Η καινούρια ταινία «The Power Rangers» φέρνει στην οθόνη τον πρώτο gay χαρακτήρα!

0

Για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, βλέπουμε επιτέλους έναν ανοιχτά gay υπερήρωα. Στην καινούρια ταινία The Power Rangers , βλέπουμε τον χαρακτήρα της Triny (κίτρινη power ranger) όπου την ενσαρκώνει η τραγουδίστρια Becky G, σε μια μικρή αλλά σημαντική σκηνή, όπου αναφέρει ότι έχει προβλήματα με την κοπέλα της, και φαίνεται να παλεύει με τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

1Σε μια συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης Dean Israelite δήλωσε: » Η Triny αναρωτιέται αρκετά για το ποιά πραγματικά είναι, ακόμα δεν έχει βρεί αυτό που αναζητά. Θεωρώ ότι αυτό που είναι σημαντικό για αυτή τη σκηνή είναι πως δείχνει ότι » Είναι σωστό». Η ταινία δείχνει ότι είναι σωστό, και θεωρώ ότι όλα τα παιδιά θα πρέπει να γνωρίζουν ποιά πραγματικά είναι, ώστε να βρούν τον πραγματικό τους προσανατολισμό».

2Παρόλο που η σεξουαλική ταυτότητα αρκετών ηρώων κόμικ έχει ξαναναφερθεί στο παρελθόν όπως της Wonder Woman, της Catwoman, της Harley Quinn και του Deadpool, καθώς και σε αρκετά Tv show,  δεν έχει ποτέ αναφερθεί τόσο ανοιχτά με συγκεκριμένο τρόπο στη μεγάλη οθόνη.

Μερικοί από εσάς ίσως να θυμάστε ακόμα τον ανοιχτά gay ηθοποιό David Yost, ο οποίος ενσάρκωσε τον μπλε Power Ranger, στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και τα παράτησε όταν τον παρενόχλησαν σεξουαλικά στα γυρίσματα επειδή ήταν gay.

Πηγή : http://www.yourtango.com/