Ο φίλος του γιου μου, του έδειξε πορνό μέσα στο σχολικό. Πώς να ενεργήσω;

0

Χρειάζομαι μερικές συμβουλές, για να καθοδηγήσω σωστά τα παιδιά μου σε αυτή την παράνοια, που ζούμε και λέγεται κοινωνία. Ο σύζυγός μου και εγώ έχουμε τέσσερα παιδιά, ηλικίας από 9 έως 15 ετών.

Πρόσφατα, ο 12χρονος γιος μας γύρναγε σπίτι μετά το σχόλασμα με το σχολικό. Καθόταν στη μέσα θέση, σε εκείνη που κοιτάει παράθυρο και ένας συμμαθητής του ήρθε και έκατσε δίπλα του. Του έδειξε στο κινητό του γυμνές φωτογραφίες γυναικών, που είχε κατεβάσει απ’ το διαδίκτυο.

Το παιδί μου δεν ήξερε, πώς να ξεφύγει. Ήταν από τη μέσα πλευρά και όταν του ζήτησε να σηκωθεί, για να περάσει, το άλλο παιδί αρνήθηκε. Ευτυχώς, η διαδρομή με το σχολικό είναι μόνο 10 λεπτά, αλλά όταν βγήκε από το σχολικό ήταν φανερά αναστατωμένος.

Ο γιος μας είναι ένα πολύ χαμηλών τόνων παιδί και είμαστε στο σπίτι πολύ προσεκτικοί με τέτοιου είδους πράγματα.

Το συζητήσαμε και την άλλη μέρα τηλεφώνησα στο διευθυντή. Μου είπε, ότι εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι μάρτυρες, που να επιβεβαιώνουν, ότι έγινε κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να κάνει κάτι. Έλεος πια!

Υπάρχει αυστηρή πολιτική στα σχολεία σχετικά με τα κινητά, κάτι που έδειξε να μην πολυνοιάζει τον διευθυντή. Θα μπορούσα να το τραβήξω παραπέρα, αλλά δεν το έκανα.

Εσείς τί θα κάνατε, αν το παιδί σας αναγκαζόταν να δει κάτι, που δεν ήθελε να δει; Με ποιες κουβέντες θα προσπαθούσατε να του τονώσετε το ηθικό και να του μάθετε, τί πρέπει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις;

Μαρία

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