Κακοποίησε τη κόρη μου και μάλλον γι’ αυτό έγινε λεσβία! Θα τρελαθώ!

0

Η κόρη μου είναι λεσβία και απλά δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Δεν μπορώ να ξεπεράσω τη σεξουαλικότητα της, και μου χαλάει την αισθητική.

Είχε μια πολύ κακή εμπειρία με έναν άντρα που ήμουν φίλη για αρκετά χρόνια. Εκείνη και ο γιός μου τον αγαπούσαν πάρα πολύ, και νόμιζα ότι τους έκανε χαρούμενους όταν χωρίσαμε με τον μπαμπά τους.

Εκείνος ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από φίλος, αλλά ποτέ δεν τον είδα έτσι.

Δεν είχα ιδέα ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την κόρη μου όταν ήταν εννέα ετών.

Την φίλησε και την ανάγκασε να τον ακουμπήσει. Τότε την έκανε να πιστέψει ότι θα την παντρευτεί, και της γέμισε το μυαλό με πράγματα που θα έκαναν μαζί.

Ευτυχώς το έμαθα πρίν προχωρήσει, καθώς είχε γράψει τα πάντα σε ένα ημερολόγιο, και μέσα ανέφερε τους φόβους της ότι δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα μαζί του μέχρι να γίνει 21 ετών.

Σοκαρίστηκα και κάλεσα την αστυνομία η οποία τον συνέλαβε. Φυσικά αρνήθηκε τα πάντα, και ήταν ο λόγος του απέναντι σε ένα μικρό παιδί, οπότε ξέφυγε.

Μου είπαν ότι αυτό μπορεί να την επηρεάσει απέναντι στους άντρες, ή ότι θα είναι επιφυλακτική.

Θεωρώ ότι επηρέασε την οπτική της στο σεξ, και πιστεύω ότι χρειάζεται να μιλήσει σε κάποιον ειδικό αλλά αρνείται. Δεν κάνουμε τίποτα πια μαζί καθώς όλη της η ζωή περιστρέφεται γύρω από τις κοπέλες που βγαίνει. Τι μου προτείνεις;

Αγαπητή φίλη,

Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι το γεγονός ότι είναι λεσβία, και πρέπει να σταματήσεις να κατηγορείς το παρελθόν για τις τωρινές της επιλογές. Το γεγονός είναι, ότι έχει αποφασίσει ότι της αρέσουν οι γυναίκες, και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το αποδεχτείς – και να μην την χάσεις από φίλη σου.

Έχεις σκεφτεί ότι ίσως να μην θέλει να κάνει παρέα μαζί σου, γιατί γνωρίζει ότι δεν εγκρίνεις τις σχέσεις της και αυτό την στενοχωρεί;

Σαν μαμά αυτό που πρέπει να της πείς είναι, « σε αγαπώ άσχετα από τις σεξουαλικές σου επιλογές. Είσαι η κόρη μου, και το μόνο που θέλω είναι να είσαι ευτυχισμένη.»

Ίσως κάποια στιγμή στη ζωή της να θελήσει να μιλήσει σε κάποιον ειδικό, αλλά δεν μπορείς να την πιέσεις.

Μην της αναφέρεις συνέχεια το παρελθόν, αλλά προσπάθησε να της δώσεις να καταλάβει ότι θα είσαι πάντα εκεί γι αυτήν, όταν θα θελήσει να περάσει χρόνο μαζί σου.

Αλλά νομίζω ότι πρέπει να ξέρει, ότι θα αποδεχτείς οτιδήποτε αγαπά. Προσπάθησε να ενισχύσεις τη σχέση σας, και θα είναι πιο ανοιχτή σε εσένα.

Νομίζω ότι ένα κομμάτι μέσα σου νιώθει ενοχές για ότι συνέβη στην κόρη σου – γιατί ήταν φίλος σου και εσύ του έδωσες πρόσβαση στο σπίτι σας.

Δεν πρέπει όμως να κατηγορείς τον εαυτό σου και νομίζω το να μιλήσεις σε κάποιον θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς αυτά τα δύσκολα συναισθήματα.

Πηγή : http://www.mirror.co.uk/