Λεκέδες που δεν βγαίνουν από τον τοίχο; Ό,τι δεν καθαρίζεται…κρύβεται!

0

Έλα τώρα, υπάρχει σπίτι με παιδιά χωρίς πατημασιές και μαρκαδόρους στον τοίχο; Δεν υπάρχει! Μάλιστα κάποιοι από αυτούς τους λεκέδες δεν βγαίνουν που να χτυπιέσαι, όσο και να τρίψεις, όσα κόλπα και να ξεσηκώσεις απ’ το ίντερνετ. Υπάρχει όμως ένας τρόπος πολύ διαδεδομένος τα τελευταία χρόνια. Αντί να καθαρίσεις τον λεκέ μπορείς απλά να τον…κρύψεις! Τί εννοώ;

Ζωή να΄χει ο Γιωργάκης μου, δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο εδώ μέσα. Ειδικά στα οικιακά «γκράφιτι», είμαστε πρώτοι. Κάποιοι λεκέδες έχουν βγει, κάποιοι άλλοι όχι, αλλά τώρα που να δίνω χιλιάρικα για να βάφω το σπίτι που το έβαψα ήδη πρίν ένα χρόνο; Βρήκα όμως τον τρόπο να καλύψω τους λεκεδες στους τοίχους και μάλιστα να τους ομορφύνω. Πώς; Με αυτοκόλλητα τοίχου!

Δεν λέω να γεμίσεις το σπίτι αυτοκόλλητα. Αλλά σε ένα δύο στρατηγικά σημεία-είτε σε δωμάτια που κάθεστε πιο πολύ π.χ. στο σαλόνι ή σε σημεία που οι λεκέδες δεν βγαίνουν με τίποτα (συνήθως δηλαδή στο παιδικό δωμάτιο) ένα εντυπωσιακό αυτοκόλλητο τοίχου-κυρίως με σκούρα ή έντονα χρώματα για να είναι καλύτερη η κάλυψη-είναι μια σικάτη και πολύ οικονομική λύση. Πάρε μερικές ιδέες και…καλύψου!

Κοντά στην μπαλκονόπορτα

Όπου υπάρχει μπαλκονόπορτα, υπάρχει και παιδάκι που θέλει να κοιτάξει έξω. Και τί κάνει το παιδάκι που κοιτάζει έξω; Βάζει τα δάχτυλα στα τζάμια και μιας που βρίσκεται εκεί, πάει μετά και κάνει τις βρωμιές του, λίγο παραδίπλα, στη γωνία. Εκεί που μπορείς να καλύψεις τους λεκέδες με ένα εντυπωσιακό μεγάλο αυτοκόλλητο banner σε σκούρο χρώμα ώστε να μην φαίνονται και φυσικά θα ομορφύνεις και τον χώρο.  Η τοποθέτηση γίνεται εύκολα σε σπατουλαριστούς τοίχους, ξύλο, τζάμι και γυψοσανίδα. Θα το βρεις εδώ 

Παιδικό δωμάτιο

Το δωμάτιο με τα περισσότερα…γκράφιτι αλλά και με τη μεγαλύτερη ποικιλία θεμάτων σε αυτοκόλλητα τοίχου. Προτίμησε καλύτερα τα σκούρα χρώματα για τους λεκέδες που θες να καλύψεις εκτός αν π.χ. ο λεκές είναι άσπρος τύπου μπλάνκο, οπότε εκεί θα χρειαστείς κάτι πιο ανοιχτόχρωμο, ιδανικά λευκό. Θα τα βρεις όλα εδώ.

Χωλ

Είναι το πρώτο δωμάτιο του σπιτιού, εκεί που συνήθως πετάγονται παπούτσια και μπουφάν μετά το σχολείο άρα εκείνο που λερώνεται πιο εύκολα. Ξεχωρίσαμε το αυτοκόλλητο τοίχου «Δέντρο διακόσμησης» που μπορείς να αγοράσεις εδώ και να πλαισιώσεις με τις κορνίζες τις αρεσκείας σου, να ομορφύνεις τον χώρο σου και να «τραβήξεις» τελείως το βλέμμα από τους λεκέδες στον τοίχο.

Αν τώρα το χωλ σου είναι κάπως πιο μικρό, σου προτείνουμε κάτι πιο ψηλό και στενό, όπως τα μίνιμαλ λουλούδια που βλέπεις παραπάνω και μπορείς να αγοράσεις από εδώ

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στη γρήγορη παράδοση (κάνεις τη παραγγελία και σε δύο μέρες βρίσκεται στη πόρτα σου), στο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αμπαλάζ (δεν υπάρχει, οι άνθρωποι κάνουν τέχνη με τη συσκευασία) στις προσφορές που βγαίνουν κάθε εβδομάδα για να αντέχει η τσέπη σου και στη πολύ καλή συνενόηση καθώς οι άνθρωποι του autokolitakia.gr είναι πάντοτε πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν και να σου προτείνουν πράγματα που ταιριάζουν στο χώρο σου.

«Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται» λέει το ρητό. Έτσι και για τους λεκέδες. Ό,τι δεν καθαρίζεται, κρύβεται» 😉

Υ.γ. Αξίζει να δεις περισσότερες προτάσεις και άρθρα αλλά και πώς μεταμόρφωσα το δωμάτιο του Γιώργου, εδώ.


*Το παραπάνω άρθρο, αποτελεί κομμάτι της συνεργασίας μας, με το autokolitakia.gr. Στο Singleparent.gr, διαλέγουμε τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε με σεβασμό στην εμπιστοσύνη σας, και χρησιμοποιούμε τη φωνή μας, μόνο για πράγματα που μας αρέσουν και θεωρούμε ότι έχουν κάτι να σας προσφέρουν.

Σύνταξη-Επιμέλεια κειμένου: Κυριακή Χαριτάκη
©Singleparent.gr copyright | All rights reserved