Τα άστρα και τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδος 24/02-02/03/2014

0

Ο Φεβρουάριος που μας ταλαιπώρησε λίγο, φεύγει και το Myastro.gr έρχεται με νέες αστρολογικές προβλέψεις για τη τελευταία εβδομάδα του μήνα!

Κριός
Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Η σημερινή μέρα θα σου φέρει ειδήσεις, αγαπητέ Κριέ, που θα σε αναστατώσουν και θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς, γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία, για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα με το σύντροφό σου. Με την αρνητική σου διάθεση, μπορεί να δημιουργήσεις ζητήματα εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την παρέα των φίλων σου. Δεν είναι δύσκολο να γοητεύσεις σήμερα όποιον σε πλησιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, σήμερα στη δουλειά σου θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις κάποια σχέδια, που κάνεις εδώ και καιρό. Είναι μια καλή μέρα για να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω, για να κινηθείς πιο σίγουρος από εδώ και πέρα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη προσοχή, θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Ταύρος

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς, αγαπητέ Ταύρε, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει αρκετές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τη λύση τους. Ευτυχώς, το πείσμα σου θα σε βοηθήσει σήμερα να λύσεις τα θέματά σου. Γενικά, η μέρα είναι ευνοϊκή και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να γεφυρώσεις το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, να ξέρεις πως η τύχη θα είναι στο πλευρό σου και θα σου φέρει φλερτ και νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Ταύρε, σήμερα στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν. Μην παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις, γιατί τα ρίσκα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, δεν θα σου βγουν σε καλό.

Δίδυμοι

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Αν είσαι Δίδυμος, η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα τελειώνουν σήμερα και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον. Με ένα καλό πρόγραμμα, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τη λογική σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου, όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και σε προβληματίζουν. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις κι εσύ έχεις την ανάλογη ευθύνη. Όσο για σένα που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει τώρα τελευταία μία αξιόλογη γνωριμία, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, σήμερα θα υπάρξουν στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να βρεις την ψυχραιμία και τη σοβαρότητα να μην ξεφύγεις, γιατί έτσι θα καταστρέψεις και τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν λίγο καλύτερα και με ένα καλό πρόγραμμα, θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

Καρκίνος
Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Η σημερινή μέρα ευνοεί τη δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις, αγαπητέ Καρκίνε, και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις. Με την ενέργεια, αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις σήμερα, θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, μπορεί να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν καταφέρεις να ηρεμήσεις και αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλη την πίεση και τα προβλήματα που σου προκαλεί η δουλειά σου. Κι αν έχεις ακόμη την μοναξιά στην αγκαλιά σου, να ξέρεις πως ο ερωτισμός σου σήμερα είναι αυξημένος και με τις κατάλληλες κινήσεις, θα έχεις τις κατακτήσεις που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Εσύ που είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί θα σου γίνουν προτάσεις που χρειάζονται σκέψη και πολύ ώριμη αντιμετώπιση, ώστε να μην παρασυρθείς. Μη βιαστείς σε καμία περίπτωση να απαντήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε μια δύσκολη φάση, αφού κάποια λάθη του παρελθόντος σε κυνηγούν ακόμα. Κάνε ό,τι μπορείς, για να διορθώσεις αυτές τις καταστάσεις.

Λέων
Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Αν είσαι Λέων, είναι μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή για εσένα και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σου, που θα είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητά σου αλλά και η δυναμική σου στάση, θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους, για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να επανέλθει η σχέση σου στο σημείο που επιθυμείς. Μην ξεχνάς ότι είναι και στο δικό σου χέρι να φτιάξεις το κλίμα και να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Πάρε σήμερα την απόφαση να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, σήμερα η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι σε ένα πολύ καλό σημείο. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, για να πλησιάσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, κινδυνεύεις να αποδιοργανωθείς και να αφήσεις πίσω αρκετές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό δείξε την απαραίτητη σοβαρότητα και δούλεψε ομαδικά με τους συνεργάτες σου, ώστε να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια δύσκολη φάση. Προσπάθησε να μαζέψεις όσο περισσότερο γίνεται τα έξοδά σου.

