Οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ: Αυτή είναι η τελική ημερομηνία καταβολής της Γ’ δόσης!

1

Update:  Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας, για τη πληροφορία που μοιραστήκαμε μαζί σας σχετικά με τη τελική ημερομηνία καταβολής του οικογενειακού επιδόματος του ΟΓΑ και που δυστυχώς αποδείχτηκε ανυπόστατη (εκτός αν κάτι άλλο μεσολάβησε και άλλαξε ξανά η ημερομηνία στη πορεία). Σε κανένα σημείο του άρθρου μας ωστόσο δεν αναφέρουμε πως έχουμε πηγές από το Υπουργείο και εννοείται πως καταστούμε σαφές και εντός του κειμένου, πως η πληροφορία που μοιραστήκαμε μαζί σας, δεν ήταν επίσημη ανακοίνωση από τον ΟΓΑ. Παραδεχόμαστε το λάθος μας διότι όπως πολύ καλώς γνωρίζετε, ό,τι έχουμε γράψει μέχρι σήμερα είναι 100% έγκυρο όμως άνθρωποι είμαστε και δικαιούμαστε-νομίζω-να πέφτουμε και σε σφάλματα καμιά φορά, χωρίς κανένα δόλο από μέρους μας. Για το λόγο αυτό, σας παρακαλούμε θερμά να μην μας στέλνετε ερωτήματα σχετικά με το πότε θα καταβληθεί το επίδομα διότι δεν είμαστε πλέον σε θέση να τα απαντήσουμε, ακόμη και αν πραγματικά γνωρίζουμε. Ευχαριστούμε.

Τέλος στον Γολγοθά χιλιάδων δικαιούχων που αναρωτιούνται και περιμένουν από μέρα σε μέρα το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ, βάζουν ασφαλείς πληροφορίες του Singleparent.gr

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Singleparent.gr, η Γ’ δόση του οικογενειακού επιδόματος του ΟΓΑ, θα πιστωθεί το απόγευμα της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου 2015 στους λογαριασμούς των δικαιχούχων οι οποίοι, ανάλογα με τη τράπεζα όπου διατηρούν το λογαριασμό τους, είτε θα δουν τα χρήματα το ίδιο βράδυ ή το πρωί της Παρασκευής 23/10.

Υπενθυμίζουμε ότι:
-τη Γ’ δόση θα λάβουν μόνοι όσοι έχουν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών
-όσοι δεν έλαβαν τη Β’ δόση θα τη λάβουν μαζί με τη Γ’ έχουν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών
Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι η παραπάνω είδηση ΔΕΝ προέρχεται από επίσημη ανακοίνωση του ΟΓΑ αλλά από δικές μας πηγές ελπίζοντας πως δεν θα αλλάξει κάτι πάλι στη πορεία και ότι θα το λάβουμε τη παραπάνω ημερομηνία, χωρίς άλλες αναβολές.

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώνουμε!