Πώς ανανέωσα το δωμάτιο του Γιώργου με μόλις 25 ευρώ!

0

Κάποιες φορές, στη προσπάθειά μου να κάνω το δωμάτιο του παιδιού πιο χαρούμενο με λίγα χρήματα, αγόρασα κάποια αυτοκόλλητα δωματίου με απογοητευτικό ωστόσο αποτέλεσμα γιατί δεν ήταν καλά ποιοτικά κι έτσι αντί να ομορφαίνουν το παιδικό δωμάτιο, το έκαναν να δείχνει κάπως…φτηνιάρικο. Μια φορά μάλιστα μου στοίχισε πανάκριβα, διότι όταν πήγα να ξεκολλήσω τα αυτοκόλλητα, ξεκόλλησε και ο τοίχος.

Φέτος που κλείσαμε ένα χρόνο στο νέο σπίτι μετά το διαζύγιο, είπα να κάνω κάτι για το δωμάτιο του μικρού που μεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά αν εξαιρέσεις τα χρώματα, δεν θυμίζει και τόσο παιδικό. Μπήκαμε λοιπόν στο autokolitakia.gr, ο Γιώργος διάλεξε ένα από τα πιο όμορφα αλλά και τα πιο «δύσκολα» αυτοκόλλητα, δηλαδή με πολλές λεπτομέρειες, το παραγγείλαμε και περιμέναμε.

Ήρθε γρήγορα, σε πολύ καλή συσκευασία και με οδηγίες χρήσης που καταλαβαίνεις τί σου λένε και που με έκαναν να διαβάσω manual, πρώτη φορά στη ζωή μου!

Έριξα μια γρήγορη ματιά, ξετύλιξα σιγά σιγά το αυτοκόλλητο και με αργές κινήσεις, το κόλλησα στο τοίχο. Και επειδή όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι τα χέρια μου δεν πιάνουν και πολύ, έγινε αυτό που όλοι περιμέναμε, δηλαδή το τοποθέτησα στραβά και έγερνε. Πώς να το ξεκολλήσω τώρα χωρίς να χαλάσει; «Πάει η καμηλοπάρδαλη, θα αρχίσει και ο μικρός τον εξάψαλμο, δύο έπρεπε να είχα παραγγείλει» γκρίνιαζα.

image

Κι όμως, κατάφερα να τη ξεκολλήσω και να τη κολλήσω 5 φορές μέχρι να βρω τη σωστή θέση στον τοίχο και δεν έπαθε απολύτως τίποτα ούτε το αυτοκόλλητο, ούτε ο τοίχος.

Αφού το τοποθετήσεις, το μυστικό είναι να περάσεις και να ξαναπεράσεις τα χέρια σου από πάνω του, πιέζοντας από το κέντρο προς τις άκρες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφο. «Άντε μαμά, τελείωσες; Ανυπομονώ να τo δω!» μου φώναζε ο μικρός που τον είχα κλείσει απ’ έξω και του το φύλαγα για έκπληξη.

image

Μόλις μπήκε και είδε το αποτέλεσμα, σχεδόν δεν πίστευε ότι το κόλλησα μόνη μου. Βασικά ούτε εγώ το πίστευα, αν το έβλεπα σε άλλο σπίτι, θα νόμιζα πως το έκανε επαγγελματίας. Κι όμως τα κατάφερα, εύκολα και γρήγορα χωρίς καμιά βοήθεια και προπάντων οικονομικά. Αν μάλιστα διάλεγα αυτοκόλλητο τοίχου σε μικρότερο μέγεθος, θα μου κόστιζε από 9-13 ευρώ.

Με 25 ευρώ, το παιδικό δωμάτιο πήρε ζωή και η τσέπη μας, ανάσα. Τώρα που το μάθαμε, θα πάρω ένα και για το δικό μου δωμάτιο. Να ξυπνάω, να το βλέπω και η μέρα μου, να φτιάχνει απ’ το πρωί. Όπως και του Γιώργου.

Καλωσήρθες κυρία Καμηλοπάρδαλη!


*Το παραπάνω άρθρο, αποτελεί κομμάτι της συνεργασίας μας, με το autokolitakia.gr. Στο Singleparent.gr, διαλέγουμε τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε με σεβασμό στην εμπιστοσύνη σας, και χρησιμοποιούμε τη φωνή μας, μόνο για πράγματα που μας αρέσουν και θεωρούμε ότι έχουν κάτι να σας προσφέρουν.

Σύνταξη-Επιμέλεια κειμένου: Κυριακή Χαριτάκη
©Singleparent.gr copyright | All rights reserved