Δήμος Αθηναίων: Επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς, απαλλάσσονται οι μονογονείς απ’ τα τροφεία

0

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις εγγραφές στο δημοτικό βρεφοκομείο Αθηνών την Τετάρτη 2/4 και ολοκληρώνονται τη Παρασκευή 11/04. Σχετικές πληροφορίες για τις επανεγγραφές παιδιών στο δημοτικό βρεφοκομείο Αθηνών μπορείτε να δείτε παρακάτω ενώ αξίζει να σημειωθεί πως, όπως μπορείτε να δείτε και στα έντυπα των αιτήσεων στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου, οι μονογονεϊκές οικογένειες, με ετήσιο εισόδημα έως 30.000 ευρώ, απαλλάσσονται τελείως των τροφείων!

Χρηστικές πληροφορίες για τις επανεγγραφές παιδιών σε Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών για την περίοδο 2014-2015:

A.Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων επανεγγραφής  των ήδη φιλοξενουμένων παιδιών, καθώς και των νέων αιτήσεων εγγραφής για τα αδέρφια τους, ξεκινά την Τετάρτη 02/04/2014 και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 11/04/2014. Τα έντυπα των αιτήσεων θα τα παραλάβετε από τις Προϊσταμένες των Παιδικών Σταθμών, όπου και θα τα υποβάλλετε συμπληρωμένα. Στη συνέχεια θα παραδοθούν από τις Προϊσταμένες των Παιδικών Σταθμών στην Κεντρική Υπηρεσία έως τις 14/04/2014. Δείτε την αίτηση εγγραφής εδώ και την αίτηση επανεγγραφής, εδώ.

B.Για τα παιδιά υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων και των Νομικών Προσώπων και Ιδρυμάτων του, που πρόκειται να εγγραφούν για πρώτη φορά σε παιδικό σταθμό, οι αιτήσεις θα κατατεθούν στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, Ρόδου 181- Σεπόλια, από Τετάρτη 02/04/2014 έως Παρασκευή 11/04/2014. Γ.   Για τις αιτήσεις νέων εγγραφών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά το μήνα Μάιο, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: www.dikaiologitika.gr