Δήμος Θεσσαλονίκης: Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών

0

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ανταποκρινόμενος στην αυξημένη ζήτηση των δημοτών για συμμετοχή σε σχετικά προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης.

Έως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής, ενώ τα μαθήματα ξενων γλωσσών αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του ίδιου μήνα. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια Αγγλικής, Ρωσικής και Τουρκικής Επαγγελματικής Ορολογίας, διάρκειας 80 ωρών, τα οποία απευθύνονται σε αυτοαπασχολούμενους, εργοδότες, εργαζόμενους καθώς και σε συμβοηθούντα μέλη μικρών ή και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Στόχος των σεμιναρίων, που θα λάβουν χώρα στα κέντρα διά βίου μάθησης του δήμου Θεσσαλονίκης, είναι η επιμόρφωση των συμμετεχόντων για παροχή πιο ευέλικτων και βελτιωμένων υπηρεσιών. “Η διοργάνωση αυτών των σεμιναρίων σε συνεργασία με την ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ αποτελεί άλλη μία προσπάθεια για τη στήριξη των επαγγελματιών του δήμου μας”, σημείωσε ο αντιδήμαρχος Σχολικής Μέριμνας και Διά Βίου Μάθησης Αντώνης Καρούμπης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο παράρτημα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στην Κωλέττη 24, 54627 Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310-545967, 2310-517843.

Πηγή: dikaiologitika.gr