Ο άντρας μου με απάτησε και έδιωξε και εμένα και τη μικρή μου από το σπίτι. Τί να κάνω;

0

«Έχω ένα κοριτσάκι 12 μηνών. Πρίν 4 μήνες έμαθα ότι ο άντρας μου με απατούσε, με έδιωξε από το σπίτι μας μαζί με τη μικρή μου και τόσο καιρό δεν έχει ενδιαφερθεί για εκείνη. Σαν να μην έφτανε αυτό, βάζει τη νέα του σύντροφο να με ενοχλεί του τύπου ότι είναι δικός της κλπ. Τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του. Αλλά θέλω τη διατροφή διότι είμαι φοιτήτρια και δεν δουλεύω. Τα έξοδα του παιδιού είναι πολλά και δεν μπορώ να τα καλύψω»

Απαντάει η ειδικός Life Coaching, Ιλένα Μπόγρη

Γνωρίζω πως όλη αυτή η κατάσταση σε κάνει να πονάς και να αισθάνεσαι μόνη σου. Ρωτάς και ξαναρωτάς «Γιατί δεν νοιάζεται για μένα;» «Γιατί δεν μου δίνει αυτά ακριβώς που θέλω;» «Γιατί σταμάτησε να μ αγαπάει;». Οι απαντήσεις σε ερωτήσεις τέτοιου είδους το μόνο που μας προσφέρουν είναι να ξεσηκώνουν μέσα μας πολύ θυμό. Είναι σαν να κλείνεις την μύτη σου για να καταπιείς ένα ποτήρι αρσενικό με την επιθυμία να πάθει κακό ο απέναντι. 
Άκου μια ιστορία: Κάποτε ένας μικρούλης γύρισε απ το σχολείο πολύ στενοχωρημένος από την αδικία ενός συμμαθητή του κι έπεσε στην αγκαλιά του παππού του. «ξέρω πως αισθάνεσαι» είπε ο παππούς, «είναι σαν να ζουν δύο λύκοι μέσα σου. Ο ένας είναι με καλά αισθήματα, δεν κατηγορεί ποτέ κανένα και ζει σ αρμονία με τους γύρω του. Αλλά ο άλλος λύκος είναι γεμάτος αρνητικά συναισθήματα και δεν μπορεί να σκεφτεί γιατί είναι φουλ από ανήμπορο θυμό, ξέρεις από εκείνο το θυμό που δεν αλλάζει τίποτα. Κι είναι αδύνατο να ζήσεις με δύο τόσο διαφορετικούς λύκους να παλεύουν μέσα σου για το ποιος θα επικρατήσει» Ο πιτσιρικάς κοίταξε τον παππού στα μάτια και ρώτησε «και τελικά ποιος κερδίζει;» «μα φυσικά εκείνος που θα επιλέξεις να ταίσεις»…
Αυτή την στιγμή, σου χρειάζεται εκείνο το κομμάτι σου που είναι φωτεινό, αγαπησιάρικο, δοτικό, αν θέλεις να είσαι αποτελεσματική σ’ όλους τους στόχους σου ακόμα και στους οικονομικούς. Κι είμαι σίγουρη ότι αγαπάς πολύ την κόρη σου κι εύχεσαι να μεγαλώσει σ ένα υγιές περιβάλλον με αγάπη και ασφάλεια που τόσο την έχει ανάγκη όπως και τον πατέρα της. Και μπορεί εσύ να μην θες να τον ξαναδείς, για κείνη όμως θα είναι για πάντα ο βασιλιάς της, όσο είσαι κι εσύ η βασίλισσα της. Τουλάχιστον εμείς ας μην της το στερήσουμε.

Ιλένα Μπόγρη
Life Coach
Τηλ: 210-9318987
Κιν: 6948-248598

Μπορείτε κι εσείς να υποβάλετε το ερώτημά σας, στους ειδικούς του Singleparent.gr εδώ!