Δωρεάν μετακινήσεις Αθήνα-Μαραθώνα και δωρεάν μπάνια στο Δ. Αμαρουσίου

0

Δωρεάν μετακίνηση για τις παραλίες της περιοχής του Μαραθώνα προσφέρει για ολόκληρο το μήνα Αύγουστο, νέα γραμμή ΚΤΕΛ. Καθημερινά, και με αφετηρία το Πεδίον του Άρεως, τα AMSTEL Summer Buses θα μεταφέρουν δωρεάν τους πολίτες στις παραλίες: Μάτι, Άγιος Ανδρέας, Ζούμπερι και Σχοινιά για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους βουτιές Read more: Δωρεάν μετακίνηση από Αθήνα προς Μαραθώνα για όλο τον Αύγουστο.

Πιο συγκεκριμένα, οι ώρες αναχώρησης της νέας γραμμής ΚΤΕΛ Αττικής, «AMSTEL Summer Bus», είναι:
Από Πεδίον του Άρεως: 09.30, 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.00 Από το Σχινιά: 13.30, 14.30, 15.30, 16.30, 17.30, 18.30, 19.30, 20.30

Τα εισιτήρια όλων των παραπάνω καθημερινών δρομολογίων θα καλύπτονται από την AMSTEL.

Η ενέργεια αυτή σχεδιάστηκε μετά από την απόφαση της εταιρείας να διακόψει από το τέλος Ιουνίου, το επικοινωνιακό πλάνο της μάρκας και όλες τις ενέργειες προβολής που είχαν προγραμματιστεί, με στόχο να ανταποκριθεί σε ανάγκες που προέκυψαν εκτάκτως το φετινό καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια επισκεφθείτε το www.amstel.gr/gr/summer-bus

Ωστόσο, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείς να φύγεις ούτε λίγο έξω απ’ την Αθήνα, δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί υπάρχουν και τα δωρεάν μπάνια του Δήμου Αμαρουσίου.

Από Δευτέρα 3 έως Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις πισίνες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαρουσίου οι συμπολίτες μας κάθε ηλικίας, ενήλικες και παιδιά με τη συνοδεία γονέα εντός της πισίνας, μετά την αλλαγή στις ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν αρχικά.

Η δωρεάν χρήση των πισίνων του κολυμβητηρίου είναι μία πρωτοβουλία στήριξης από μέρους του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, προς τους συμπολίτες μας που αδυνατούν να προγραμματίσουν διακοπές φέτος το καλοκαίρι, προσφέροντάς τους ευκαιρίες δροσιάς και καλοκαιρινής αναψυχής εντός των τειχών της πόλης.

Οι ώρες λειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου θα είναι από 3 έως 21 Αυγούστου από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του κολυμβητηρίου θα υπάρχει ναυαγοσώστης ενώ εθελοντής γιατρός θα βρίσκεται σε επιφυλακή για κάθε περίπτωση ανάγκης.

Πηγές: www.dikaiologitika.gr και http://www.maroussi.gr/