Μια μόνη μαμά μπορεί να είναι όλη μέρα κούκλα!

2

Οι εκπτώσεις τελειώνουν το ίδιο και τα λεφτά αλλά πάντα υπάρχουν οικονομικές λύσεις και κομμάτια που μπορείς να βρείς σε χαμηλές τιμές και να ντυθείς σαν να έδωσες μια περιουσία.

Οι γυναίκες του Singleparent.gr τα βάλαμε κάτω, τα δοκιμάσαμε και σου τα προτείνουμε. Παρακάτω σε ντύνουμε από τη κορφή ως τα νύχια με λίγα λεφτά αλλά πολλές στιλιστικές μαγκιές για να είσαι κούκλα κι εσύ και η τσέπη σου, όλη μέρα κάθε μέρα!

Με μια φούστα καθάρισες
Πρόσφατα πήρα μια φούστα από τα Zara η οποία έχει κάτι μαγικό: Είναι σαν κορσές και σε δείχνει τουλάχιστον 3-4 κιλά πιο αδύνατη! Επίσης, ντύνεσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ απλώς αλλάζοντας τη φούστα!

Πρωί
 photo protasi1_zpswtra1tpa.jpg
Βράδυ
 photo protasi1 - Copy_zpsca771zfs.jpg
Μπλούζα H&M: Εδώ
Φούστα Zara: Εδώ
Παπούτσι Voi Noi: Εδώ

Πολλά χρώματα, χαρούμενο ξύπνημα
Καμιά φορά ένα χρωματιστό ρούχο, ένα κάπως πιο καλό παπούτσι μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Ο παρακάτω συνδυασμός μας άρεσε γιατί φοριέται όλη μέρα.
 photo protasi3_zpsuqi1rpyw.jpg
Τοπ Celestino: Εδώ
Παντελόνα Celestino: Εδώ
Τσάντα Celestino: Εδώ
Πλατφόρμες Γιάννα Καζάκου: Εδώ

Μ’ ένα κολιέ ό,τι κάνω
Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει και μπορείς να είσαι ντυμένη σαν να είσαι ακόμα στο νησί. Χαλαρό ντύσιμο για το πρωί στη δουλειά και για το βράδυ μην αλλάξεις. Πετάς ένα κολιέ και πας για ποτό!
 photo protasi2_zpsxshvjv10.jpg
Πουκάμισο H&M: Εδώ
Παντελόνι Lynne: Εδώ
Πλατφόρμες Γιάννα Καζάκου: Εδώ

Σιγά μη σκάσεις αγαπημένη. Είσαι μονογονέας ναι. Αλλά δεν παύει να είσαι γυναίκα. Απόλαυσέ το!

-Έχεις να μας προτείνεις μοδάτες και οικονομικές λύσεις; Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου!

*Η διαθεσιμότητα και το κόστος των παραπάνω ειδών, αφορά αποκλειστικά την ημέρα που συντάχθηκε το άρθρο. Οποιαδήποτε άλλη ημέρα μπορεί κάποιο προϊόν να έχει τροποποιηθεί. Παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες, να επικοινωνείτε απευθείας με τους προμηθευτές.

Πηγή φωτογραφίας: NatalieMinhphotography.com