Πανόραμα Καριέρας: 21-25 Οκτωβρίου 2013, στο Athens Metro Mall

0
Για 2η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το πρόγραμμα «Πανόραμα Καριέρας» στο Athens Metro Mall, μετά την περσινή επιτυχία της περυσινής εκδήλωσης που έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερα από 2000 άτομα να έρθουν σε επαφή με τον παλμό της αγοράς.

Έτσι, και φέτος λοιπόν, το μεγάλο εμπορικό κέντρο στα Νότια Προάστια,  πραγματοποιεί, για δεύτερη φορά, την εκδήλωση, από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2013, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και να έλθει σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας «Πανόραμα Καριέρας», όπου ακαδημαϊκός υποστηρικτής είναι το BCA College, οι επισκέπτες του Athens Metro Mall θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν σύντομες συνεντεύξεις με εκπροσώπους Τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και να δοκιμαστούν σε test Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επαγγελματικής Επανατοποθέτησης, ανακαλύπτοντας τις προσωπικές τους δεξιότητες και κλίσεις.

Στο «Πανόραμα Καριέρας» θα συμμετέχουν εταιρείες από τον κλάδο της Ναυτιλίας, του Τουρισμού, του Εμπορίου και της Βιομηχανίας πραγματοποιώντας προκαθορισμένα ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους και συλλέγοντας τα βιογραφικά τους. Κάθε ημέρα από τις 22 Οκτωβρίου (12:00-18:00) θα παρευρίσκονται εταιρείες στον άνετα διαμορφωμένο χώρο (στο επίπεδο 0 του Εμπορικού Κέντρου), παρέχοντας στους επισκέπτες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.

Παράλληλα, η Τετάρτη 23η Οκτωβρίου, ορίζεται ως ημέρα επιχειρηματικότητας, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν από εξειδικευμένες εταιρείες για το πώς μπορούν να ξεκινήσουν μια δική τους επιχείρηση καθώς και τρόπους και δυνατότητες επιδότησης από τα δημόσια προγράμματα. Την ίδια ημέρα θα υπάρχουν και προτάσεις από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Franchising.

Τέλος, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, από τις 12:00 μ.μ έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί ειδικό σεμινάριο καριέρας, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την ορθή συγγραφή ενός βιογραφικού και συμβουλές που κάνουν μία επαγγελματική συνέντευξη πιο αποτελεσματική.

Κλείστε το ραντεβού σας με την εταιρία ή τις εταιρίες που σας ενδιαφέρουν μεταβαίνοντας εδώ και πατώντας επάνω στα αντίστοιχα εταιρικά logo ενώ πληροφορίες για το πώς να συντάξετε το βιογραφικό ή τη συνοδευτική σας επιστολή, μπορείτε να δείτε εδώ.

Καλή επιτυχία!