Ξεκίνησε το παζάρι βιβλίου, στη Πλατεία Κοτζιά

0

Μια καθιερωμένη πλέον και πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, το Παζάρι Βιβλίου, ξεκίνησε τη Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στην Πλατεία Κοτζιά όπου και πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά.

Το Παζάρι Βιβλίου 2014  διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) και τα βιβλία που θα διατεθούν προς πώληση έχουν ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Η τιμή πώλησης των βιβλίων δε, θα είναι περίπου στο 30% της αρχικής λιανικής τιμής που είχε το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Υπολογίζεται ότι στο παζάρι συμμετέχουν 180 Έλληνες εκδότες με 500.000 βιβλία όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.

Το Παζάρι βιβλίου λοιπόν, αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για όλους του βιβλιόφιλους να προμηθευτούν πολύ γνωστά βιβλία σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Μάλιστα, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, για λίγες ημέρες, όσοι επισκεφτούν το παζάρι θα μπορέσουν να βρούνε βιβλία σε κόστος που αρχίζει ακόμη και από 50 λεπτά.

Παζάρι Βιβλίου 2014: 17 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου 2014
Πλατεία Κοτζιά (κεντρική είσοδος από οδό Αθηνάς – μπροστά από το Δημαρχείο).
Ώρες λειτουργίας: 10:00 π.μ. έως 10 μ.μ. (καθημερινά αλλά και Σάββατα και Κυριακές).

Πηγή: praktikesidees.gr