Δουλειά από σπίτι: Πώς να εργάζεσαι στο χώρο σου και να έχεις κέρδος

0

Αν οι συνθήκες της ζωής σου είναι τέτοιες που δεν σου επιτρέπουν να εργαστείς εκτός σπιτιού αλλά παράλληλα κοντεύεις να φαλιρίσεις, υπάρχουν κάποιες δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι και συνήθως με ωράριο της επιλογής σου. Για την εργασία από το χώρο σου συνήθως χρειάζεσαι υπολογιστή, σύνδεση στο ίντερνετ και μερικές βασικές ικανότητες. Παρακάτω θα βρεις κάποιες δουλειές που αρκετός κόσμος κάνει από το σπίτι και βγάζει έστω τα προς το ζήν!

  1. Γραμματειακή υποστήριξη μέσω internet.

Είναι ιδανικό για κάποιον που έχει την ικανότητα να χειρίζεται παράλληλα πολλά πράγματα. Αρκετές εταιρείες προσλαμβάνουν κόσμο για γραμματειακή υποστήριξη μέσω internet, ώστε να γλιτώσουν χρήματα. Θα έχεις τυπικές υποχρεώσεις όπως να καταχωρείς κάποια δεδομένα, να απαντάς σε email και να διαχειρίζεσαι τις σελίδες της εταιρείας στα social media.

2. Απομαγνητοφωνητής.

Είναι μια ευέλικτη απασχόληση που δεν χρειάζεται καν προϋπηρεσία. Η δουλειά σου είναι να αποδίδεις ακουστικό υλικό σε γραπτό κείμενο. Δεν ακούγεται και τόσο δύσκολο, έτσι; Οι εταιρείες συνήθως προσλαμβάνουν άτομα χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία, οπότε το μόνο που θα χρειαστείς είναι έναν υπολογιστή και ένα πληκτρολόγιο. Μπορεί να πρέπει να μεταφέρεις σε κείμενο μια ιατρική διάλεξη και οι εταιρείες συνήθως σου επιτρέπουν να το κάνεις στο δικό σου χρόνο.

3. Συμμετοχή σε διαδικτυακές έρευνες 

Ίσως να πρέπει να πεις την γνώμη σου για ένα προϊόν ή να απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τις καταναλωτικές σου συνήθειες. Συνήθως πληρώνουν μετρητά ή με εκπτωτικά κουπόνια. Μπορείς να επισκεφθείς εταιρείες όπως τις DarwinsData.comPineconeResearch.com  και PaidViewpoint.com και να κάνεις εγγραφή σε αυτά. Συμβουλή : Μην κάνεις εγγραφή κάπου που θα σου ζητηθεί να πληρώσεις συνδρομή.

4. Δοκιμαστής ιστοσελίδων.

Πολλές εταιρείες πληρώνουν κόσμο για να δοκιμάσει την ανταπόκριση της ιστοσελίδας τους, και κατά πόσο είναι εύκολη στη διαχείριση της. «Απλά ακολουθείς τις οδηγίες που σου δίνουν από την ιστοσελίδα» αναφέρει η Anna Thurman, ιδρύτρια της σελίδας RealWaysToEarnMoneyOnline.com, η οποία έχει δημιουργήσει πάνω από 500 online θέσεις εργασίας. Συνήθως χρειάζονται 15 λεπτά για κάθε τεστ. Μπορείς να ξεκινήσεις την αναζήτηση σου στις σελίδες UserTesting.comYouEye.com και Userlytics.com. Μπορείς να εγγραφείς σε αρκετές εταιρείες ώστε να κάνεις τεστ σε όσα περισσότερα site μπορείς. Μόλις αποκτήσεις πρόσβαση στο σύστημα, θα σου στείλουν με email όταν χρειαστούν κάποιον και αν είσαι από τους πρώτους που θα ανταποκριθούν, περιμένουν από εσένα να έχεις ολοκληρώσει το τεστ σε 15 με 20 λεπτά. Αρκετά site απαιτούν ένα μικρόφωνο ή μια κάμερα, τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερο κόστος. Συνήθως οι πληρωμές τους γίνονται μέσα σε μία ή δύο εβδομάδες μέσω paypal.

 

5. Πωλήσεις μέσω internet.

Είναι ιδανική απασχόληση για κάποιον που έχει επιχειρηματικό πνεύμα, αρκετή ενέργεια και του αρέσει να γνωρίζει καινούριους ανθρώπους. Εταιρείες όπως η Avon και η Oriflame σε βοηθούν να πουλήσεις τα προϊόντα τους μέσω διαδικτύου. Με τον καιρό έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις δικό σου πελατολόγιο.

Μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα με τις συγκεκριμένες εταιρείες. Επίσης μπορείς να επισκεφθείς τη σελίδα DirectSelling411.org – όπου περιέχει μια λίστα από ιστοσελίδες που προσφέρουν νόμιμη εργασία. Συνήθως κάνεις μια μικρή επένδυση για να πάρεις τον εξοπλισμό των προϊόντων και δίνεις πίσω ένα ποσοστό επί των πωλήσεων. Μπορείς να δουλεύεις όσο θες και να έχεις κέρδος με βάση το χρόνο που θα επιλέξεις να ασχοληθείς.

Πηγή : http://www.womansday.com/