ΙΕΚ Ξυνή Μακεδονίας: Ξεκινούν οι εγγραφές για το τμήμα προσχολικής αγωγής

0

Ο Τομέας Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, ακολουθώντας μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της εκπαίδευσης προσωπικού προσχολικής αγωγής, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα νέα τμήματα Οκτωβρίου.

Οι παρεχόμενες ειδικότητες από τον Τομέα Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι:

  • Β. Βρεφονηπιοκόμων
    Β. Εργοθεραπείας

Η φοίτηση των σπουδαστών ολοκληρώνεται σε 4 εξάμηνα (2 έτη) και πραγματοποιείται στα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου της εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές επισκέψεις σε δημόσιους & ιδιωτικούς φορείς στην εκπαίδευση, τακτική διοργάνωση παρουσιάσεων και διαλέξεων από διακεκριμένους επιστήμονες, και με τη συμμετοχή τους σε επιστημονικά συνέδρια παιδαγωγικών, οι σπουδαστές του Τομέα Προσχολικής Αγωγής αποκτούν πολύπλευρη και συνεχή επιμόρφωση. Επίσης μέσα στο πλαίσιο των σπουδών τους, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά σεμιναρίων μέσω των οποίων αποκτούν επιπλέον εξειδίκευση.

Ο Τομέας Προσχολικής Αγωγής, υποστηρίζεται άμεσα από το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ). Το ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ διοργανώνει ειδικές Ημέρες Καριέρας, μέσω των οποίων φέρνει σπουδαστές και απόφοιτους σε επαφή με τους μεγαλύτερους παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία από όλη την Ελλάδα, οδηγώντας τους έτσι στην επαγγελματική αποκατάσταση. Η συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες κλινικών και νοσοκομείων παιδικής μέριμνας, καθώς και με τα μεγαλύτερα και πλέον αξιόλογα κέντρα αποκατάστασης σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία για πρακτική άσκηση κατά την διάρκεια των σπουδών τους και εύρεση εργασίας μετά την αποφοίτησή τους.

Εάν θέλεις και εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα στο χώρο της Προσχολικής Αγωγής εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου ΕΔΩ ή κάλεσε έναν από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους μας στο 2310 552406!

Πληροφορίες – Εγγραφές:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net | facebook.com/iekxinithessaloniki