Παρθένος
Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει πίσω σου, φίλε Παρθένε, θα επανέλθουν σήμερα και καλά θα κάνεις αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες μπορεί να σου δημιουργήσουν νεύρα και αρνητική διάθεση. Αντιστάσου με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια σήμερα για να ξεπεράσεις τις παρεξηγήσεις, αλλά και τα μικρά προβλήματα που θα προκύψουν με το ταίρι σου. Με λίγη καλή διάθεση, μπορείς απόψε να δημιουργήσεις ένα ήρεμο και, γιατί όχι, ερωτικό κλίμα. Εσύ που δεν λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς, ανοίξου σήμερα σε νέες γνωριμίες και μην γίνεσαι τόσο αυστηρός στις επιλογές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Εσύ που είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου θα δεις πολλά από τα σχέδιά σου να προχωρούν και οι δικοί σου άνθρωποι, αλλά και οι συνεργάτες, θα σε βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Πάντως καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις, για να σκεφτείς καλύτερα όλα τα ενδεχόμενα. Στα οικονομικά σου βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάσεις, γιατί έρχονται έξοδα που θα σε αγχώσουν.

Ζυγός
Οι προβλέψεις σας.

Αυτή την εβδομάδα, φίλε Ζυγέ, θα αφήσεις την αναποφασιστικότητά σου στην άκρη και θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, για πολλά ζητήματα που σε αφορούν. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα, θα ξεπεραστούν από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και επιτέλους θα νιώσεις ότι η τύχη άρχισε και πάλι να σου χαμογελά! Τις ημέρες που ακολουθούν, οι πλανήτες σε ευνοούν και σε βοηθούν να αποδείξεις τις ικανότητές σου, αλλά και να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο όνειρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα το Σάββατο στο ζώδιο των Ιχθύων σου χαρίζει γλυκύτητα, γοητεία, αλλά και ερωτική διάθεση. Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις μεγάλη άνεση με τη σχέση σου, θα μπορείς να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλες τις προσωπικές σου επιθυμίες και θα βρεις πλήρη ανταπόκριση. Θα προγραμματίσετε μαζί πολύ όμορφα σχέδια και είναι βέβαιο ότι θα περάσετε ρομαντικές στιγμές. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι μόνιμο στην ερωτική σου ζωή, τότε καλό είναι να αποδεχτείς κάποιες προσκλήσεις φίλων που θα σου γίνουν, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Πολλή δουλειά σε περιμένει, αγαπητέ Ζυγέ, την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Ο δυναμισμός και η ένταση που θα έχεις, θα είναι στα ύψη τους και θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς και να αντιμετωπίσεις πολλές από τις επαγγελματικές προκλήσεις που θα υπάρξουν. Είναι μία καλή περίοδος για να βελτιώσεις τις συνεργασίες σου, αλλά και για να ξεπεράσεις κάποια επαγγελματικά εμπόδια. Στον οικονομικό τομέα, πάτα και λίγο φρένο, γιατί το τελευταίο καιρό όλα τα χρήματά σου τα σκορπίζεις σε δώρα και διασκέδαση, με αποτέλεσμα να μένεις για μία ακόμα φορά με άδειο πορτοφόλι!

Σκορπιός
Οι προβλέψεις σας.

Τίποτα δεν θα σου χαλάσει το κέφι αυτή την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ. Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και με σύμμαχό σου τον Ερμή, που από την Παρασκευή και μετά θα κινείται σε ορθή πορεία από τον Υδροχόο, θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις με κάποια ζητήματα που σου ήταν βάρος. Κέφι, διασκέδαση, γνωριμίες και συναντήσεις με φίλους, είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, που σίγουρα θα σε κάνουν να χαλαρώσεις και να περάσεις σούπερ! Από την Κυριακή και ύστερα, ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου και θα έρθεις αντιμέτωπος με προκλήσεις και θέματα, που σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και προσπαθούσες να ξεχάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, αφού ο Άρης κινείται για τελευταίες ημέρες σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και πυρπολεί με πάθος τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο ρομαντισμός σου θα σε παρασύρει σε νύχτες μαγικές και ονειρεμένες με τον σύντροφό σου και είναι φανερό ότι η μπόρα που είχε υπάρξει μεταξύ σας, έχει πλέον ξεπεραστεί. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, με τον μαγνητισμό που διαθέτεις αυτές τις μέρες, αλλά και με τη διάθεσή σου για φλερτ, σίγουρα θα καταφέρεις να γοητεύσεις τον ερωτικό σου στόχο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Σε χαλαρό κλίμα θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα νιώσεις ανακούφιση. Πλέον, φαίνεται ότι εξισορροπούν κάποιες καταστάσεις και τα επαγγελματικά ζητήματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, αρχίζουν να παίρνουν και αυτά την πορεία τους. Αυτές τις μέρες μπορείς να κάνεις επικοινωνίες με νέους συνεργάτες ή να τακτοποιήσεις κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, γιατί ίσως προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προγραμματίσει και θα σε φέρουν εκτός προϋπολογισμού. Δεν είναι έξυπνο να παρασυρθείς αυτές τις μέρες σε περιττές αγορές, γιατί… το ταμείο είναι μείον!

