Αντί για δώρα στο παιδί μου, «αγοράζω» στιγμές

0

Τελευταία ο Γιώργος μου, με φωνάζει «Μαμά βολτίτσα!» παρατσούκλι που μου το έχει κολλήσει, επειδή πάμε συνέχεια βόλτες μαζί. Τα Σαββατοκύριακα που τον έχω εγώ, δεν αφήνουμε παιδότοπο για παιδότοπο και εμπορικό για εμπορικό. Φεύγουμε στις 9 το πρωί και γυρίζουμε αργά το απόγευμα. Προτιμώ δηλαδή αντί να δώσω χρήματα για να του πάρω κάποιο παιχνίδι με το οποίο θα παίξει μια δυο φορές και μετά θα βαρεθεί, να τα δίνω για να του «αγοράζω»…στιγμές!
xornia_polla Υπάρχουν βέβαια και φορές που οι δουλειές του σπιτιού έχουν πάει πίσω οπότε πρέπει την ίδια μέρα να πάω σούπερ μάρκετ, να ψωνίσω δώρο για κάποια γιορτή, ταυτόχρονα να πάω τον Γιώργο να παίξει και να περάσει καλά και για όλα αυτά να βρω και πάρκινγκ. Κάτι τέτοιες στιγμές λοιπόν, ευγνωμονώ που μένουμε κοντά στο εμπορικό κέντρο AVENUE και πεταγόμαστε σε 10 λεπτά,  για να τα κάνουμε όλα αυτά στον ίδιο χώρο.

Το περασμένο Σάββατο μάλιστα, πήγαμε και παίξαμε με τη Μάσα και τον Αρκούδο που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο AVENUE και περιμένουν να διασκεδάσουν με τα παιδιά τα οποία, μέσα από διαδραστικές Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, γεμάτες γέλιο και χορό, μαθαίνουν την αξία της φιλίας, της φροντίδας και της δημιουργικότητας. Έτσι και ο Γιώργος μαζί με πολλά άλλα αγοράκια, κάθισε στη σειρά ανυπομονώντας να μεταμφιεστεί σε Αρκούδο ενώ τα κοριτσάκια μεταμφιέζονταν σε Μάσα, και όλα μαζί, έφτιαξαν τις δικές τους μοναδικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, για να τις πάρουν μαζί τους και να θυμούνται τις γιορτές στο AVENUE.

20171209_132208
20171209_132228
20171209_132401

Ύστερα ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο, στον υπέροχο χώρο του New Baby όπου μπορείς να αφήσεις το παιδάκι σου να απασχοληθεί ευχάριστα αρκεί να είναι από 18 μηνών και πάνω, για να κάνεις τα ψώνια σου. Άφησα άφοβα τον Γιώργο για λίγο για να πάω στον υπερ-τεράστιο Σκλαβενίτη να κάνω τα ψώνια της εβδομάδας και μόλις τελείωσα, κατέβηκα στο πάρκινγκ που εννοείται ότι είναι δωρεάν, άφησα τα ψώνια και ανέβηκα ξανά για να συνεχίσουμε τη βόλτα μας.

plaino_3x2_2

Αν και τα εμπορικά κέντρα έχουν τη τιμητική τους τις γιορτές, αυτό δεν ισχύει για το AVENUE το οποίο για εμάς, έχει τη τιμητική του όλο το χρόνο! Γιατί δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα που το επισκεπτόμαστε, μπορώ να πω πως τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου πηγαίνουμε ακόμα περισσότερο. Όταν είσαι σκληρά εργαζόμενη και δεν έχεις κανέναν να σε βοηθήσει ή να σου κρατήσει το παιδί να κάνεις κι εσύ δυο δουλειές, είναι μια πολύ πρακτική λύση. Στο AVENUE μπορείς να πληρώσεις ακόμα και τους λογαριασμούς σου (συγκεκριμένα στα ΕΛΤΑ του πρώτου ορόφου) και να πιείς έναν καφέ μετά τη δουλειά ενώ το παιδί αντί να γκρινιάζει, παίζει. Που παίζει; 

8449_AVENUE_CHRISTMAS_29_7x21cm_03_1

Καλά το που παίζει ο Γιώργος συνεχώς, δεν θέλει συστάσεις, έχουμε γίνει θαμώνες! Volta Fun Town είναι αυτός, ο αγαπημένος μας παιδότοπος που δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο AVENUE και να μην τον επισκεφθούμε.Τελευταία πρόσεξα ότι στον εξωτερικό χώρο, υπάρχει πλέον και πίστα για Roller Skates και ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι για να φάω τις τούμπες μου. Όπως ανυπομονώ για τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια που διοργανώνουν οι άνθρωποι του AVENUE όλο το χρόνο.

Τους ευχαριστούμε που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προπάντων για τις όμορφες αναμνήσεις που μας χαρίζουν, με ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε: Τα παιδιά μας!

Υ.γ. Προσωπικά, τους ευχαριστώ ακόμα περισσότερο για το δωρεάν πάρκινγκ που με έχει σώσει πολλές φορές απ’ το εγκεφαλικό! :p


*Το παραπάνω άρθρο, αποτελεί κομμάτι της συνεργασίας μας, με το AVENUE MALL. Στο Singleparent.gr, διαλέγουμε τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε με σεβασμό στην εμπιστοσύνη σας, και χρησιμοποιούμε τη φωνή μας, μόνο για πράγματα που μας αρέσουν και θεωρούμε ότι έχουν κάτι να σας προσφέρουν.

Σύνταξη-Επιμέλεια κειμένου-Photo non product: Κυριακή Χαριτάκη
©Singleparent.gr copyright | All rights reserved