Η καθημερινότητα και η ιστορία μιας μόνης μαμάς: Δείτε το βίντεο!

1

Αν δεν είσαι μονογονέας δεν μπορείς να καταλάβεις 100% τί περνάνε όχι μόνο οι μαμάδες-μονογονείς αλλά όλοι οι μονογονείς. Δεν θα μάθουμε ποτέ τί περνάνε σε επίπεδο οικογενειακής υποστήριξης, πρόνοιας (που δεν υπάρχει) και διατροφής από τον πατέρα ή τη μητέρα. Οι γυναίκες που δεν έχουν τη «πολυτέλεια» της βοήθειας από γονείς και φίλους ή δεν λαμβάνουν καμία διατροφή από το σύζυγο, αναγκάζονται να κάνουν δυο δουλειές για να ζήσουν τα παιδιά τους ή να κάνουν ένα σωρό υποχωρήσεις για να κρατήσουν αυτή τη μία που μπορεί να έχουν. Αν δεν είσαι μονογονέας ο ίδιος, δεν μπορείς να καταλάβεις τον πόνο!

 photo singlemom2_zpseb24b5c8.jpg
Η μητέρα-μονογονέας της ιστορίας μας δεν έχει ούτε πέντε λεπτά για ένα καφέ, ενώ στο background βλέπουμε δύο γυναίκες που έχουν θεωρητικά, καλύτερο τρόπο ζωής από εκείνη.

Το συγκεκριμένο βίντεο φτιάχτηκε από το κέντρο στήριξης γυναικών «Washington Area Women’s Foundation» και ανοίγει ένα νέο παράθυρο στη καθημερινότητα μιας μόνης μαμάς που προσπαθεί να επιβιώσει η ίδια και παράλληλα να ζήσει το παιδί της. Η ζωή είναι σκληρή κι αυτό το διαπιστώνει τη στιγμή που δεν μπορεί να αγοράσει φάρμακα για το παιδί ή να πληρώσει τους λογαριασμούς της. Δεν μπορεί καν να πληρώσει μπέιμπι σίτερ ή το εισιτήριο του λεωφορείου και δεν μπορεί να πιάσει δουλειά ή την απολύουν από τη δουλειά της.

 photo singlemom3_zps10163b6c.jpg
Η μόνη μαμά της ιστορίας μας, δεν έχει ποιός να της κρατήσει το παιδί για να εργαστεί και αναγκαστικά, χάνει τη δουλειά της.

Ύστερα, επισκέφτεται ένα κέντρο στήριξης γυναικών που τη βοηθά να σταθεί ξανά στα πόδια της. Το κέντρο αυτό είναι το «Washington Area Women’s Foundation», το οποίο έχει δημιουργήσει και τη συγκεκριμένη καμπάνια.

 photo singlemom4_zpsffde0929.jpg
Η μόνη μαμά  της ιστορίας μας, βοηθάει μια άλλη μόνη μαμά, να σταθεί ξανά στα πόδια της

Αξίζει να δείτε το βίντεο!

Πηγή:http://thewomensfoundation.org/