fbpx

Φοράω μόνο στρινγκ και τώρα θέλουν και οι κόρες μου. Μήπως είναι λίγο μικρές;

| 14 Νοεμβρίου 2017
ADVERTISEMENT

Είμαι 31 ετών και έχω δυο κορούλες 5 και 7 ετών. Ανέκαθεν μου άρεσαν τα στρινγκ και σε εσώρουχα και σε μαγιώ.

Βλέπω, ότι όσο περνάει ο καιρός, αρχίζουν και αρέσουν και στις κόρες μου. Κυκλοφορούν στο σπίτι και σπρώχνουν το εσώρουχό τους προς τον ποπό τους, για να μοιάζει με στρινγκ.

Όταν πάμε για ψώνια, πηγαίνουν στο τμήμα με τα παιδικά και αντί να κοιτάνε παιδικά εσώρουχα, ψάχνουν για στρινγκ. Όταν φυσικά δεν βρίσκουν, απογοητεύονται και κάνουν ολόκληρη σκηνή.


ADVERTISEMENT

Η μαμά μου, μου πρότεινε να τους αγοράσω κανονικά εσώρουχα και να τα πάω σε μία μοδίστρα να τα μεταποιήσει και να τα κάνει στρινγκ, για να τους φύγει ο καημός.

Εγώ, πάλι, έχω τις επιφυλάξεις μου. 7 και 5 χρονών δεν είναι πολύ μικρά για στρινγκ; Έχω άδικο;

Λένα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ


ADVERTISEMENT

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