Δωρεάν σεμινάριο θηλασμού τη Κυριακή 9 Μαρτίου από το mitrikosthilasmos.com

1

Το mitrikosthilasmos.com ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας, σας προσκαλεί στο 3ο σεμινάριο μητρικού θηλασμού του 4ου κύκλου ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίων σεμιναρίων «Ρώτα από Κοντά» που διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά στην Αθήνα!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
συμμετοχής στο σεμινάριο Μαρτίου

 photo SAVE-THE-DATE-seminaria-2014_zpse17233d0.gif
Αγαπητές φίλες, τη Κυριακή 9 Μαρτίου, φορέστε άνετα ρουχαλάκια, ζεστές καλτσούλες και ελάτε σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα να παρακολουθήσετε το 2ωρο σεμινάριο με θέμα: «Θηλασμός: Όσα πρέπει να ξέρει η νέα μαμά!» (περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση με κούκλα), από την Παιδίατρο & Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC, κα Μαρία Χολή!

Παρέα με εγκύους και θηλάζουσες μανούλες θα μιλήσουμε για την εμπειρία του μητρικού θηλασμού! Θα συζητήσουμε και θα δώσουμε απαντήσεις και πρακτικές συμβουλές στα πιο συχνά και σημαντικά ερωτήματα που αφορούν κυρίως:

  • στην προετοιμασία του θηλασμού, από την περίοδο της εγκυμοσύνης
  • στα είδη του τοκετού και την έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό
  • στις στάσεις θηλασμού και τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος
  • στην επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας τις πρώτες σαράντα ημέρες
  • στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν
  • στην απροβλημάτιστη συνέχιση του θηλασμού για όσο θα ευχαριστεί μανούλα και μωρό, ακόμη και μετά την περίοδο απογαλακτισμού-εισαγωγής στερεών τροφών ή/και την επιστροφή της μητέρας στην εργασία.

Ενημερώστε/προσκαλέστε φίλες μέσω facebook.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εγκυμονούσες 2ου-3ου 3μηνου & σε θηλάζουσες μητέρες, ωστόσο ΔΕΝ αφορά τις κυρίες που παρακολούθησαν κάποιο προηγούμενο σεμινάριο του κύκλου καθώς πρόκειται για επανάληψη!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: H εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής ΔΕΝ εξασφαλίζει τη θέση σας στο σεμινάριο! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και πέντε ημέρες πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου θα ειδοποιηθείτε με email για το ΑΝ θα συμμετέχετε στο group ή όχι (αν δεν λάβετε ειδοποίηση παρακαλούμε να ελέγξετε και στα ανεπιθύμητα μηνύματά σας (spam)).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 στις 10:30-12:30 στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της Play Group Hellas, στην Αγ Παρασκευή (Κύπρου 37Β, κοντά στο μετρό). Οδηγίες πρόσβασης θα βρείτε στον χάρτη (για την είσοδο απαιτείται το ονοματεπώνυμο που έχει δηλωθεί στην αίτηση συμμετοχής).

Μη χάνετε χρόνο!
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ, οι θέσεις όμως είναι περιορισμένες γι΄αυτό για τη συμμετοχή στο group απαιτείται προεγγραφή! Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής και εξασφαλίστε έγκαιρα τη δική σας θέση, εδώ.

Πηγή: http://www.mitrikosthilasmos.com/