Τοξότης
Οι προβλέψεις σας.

Φίλε Τοξότη, αυτή η εβδομάδα έρχεται για να ελαφρύνει κατά πολύ τα άγχη και τις ανησυχίες σου. Η ακτινοβολία της πληθωρικής ενέργειας που σε περιβάλλει, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη, για να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια που ενδεχομένως να εμφανιστούν στο δρόμο σου, αλλά και για να εκπέμψεις μία μυστήρια γοητεία. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Υδροχόου, σου προσφέρονται κάποιες καλές ευκαιρίες, για ένα ζήτημα που επιθυμείς. Με το δυναμισμό που θα διαθέτεις, θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες για κάποιο θέμα, που το περασμένο διάστημα σε απασχολούσε έντονα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, το πλανητικός σκηνικό της εβδομάδας θα επαναφέρει τον ερωτισμό και τον ενθουσιασμό στη σχέση σου και θα κάνεις μαζί τον σύντροφό σου πολλά σχέδια, για τις ανοιξιάτικες ημέρες που θα ακολουθήσουν. Τα προβληματάκια συνεχίζουν να υπάρχουν, ωστόσο δεν στέκονται εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμα την ελευθερία σου, να ξέρεις ότι δεν θα καταφέρεις αυτές τις μέρες να αντισταθείς σε ένα άτομο, που σε πολιορκεί εδώ και καιρό, και θα ενδώσεις στις επιθυμίες του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, οι εκκρεμότητες θα υπάρχουν, όμως εσύ δεν πρόκειται να χάσεις την αισιοδοξία και το δυναμισμό σου και θα χειριστείς έξυπνα κάθε πρόκληση που θα προκύψει. Είναι μία περίοδος που μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα ή να αναζητήσεις νέες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν και αυτή την εβδομάδα αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως καλό είναι να μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις ακόμη και να προσπαθήσεις να συγκρατηθείς και να μείνεις φειδωλός στις οποιεσδήποτε χρηματικές σου συναλλαγές.

Αιγόκερως
Οι προβλέψεις σας.

Αγαπητέ Αιγόκερε, η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου σε βρίσκει με ένταση και μεγάλη ενεργητικότητα. Ο απόλυτος τρόπος σκέψης σου, αλλά και η μεγάλη επιμονή σου στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου, θα σου δημιουργήσουν μεγάλη νευρικότητα. Μην ξεσπάσεις σε άτομα, που ξέρεις καλά ότι δεν σου φταίνε σε τίποτα. Προσπάθησε να ρίξεις λίγο τους τόνους, αφιερώνοντας παραπάνω ελεύθερο χρόνο στην ξεκούραση και τη διασκέδασή σου. Μπορείς επίσης να κάνεις κι ένα δωράκι στον εαυτό σου, που σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με αντιθέσεις και καβγαδάκια θα εξελιχθούν αυτές οι μέρες για τη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, αφού δεν φαίνεται να βάζεις νερό στο κρασί σου. Οι βάσεις στη σχέση σου είναι καλές, δείξε λοιπόν μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, για να βελτιωθεί το κλίμα ανάμεσά σε εσένα και τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό, να ξέρεις πως ήρθε ο καιρός να δεις λίγο πιο χαλαρά και ανάλαφρα την ερωτική σου ζωή και να αφεθείς με αυθορμητισμό στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Αιγόκερως, αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου θα θελήσεις να τακτοποιήσεις πολλές από τις εκκρεμότητες που έχεις και να βάλεις πλώρη για τα νέα σου σχέδια, που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την καριέρα σου. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Υδροχόου, δώσε σημασία σε κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν και θα αφορούν σε νέες συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να αποφύγεις τις τολμηρές οικονομικές επενδύσεις, γιατί θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Υδροχόος
Οι προβλέψεις σας.

