20 πωλητές ζητούνται από την εταιρία «Intersport»

0

20 πωλητές θα εντάξει στο δυναμικό της η Intersport Athletics, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Fourlis, η οποία διαθέτει 82 καταστήματα σε διάφορα σημεία της Ευρώπης, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της εν όψει των Χριστουγέννων. Ειδικότερα, οι 20 νέοι συνεργάτες θα απασχοληθούν σε καταστήματα της εταιρείας, ανά την Ελλάδα, ενώ θα έχουν την ευθύνη για την ποιοτική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών και την πώληση προϊόντων προς πώληση στο εκάστοτε κατάστημα.

Απαραίτητα προσόντα. 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, κατά προτίμηση Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θα πρέπει να έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ οι άντρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.  Η εταιρεία θα εκτιμήσει την ενασχόληση σε οποιοδήποτε επίπεδο (ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό) με τον αθλητισμό, αλλά και την προϋπηρεσία σε αντίστοιχο ρόλο. Ακόμη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να αγαπούν τον αθλητισμό και να έχουν γνώση σε συγκεκριμένα αθλήματα, ενώ θα πρέπει να έχουν όρεξη και ενθουσιασμό για εργασία, καθώς και ευχάριστη και αξιοπρεπή παρουσία.

Πληροφορίες 
Η Intersport Athletics προσφέρει συνεχή εκπαίδευση, προοπτικές προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης και ένα ζωντανό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα βιογραφικά τους εδώ .

Πηγή: Εθνος Εργασία