5χρονος Μπάτμαν παλεύει το έγκλημα και τη λευχαιμία!

0

Χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα έναν 5χρονο Μπάτμαν που πάσχει από λευχαιμία να καταπολεμά το έγκλημα καθώς το Σαν Φρανσίσκο μετατράπηκε, για μία ημέρα, σε «Γκόθαμ Σίτι» για να εκπληρωθεί η ευχή του μικρού ασθενούς!
 photo batman2_zps375a89d9.jpg

Ο «Σκοτεινός Ιππότης» Μάιλς Σκοτ σταμάτησε μια ληστεία τράπεζας που είχε σχεδιάσει ο εγκληματίας Γρίφος, καθυπόταξε τη νέμεσή του τον Πιγκουίνο και έσωσε μια γυναίκα που κινδύνευε στον πεντάωρο αγώνα του να απαλλάξει την πόλη του από τους «κακούς».
 photo batman3_zpse8d3cff2.jpg

Η «παράσταση» με έναν πρωταγωνιστή και τη συμμετοχή όλων των κατοίκων και των αρχών της πόλης, ως θεατών ή κομπάρσων, τα είχε όλα, από λαμποργκίνι και ελικόπτερα μέχρι αληθινούς αστυνομικούς και πράκτορες, καθώς σχεδιάστηκε πολύ προσεκτικά από την οργάνωση «Κάνε μια ευχή» που πραγματοποιεί τις επιθυμίες παιδιών τα οποία πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.
 photo batman4_zpsab2e6e35.jpg

Ο μικρός Μπάτμαν χάρη στις μοναδικές ικανότητες του κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή του για αυτό ο δήμαρχος Εντ ΛΙ του παρέδωσε τα κλειδιά της πόλης ενώπιον χιλιάδων κατοίκων που είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία για να επευφημήσουν τον 5χρονο!

 photo batman5_zpsebdb8585.jpg

Ο μικρός μέσα σε λίγες ώρες έγινε μέσω του διαδικτύου γνωστός σε όλο τον κόσμο, καταφέρνοντας να συγκινήσει ακόμη και το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ! ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανήρτησε στο Twitter ένα βίντεο με το οποίο συγχαίρει τον Μάιλς επειδή «έσωσε το Γκόθαμ» ενώ η πρώτη κυρία Μισέλ τον ευχαρίστησε που απάλλαξε την πόλη από τους κακούς τονίζοντας: «Είσαι πηγή έμπνευσης για όλους εμάς».

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια μαζική στήριξη, από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη», δήλωσε η Πατρίσια Γουίλσον, εκπρόσωπος του ιδρύματος «Κάνε μια ευχή».

 photo batman6_zps3a2db748.jpg

Ο Μάιλς Σκοτ, που ζει με τους γονείς και τον μικρότερο αδελφό του στη βόρεια Καλιφόρνια, εκτός από τους κακούς φαίνεται ότι νίκησε και τον σοβαρότερο εχθρό του, τον καρκίνο, αφού η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε απέδωσε και η λευχαιμία του βρίσκεται πλέον σε ύφεση.

Πηγή είδησης: Madata.gr
Φωτογραφίες: Newsit.gr