Μόλις γεννήθηκε ξεκίνησε να περπατά: Το νεογέννητο που τρέλανε το ίντερνετ (βίντεο)

0

Τα νεογέννητα κάνουν αρκετά πράγματα, κλαίνε, κοιμούνται και μερικές φορές δείχνουν γερασμένα. Ενώ όμως μπορεί να είσαι σίγουρη ότι θα διακόψει τον ύπνο σου μέσα στη μέση της νύχτας, ελπίζεις να μείνει σε ένα σημείο, εκτός και αν είναι το συγκεκριμένο μωρό που γεννήθηκε στη Βραζιλία. Το νεογέννητο μωρό άφησε άφωνες τις νοσοκόμες στο μαιευτήριο, όταν ξεκίνησε να περπατά, λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του.

Σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες οι νοσοκόμες άρχισαν να τσιρίζουν και να φωνάζουν όταν είδαν το μικρό κοριτσάκι να περπατά. Ενώ ήταν έτοιμες να κάνουν στο μωρό το πρώτο του μπάνιο, η μικρή φαίνεται ότι είχε αντίθετη γνώμη. Μάλλον θα είχε να κάνει αρκετά πράγματα ή θα την είχαν καλέσει κάπου, γι’ αυτό αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να φύγει.

Η νοσοκόμα που την κρατούσε ήξερε ότι κανείς δεν θα την πίστευε, αν δεν είχε αποδείξεις. «Αν έλεγα τι είχε συμβεί δεν θα με πίστευε κανείς, εκτός και αν το έβλεπε με τα μάτια του».

Το βίντεο ανέβηκε στο Facebook πριν μερικές μέρες από την Arlete Arantes και οι περισσότεροι, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Έχει ήδη 90 εκατομμύρια προβολές και αρκετοί δηλώνουν σοκαρισμένοι βλέποντας το νεογέννητο να περπατάει. Άλλοι γονείς είπαν ότι είναι απλά χαρούμενοι, που θα δικά τους ήταν ξαπλωμένα και δεν θέλησαν να το βάλουν στα πόδια.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι ασυνήθιστο για ένα νεογέννητο να μπορεί να περπατήσει, είναι ένα αντανακλαστικό το οποίο έχουν τα μωρά. «Δεν μπορεί να υποστηρίξει το βάρος της φυσικά, αλλά αν την κρατήσει κάποιος στα χέρια του και τα πόδια της αγγίξουν μια επιφάνεια, τοποθετήσει το ένα μπροστά και το άλλο μείνει πίσω, θα υπάρξει η αίσθηση ότι περπατά». Τα συγκεκριμένα αντανακλαστικά εξαφανίζονται στους δύο μήνες περίπου και ξαναεμφανίζονται όταν θα ξεκινήσει το παιδί να περπατά.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τους γονείς, αλλά όποιοι και να είναι τους ευχόμαστε καλή τύχη. Αν στην πρώτη μέρα της ζωής της είχε μια τέτοια αντίδραση, δεν θέλουμε να ξέρουμε τι θα περάσουν στο μέλλον.

Πηγή: http://www.scarymommy.com/