” ή Vkids αν προτιμάτε σε συντομία. Πρόκειται για μια από τις υπάρχουσες αίθουσες των Village που άλλαξε όψη, ντύθηκε με χαρούμενα χρώματα και είναι έτοιμη να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους.

Μάλιστα έχει και μια τσουλήθρα την οποία τα παιδιά μπορούν να κατεβούν πριν την έναρξη της προβολής.

«Πρόκειται για την 1η παιδική αίθουσα σινεμά στην Ελλάδα. Και θα λειτουργήσει στη Θεσσαλονίκη. Η “Village Kids” αίθουσα διαθέτει 9 καθίσματα-κρεβάτια και 36 καθίσματα-πουφ με χαρούμενα χρώματα κάνοντας έτσι κάθε προβολή ακόμα πιο άνετη για τους γονείς και πιο διασκεδαστική για τα παιδιά», σημείωσε ο διευθυντής Marketing Ανδρέας Αλεξανδρίδης μιλώντας στο typosthes.gr.

Όσο για το πρόγραμμα; Από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα θα προβάλλονται παιδικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου σε πρώτη προβολή, ενώ μετά τις 21.00 σειρά θα έχουν εμπορικές ταινίες όπως πχ το Spiderman.Το εισιτήριο κοστίζει 7,5 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αίθουσα μπορεί να διατεθεί και για παιδικά πάρτι τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής, σε ώρες φυσικά που δεν υπάρχουν προβολές.

Χρήσιμα

Τα Village Cinemas βρίσκονται στο Mediterranean Cosmos (11ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, 54001). Περισσότερα στο:

WWW.VILLAGECINEMAS.GR

Πηγή: http://www.typosthes.gr