Πρόσκληση από τις εκδόσεις «Ψυχογιός»: Δωρεάν παιδική θεατρική παράσταση του βιβλίου «Βυθούγεννα», στο Μέγαρο Μουσικής

0

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης του συλλόγου «οι φίλοι της Μουσικής», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την δραματοποίηση του βιβλίου «Βυθούγεννα».

Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν μια εξαιρετική από πλευράς περιεχομένου και ερμηνείας θεατρική παράσταση και θα βιώσουν την μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από την εμπειρία του συλλογικού παιχνιδιού.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, 15:00  -Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, 16:00, στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής»

Σκηνοθεσία: Ιρίνα Μπόικο
Παίζουν: Τάσος Φόης, Χριστίνα Βασιλειάδου
Μουσική επιμέλεια: Βαγγέλης Σπαντιδάκης
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 210-2804855
Οργάνωση – Παραγωγή: Gold Producta Handling

 photo untitled_zpsf16e011d.jpg

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Συγγραφέας: Γιώργος Λεμπέσης
Εικονογράφηση: Θοδωρής Τιμπίλης
Σειρά: Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία
Πρώτη έκδοση: Οκτώβριος 2013
Σελ.: 48 –
Τιμή: 11 €
Τιμή Ε-book: 8,99 €
ISBN: 978-618- 960-01-456-1
ISBN Ε-book: 978-618-01-0457-8

«Πριν από δύο χιλιάδες χρόνια περίπου, οι στεριανοί είχαν ανάγκη όσο ποτέ από μια σφιχτή και μοναδική αγκαλιά. Τότε ήταν που γεννήθηκε ο Χριστός και τους έμαθε τον τρόπο. Τους μίλησε για την αγάπη και για το πόσο σπουδαίο είναι να κάνεις τον διπλανό σου χαρούμενο, πόσο υπέροχο είναι να μοιράζεσαι και να νοιάζεσαι για τους άλλους και το πόσο ευλογημένο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου. Κατάφερε να κάνει όλον τον κόσμο όμορφο και φωτεινό μόνο με μια αγκαλιά. Αυτό είναι τα Χριστούγεννα κι αυτό οι στεριανοί το γιορτάζουν κάθε χρόνο», είπε το τέρας το οποίο για πρώτη φορά μιλούσε τόσο πολύ. Μυστήριο τα Χριστούγεννα, μυστήρια κι αυτή η ιστορία. Μα πώς μπορεί να απαγορεύτηκαν οι γιορτές στη στεριά; Και με ποιο τρόπο θα βρει ο Βρασίδας ο αχινός τη μαγεμένη λύση; Μια απολαυστική χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, γεμάτη μπουρμπουλήθρες!

Λίγα λόγια για το συγγραφέα

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Μουσική Τεχνολογία και Μουσική Βιομηχανία, καθώς και Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε ως μουσικός παραγωγός σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας. Από το 2003 έως το 2011 εργάστηκε ως διευθυντής παραγωγής σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 400 παραγωγές, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Ορόσημο στην καριέρα του αποτέλεσε η δημιουργία του πρώτου παι­δικού φεστιβάλ στην Ελλάδα (Town for Kids, 2008 & 2009). Το 2010, ένα ακυκλοφόρητο διήγημά του, με τίτλο 4 ΣΕΛΙΔΕΣ, απέσπασε το βραβείο πρωτότυπης ιστορίας και κοινού στο 5ο Φεστιβάλ Παρα­μυθιών που διοργάνωσε το Μικρό Πολυτεχνείο. To Μάιο του 2011 δημιούργησε τη δική του εταιρεία εκτέλεσης παραγωγών, την Gold Producta Handling. Το μυθιστόρημά του ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ανέβηκε στο θέατρο για τρεις συνεχείς χρονιές σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης η εικονογραφημένη εκδοχή του, με τίτλο ΨΑΡΟΣΟΥΠΙΤΣΑ, καθώς και το Θ’ ΑΥΓΟ, η ΨΑΡΟΣΟΥΠΙΤΣΑ 2 και ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ.

Καλέστε στο 210-2804855 για κρατήσεις θέσεων και παρακολουθήστε τη παράσταση, εντελώς δωρεάν!