Τα Πιτσιρίκια στο Bar!

0

«Τα Πιτσιρίκια» είναι μια οργάνωση που ασχολείται με το παιδί! Αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που είναι νέοι γονείς και στόχο έχουν να δραστηριοποιούνται σε οτιδήποτε εναλλακτικό έχει σχέση με τα αγαπημένα μας πιτσιρίκια.

Πρώτη δραστηριότητα της ομάδας είναι η διοργάνωση του «Τα Πιτσιρίκια». Πρόκειται για μια νέα ιδέα για γονείς και παιδιά όλων των ηλικιών που επιμένουν να διαφέρουν.

 photo pitsirikia2_zpse66d569f.jpg
Το «Τα Πιτσιρίκια στο Bar» είναι ένα πρωτότυπο bazaar παιδικών ειδών που συγκεντρώνει σε διαφορετικό χώρο (cafe, bar) κάθε φορά δημιουργούς και εμπόρους εναλλακτικών ειδών που απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στους μικρούς μας φίλους. Ρούχα, παιχνίδια, αξεσουάρ, πάνες, μωρουδιακά, είδη βάφτισης, παιδικού πάρτυ, σχολικά κτλ. είναι μόνο μερικά από τα είδη που μπορεί κανείς να δει και φυσικά να προμηθευτεί σε κάποιο από τα bazaar του «Τα Πιτσιρίκια στο Bar». Και φυσικά, από κάθε διοργάνωση δεν λείπουν και οι εκπλήξεις, τα παιδικά events και τα εργαστήρια!

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο και τη Κυριακή 16 και 17 Νοεμβρίου αντίστοιχα, τα πιτσιρίκια σας περιμένουν από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 20:00 το βράδυ στο «Σπίτι Cocktail Bar» , Ανδρέα Παπανδρέου 9 στο Χαλάνδρι.

«Τα Πιτσιρίκια» 
Υπεύθυνος διοργάνωσης Υπεύθυνος επικοινωνίας
Κώστας Φονταλής Dreambox 
τηλ. 6945298441, 210 3248434
email. kostas.fontalis@gmail.com,  info@dreamb.gr