Μόδα Single: Το στύλ της εβδομάδας (29/10-03/11/2013), μόνο για μονομαμάδες!

0

Και αυτή την εβδομάδα η στιλίστρια-ενδυματολόγος,Έρη Μάρκου, επισκέφθηκε το αγαπημένο European Fashion και έκανε για εσάς μερικές ενδυματολογικές επιλογές παντός καιρού και περίστασης, με ρούχα και παπούτσια που λίγο πολύ, έχουμε όλες στη ντουλάπα μας. Το στύλ της εβδομάδας 29/10-03/11/2013 από την Έρη, αποκλειστικά για μονομαμάδες!

Γράφει η ενδυματολόγος-στιλίστρια, Έρη Μάρκου

Τρίτη 29/10/2013

 photo tuesday_zps2f0dc87a.jpg

Τα καρώ είναι πολύ της μόδας φέτος και ειδικά τα πουκάμισα, μπορούν να φορεθούν παντός καιρού και περίστασης. Καλό είναι το καρώ να συνδυάζεται με μονόχρωμα ρούχα και ποτέ με ρούχα που έχουν σχέδια (δηλαδή ποτέ καρώ με καρώ ή ριγέ) διότι το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό και μπερδεύει το μάτι. Τέλος, το μυστικό για καλύτερο συνδυασμό,  είναι το χρώμα των μονόχρωμων ρούχων να είναι σε μία από τις αποχρώσεις του καρώ (αν για παράδειγμα το καρώ έχει μέσα του μωβ-μπλε-άσπρο, τότε τα υπόλοιπα ρούχα, πρέπει να είναι ή μωβ ή μπλε ή άσπρα!).

Τετάρτη 30/10/2013

 photo friday_zpsfd325166.jpg

Από τα αγαπημένα μου ντυσίματα, πολύ κλασάτο και ιδανικό για επαγγελματικό ραντεβού ή συνέντευξη για δουλειά. Το λεοπάρ φουλάρι κάνει το σύνολο περισσότερο μοντέρνο, το ίδιο και το μποτάκι σε συνδυασμό με το παντελόνι γραφείου. Η ζακέτα προσθαφαιρείται ανάλογα με τον καιρό ενώ ταιριάζει και σακάκι σε αποχρώσεις του μπεζ ή του καφέ!

Πέμπτη 31/10/2013
 photo wednesday_zps68805704.jpg
Ένα στύλ εύκολο και απλό: Τζήν και άσπρα φανελάκια έχουμε όλες, μπαλαρίνες επίσης και μπεζ τσάντα εννοείται. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αξεσουάρ και ζακέτα σε έντονο χρώμα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πράσινα, μπορεί να είναι σε έντονο μπλε.

Παρασκευή 01/11/2013

 photo thursday_zps19d6f146.jpg
Υποδεχόμαστε το μήνα με κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα. Μπλε φορεματάκι με καφέ μπότα, καφέ ζώνη και καφέ τσάντα. Αντί για μπότα, μπορείτε να το φορέσετε και μποτάκι ενώ αντί για καφέ μπορείτε να επιλέξετε σαν χρώμα και το μπέζ. Το τζήν τζάκετ πάει έτσι κι αλλιώς με όλα. Μην ξεχάσετε καλσόν 15DEN στο χρώμα του ποδιού. Αποφύγετε το πιο χοντρό ή το μαύρο καλσόν, διότι δεν ενδείκνυται για το συγκεκριμένο σύνολο και την εποχή.

Σαββατοκύριακο 02-03/11/2013
Για ποτάκι

 photo saturdayfordrinks_zps62e85eaa.jpg
Εντελώς ροκ στύλ και αγαπημένο. Η μπλούζα κρύβει κοιλίτσα ενώ εμείς, στο όλο σύνολο θα προσθέταμε και λίγο χρώμα, ίσως μια πράσινη ζώνη ή κόκκινη τσάντα ή και μπλε παπούτσι. Το παπούτσι δεν είναι ανάγκη να είναι γόβα και μάλιστα τόσο ψηλοτάκουνη, μπορεί να είναι μπαλαρίνα ή μποτάκι.

Για γάμο (και το δικό σας)
 photo wedding_zps0c8be953.jpg

Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό το συγκεκριμένο φόρεμα, αλλά δεν είναι. Αν το πλαισιώσουν αξεσουάρ σε γήινες ματ αποχρώσεις χωρίς άλλα στρας και υπερβολές, θα είστε μια χαρά. Ταιριάζει με κουμπωτά σκουλαρίκια και τα μαλλιά πιασμένα ψηλά. Προτιμήστε μακιγιάζ σε απαλούς γήινους τόνους ενώ εκτός από πέδιλο, μπορείτε να φορέσετε γόβα ή μποτάκι.

Άντε, τί περιμένετε; 
Βγείτε εκεί έξω και λάμψτε!