Χτένισμα νύχια μακιγιάζ, με μόλις 12 ευρώ!

0

Ας πούμε ότι θέλετε να πάτε σε γάμο-βάφτιση-ραντεβού όπου πρέπει να είστε περιποιημένες, χτενισμένες και βαμμένες ή ότι απλώς έχετε ανάγκη να νιώσετε όμορφα, αλλά σχεδόν δεν έχετε φράγκο. Μην ανησυχείτε! Με τα παρακάτω βήματα, θα σας περιποιηθούν και θα κλέψετε τις εντυπώσεις χωρίς κανείς να καταλάβει πως ό,τι κάνατε, το κάνατε με maximum 12 ευρώ!

Βήμα 1: Αρκετές ημέρες πρίν, κλείνετε ραντεβού σε κάποια σχολή κομμωτικής που προσφέρει χτένισμα κούρεμα ή ό,τι άλλο θέλετε για τα μαλλιά σας, σε τρομερά χαμηλές τιμές. Στην Αθήνα ένα από τα εκπαιδευτικά κομμωτήρια που λειτουργούν είναι αυτό του Νίκου Αμάραντου όπου, υπό την επίβλεψη καθηγητών κομμωτικής, μαθητές της σχολής σας κάνουν ωραιότατο κότσο με 6 ευρώ  (περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε σε παλαιότερο άρθρο του Singleparent.grεδώ). Επίσης εκπαιδευτικά κομμωτήρια με τις αντίστοιχες τιμές υπάρχουν και στη Θεσσαλονίκη, ένα από τα οποία είναι και το «Γιαννέρη Academy» το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ αλλά και το «Francois Academy» εδώ όπου λούσιμο και χτένισμα π.χ. κοστίζουν 4 ευρώ.  Τί ψυχή έχει ένα μαλλί;

Βήμα 2: Αφού κλείσετε ραντεβού στο εκπαιδευτικό κομμωτήριο που θέλετε, σειρά έχουν τα νύχια. Σε πολλά deal site μπορείτε να βρείτε απίστευτες προσφορές για απλό μανικιούρ ή γαλλικό με τιμές που, σε πολλές περιπτώσεις, ξεκινούν από 6 ευρώ. Εμείς μπήκαμε στο Oladeals και τα είδαμε όλα. Αγοράστε το κουπόνι σας και φροντίστε να κλείσετε ραντεβού για μανικιούρ πρίν το ραντεβού για χτένισμα, ώστε τα μαλλιά σας να μείνουν φρεσκαρισμένα περισσότερη ώρα!

Βήμα 3: Το πρωί της ημέρας που σας έχουν καλέσει, κάνετε ένα καλό ντουζάκι και πηγαίνετε στα ραντεβού σας. Μόλις τελειώσετε με τα μαλλιά περάστε από ένα μεγάλο κατάστημα καλλυντικών, πλησιάστε το στάντ της εταιρίας που θέλετε και ζητήστε να δοκιμάσετε μία από τις καινούριες τους μάσκαρα ή κραγιόν ή μέικ απ.9 στις 10 πωλήτριες, προσφέρονται να σας κάνουν πλήρες δειγματοληπτικό μακιγιάζ με την προοπτική να ψωνίσετε κάτι, χωρίς όμως καμία απολύτως χρέωση ή υποχρέωση από τη πλευρά σας. Μην ντρέπεστε, δεν κάνετε κάτι κακό. Αυτή είναι η δουλειά τους και αυτός είναι ένας από τους τρόπους προώθησης των εταιριών καλλυντικών, εξάλλου μπορεί κάτι από όλα αυτά να σας αρέσει και να το αγοράσετε στο μέλλον. Με τον παραπάνω τρόπο θα εμφανιστείτε  με επαγγελματικό και προπάντων δωρεάν βάψιμο. Φεύγοντας μην ξεχάσετε να ψεκαστείτε με το tester του αγαπημένου σας αρώματος.

Είστε μια κούκλα, καλή διασκέδαση!