Να ζεις, να αγαπάς και να μην κρυώνεις

0

Χρονιάρες μέρες έρχονται και αρκετοί από εμάς θα μπορέσουμε να βρούμε χρόνο και χρήματα να ψωνίσουμε κάτι παραπάνω για εμάς, αλλά και να βοηθήσουμε το συνάνθρωπο, ένα φίλο μας με παιδιά που δυσκολεύεται, ένα συγγενή, κάποιον στη γειτονιά. Υπάρχουν βέβαια και οι γκρινιάρηδες που λένε πως δεν πρέπει να βοηθάμε το συνάνθρωπο μόνο τις Άγιες μέρες και συμφωνώ, αλλά με την οικονομική κρίση που περνάμε οι περισσότεροι, οι γιορτές είναι οι μόνες περίοδοι που παίρνουμε κάτι παραπάνω για να μπορέσουμε να το δώσουμε. Αν δεν πάρεις, πώς θα δώσεις;

Έτσι και η INTERSPORT πήρε την ανάγκη του κόσμου να βοηθήσει και την έκανε δική της, αφού φέτος με κάθε αγορά παιδικών ρούχων από τα καταστήματά της, ηλεκτρονικό ή φυσικό, η INTERSPORT θα «ζεστάνει» τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου προσφέροντας 600 μπουφάν. Έτσι έχω έναν λόγο παραπάνω να ψωνίσω στο παιδί.

«Να ψωνίσω στο παιδί» είναι η ατάκα που ακούω από φίλους και φίλες κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Έτσι κι εγώ, το έχω κάτι σαν ιεροτελεστία. Παρατηρώ βέβαια ότι και στην INTERSPORT από την οποία ψωνίζουμε συχνά, το έχουν σαν ιεροτελεστία, αν και γιορτές, να κάνουν πολύ καλές τιμές. Και λόγω των πολύ καλών τιμών, επιλέγω πάντα να παίρνω παιδικά μπουφάν και παιδικές ζακέτες που είναι κομμάτια πιο διαχρονικά αλλά και παιδικές φόρμες και παιδικά κολάν αφού δόξα Το Θεό παίζουμε και τρέχουμε όλη μέρα, οπότε τις αγοράζουμε με το κιλό.

Ειδικά αυτό το καιρό, θα βρεις παιδικά μπουφάν McKINLEY με αδιαβροχοποίηση μέχρι 3.000 mm μόνο με 29,99€ αποκλειστικά στην INTERSPORT. Κάτι άλλο που μου αρέσει είναι η ποικιλία. Λόγω κρίσης πολλά καταστήματα φέρνουν 2-3 σχέδια και σου λένε «αυτό είναι!». Στην INTERSPORT, παρά τη κρίση, τα σχέδια είναι τόσα πολλά που δεν ξέρεις τί να πρωτοδιαλέξεις όχι μόνο στα παιδικά αλλά και στα γυναικεία και στα αντρικά μπουφάν αφού μεταξύ μας, ξεκινάς να πάρεις κάτι του παιδιού και καταλήγεις να παίρνεις για σένα, τον φίλο σου και για δυο φίλες σου ακόμα.

Αν μπεις σε αυτό το τριπάκι-που είμαι σίγουρη ότι θα μπεις- να ξέρεις ότι αυτή τη περίοδο θα βρεις αντρικά και γυναικεία μπουφάν McKINLEY με αδιαβροχοποίηση μέχρι 3.000 mm μόνο με 39,99€ αποκλειστικά στην INTERSPORT. Φέτος με τον Γιώργο αποφασίσαμε να δώσουμε τα παλιά μας μπουφάν, αυτά που δεν μας κάνουν ή δεν μας αρέσουν πια ή τα ξεχάσαμε για χρόνια στη ντουλάπα, σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Κάποιοι ονειρεύονται για δώρο ένα ταξίδι, ένα κολιέ, ένα καλό φόρεμα. Κάποιοι άλλοι ονειρεύονται αυτά που εμείς θεωρούμε δεδομένα. Να ζουν, να αγαπούν και να μην κρυώνουν. Φέτος κάνουμε δεδομένα τα ζητούμενα και ψωνίζουμε για να χαρίσουμε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από την ανακούφιση του ανθρώπου που δεν κρυώνει πια. Καλές γιορτές!