Κεν και Μπάρμπι: Η σκοτεινή πλευρά του γάμου τους!

0

Η ζωή τους είναι γεμάτη ονειρεμένα σπίτια, γρήγορες μεταμορφώσεις και μοδάτες γκαρνταρόμπες, όμως η ζωή της Μπάρμπι και του Κέν, μπορεί να είναι και λιγότερο τέλεια.  Μία σειρά από φωτογραφίες με τίτλο «Στο κουκλόσπιτο» ( In The Dollhouse) που συνέλαβε ο φακός της φωτογράφου Dina Goldstein, απεικονίζει τη πιο διάσημη κούκλα να ζεί μια δυστυχισμένη ζωή στο πλευρό του Κεν. Δύο μοντέλα, παριστάνουν τη Μπάρμπι και τον Κεν σε κουκλίστικες φωτογραφίες μιας βαθιά ανθρώπινης πραγματικότητας!

 photo barbie1_zps00cf7b82.jpg Το ζευγάρι διαβάζει στο κρεβάτι του καθώς η Μπάρμπι αρχίζει να υποψιάζεται τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Κεν!  photo barbie2_zps63643ae0.jpg Οι υποψίες της Μπάρμπι αυξάνονται όσο ο Κέν έρχεται όλο και περισσότερο σε επαφή με τη θηλυκή του πλευρά.  photo barbie3_zps078ac9d1.jpg Η Μπάρμπι έχει κουραστεί από τον τρόπο του Κέν, o οποίος φοράει φούξια γόβες κατά τη διάρκεια του πρωινού!  photo barbie4_zpsa2e30146.jpg Κέν και Μπάρμπι έχουν τα ίδια όνειρα αλλά…μόνο στον ύπνο τους!  photo barbie5_zpsd989e860.jpg Οι δυο τους, εξοικειώνονται τόσο που πλέον είναι περισσότερο φίλοι παρά ζευγάρι.  photo barbie6_zpse0211e3f.jpg Με τον καιρό η Μπάρμπι περιμένει τον Κεν να φάνε μαζί…και περιμένει…  photo barbie7_zpsce7ff0f4.jpg …ώσπου συνειδητοποιεί ότι η ζωή της έχει γίνει πλέον εντελώς διαφορετική απ’ ότι περίμενε…  photo barbie8_zps56e28a09.jpg Τελικά η Μπάρμπι πιάνει τον Κέν, να την απατά με κάποιον άλλον.  photo barbie9_zpsb28c9b8d.jpg Σοκαρισμένη, ψαλιδίζει όλα της τα μαλλιά για να μοιάζει με το φύλο, που προτιμούσε ανέκαθεν ο άντρας της: Το αντρικό!  photo babrie10_zps1f4e4211.jpg

Το βγαλμένο κεφάλι στη τελευταία φωτογραφία της ιστορίας μας, μας θυμίζει πως η Μπάρμπι τελικά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία κούκλα! Επίσης, αξίζει να δείτε τα παρασκήνια της φωτογράφισης στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: dailymail.co.uk