Το Golden Hall αφιερώνει αυτά τα Χριστούγεννα στα παιδιά!

0

Το Golden Hall υποστηρίζει τον οργανισμό Make a Wish (Κάνε μια Ευχή) Ελλάδος, επιχειρώντας να προσφέρει χαμόγελα ευτυχίας και να εκπληρώσει ευχές παιδιών που το έχουν απόλυτη ανάγκη.

Η Ελένη Μενεγάκη πλαισιωμένη με παιδικά χαμόγελα θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του εμπορικού κέντρου σε ένα περιβάλλον γεμάτο φώτα και μαγεία το Σάββατο στις 23 Νοεμβρίου ενώ προηγουμένως, ο Κώστας Μαρτάκης, η Demy, η Κρυσταλλία, η Courtney και οι 15 50 θα μας φέρουν πιο κοντά στην μαγεία των Χριστουγέννων με τα τραγούδια τους.

 photo goldenhall_zps36f435f9.jpg

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 14.00 ενώ η αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει στις 18.15.

Το Golden Hall θα γεμίσει από παιδικές φωνές καθώς σχολεία και ωδεία θα τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ μαζί με τους επισκέπτες του κέντρου θα βρεθούν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής επιτυχίας «Θα σε πάρω να φύγουμε».

Για μία ακόμα χρονιά, το Golden Hall σηματοδοτεί την έναρξη της Xριστουγεννιάτικης περιόδου και σας προσκαλεί όλους να πραγματοποιήσετε τις ευχές των παιδιών. Ζήστε τη Χριστουγεννιάτικη μαγεία μαζί με τα παιδιά σας, με εκπλήξεις και δώρα που θα σας ξετρελάνουν, καθώς η  πιο μαγική περίοδος του χρόνου ξεκινάει εδώ!