Ο Φεβρουάριος ρίχνει την αυλαία του, με μία εβδομάδα-έκπληξη για σένα, που είσαι Υδροχόος! Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι γεμάτες από εξόδους, διασκέδαση και έντονη κοινωνική ζωή, και σε αυτό θα φροντίσει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου την Παρασκευή. Οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές και το κινητό σου θα χτυπάει ακατάπαυστα από φίλους, που θα επιθυμούν να σου μιλήσουν και να σε δουν. Η υποστήριξη που θα δεχτείς από τα κοντινά σου πρόσωπα θα είναι μεγάλη και αυτή την περίοδο ό,τι ζητάς από τους δικούς σου, μετά από λίγο θα πραγματοποιείται! Ωστόσο, στα μέσα της εβδομάδας, με τον Δία να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, καλό θα είναι να είσαι υπομονετικός και προσεχτικός στις συναλλαγές και στις επαφές σου, γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαρά προβλήματα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Υδροχόε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή, θα έχεις τόση λάμψη, γοητεία και ερωτισμό που πραγματικά δεν θα είναι καθόλου ήρεμες οι μέρες που θα ακολουθήσουν. Ο Άρης από το Ζυγό, μέχρι το Σάββατο σε ορθή πορεία, θα σε ωθήσει να διεκδικήσεις ερωτικά τη σχέση σου ή, αν είσαι ελεύθερος, τη γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Η ερωτική σου λίμπιντο βρίσκεται πραγματικά στα φόρτε της και καλό είναι να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αρκετά με το επαγγελματικό άγχος, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, φίλε Υδροχόε! Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα το ρίξεις για λίγο έξω, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα και τις επαγγελματικές εκκρεμότητες, και θα ασχοληθείς περισσότερο με τα πιο θεωρητικά κομμάτια της δουλειάς σου. Ωστόσο, να ξέρεις πως οι τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου σε βοηθούν να θέσεις κάποιους νέους επαγγελματικούς στόχους, για την περίοδο που θα ακολουθήσει. Τα οικονομικά σου θα είναι μία κρύο, μία ζέστη. Από τη μία πλευρά έχεις κάνει ήδη έναν καλό προϋπολογισμό, από την άλλη όμως δεν θα μπορέσεις να νικήσεις την επιθυμία σου για αγορές και έξοδα!

Ιχθείς
Οι προβλέψεις σας.

Φίλε Ιχθύ, έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις κατά μέτωπο και να βάλεις οριστικά τελεία και παύλα σε οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στην επίτευξη των προσωπικών σου στόχων. Οι τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου είναι σίγουρα αρκετά ευνοϊκές, για να καταστρώσεις νέα σχέδια αλλά και για να αντιμετωπίσεις κάποια οικογενειακά προβλήματα, που σε προβληματίζουν. Ο Ερμής, που επιστρέφει σε ορθή πορεία την Παρασκευή στον Υδροχόο, και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα στο ζώδιό σου, είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά για τις επικοινωνίες, αλλά και για την κοινωνική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα ο αισθηματικός σου τομέας θα αρχίσει και πάλι να ξαναζωντανεύει, αγαπητέ Ιχθύ. Η σχέση σου θα βρει τους παλιούς, καλούς ρυθμούς της και θα αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή με τον σύντροφό σου, που θα σου αποδείξει για μία ακόμα φορά ότι η αγάπη σας είναι δυνατή! Και αν ακόμα βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πολύ σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες, που θα προκύψουν από γνωριμίες και παρέες! Μην διστάζεις, τόλμησε να δείξεις για μία ακόμα φορά την γλυκύτητα και τη γοητεία που διαθέτεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, γνωρίζεις πως η λύση κάθε προβλήματος είναι η καλή επικοινωνία! Έτσι λοιπόν, αυτή την εβδομάδα θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στους συνεργάτες σου, για να βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν στη δουλειά σας. Θα παρουσιαστούν κάποιες συμφέρουσες προτάσεις. Μην τις απορρίψεις, αλλά μην τις αποδεχτείς και αμέσως, πάρε το χρόνο σου για να τις σκεφτείς καλά! Στα οικονομικά σου, αν και υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, θα τα πας περίφημα αυτή την εβδομάδα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, λόγω της αρνητικής όψης που θα λάβει χώρα ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό, δεν ευνοούνται συζητήσεις για αύξηση των οικονομικών σου εσόδων και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις οικονομικές σου συναλλαγές.