Τα άστρα και τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδος 17/02-23/02/2014

0

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που ακολουθεί μαζί με αναλυτικό βίντεο, από το αγαπημένο μας Myastro.gr.

Κριός
Οι προβλέψεις σας.

Αγαπητέ Κριέ, εξαιρετικά σύνθετη εμφανίζεται αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σου και φέρνει κάποιες ανατροπές, έξοδα και επιβαρύνσεις, όχι μόνο οικονομικές αλλά και ψυχολογικές, τις οποίες πιθανόν να δημιουργήσουν άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η Αφροδίτη, που εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω, σε υποχρεώνει να ξαναδείς τα οικονομικά σου, τα περιουσιακά σου και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σου. Από κάπου θα χάσεις και από κάπου αλλού μπορεί να κερδίσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορούσε να πει κανείς πως μέσα από μια πρόχειρη εκτίμηση, θα συνειδητοποιήσεις και ποια πρόσωπα ή καταστάσεις είναι αυτά στα οποία μπορείς να… ακουμπήσεις ή και να επενδύσεις. Φρόντισε περισσότερο τον οργανισμό σου και περιόρισε όσο είναι δυνατόν τις ανθυγιεινές συνήθειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Για σένα που είσαι Κριός, ο κυβερνήτης σου Άρης εξακολουθεί να κινείται στον Ζυγό και σε ευνοεί, ενώ ο Ήλιος, που από την Τρίτη και μετά θα κινείται στους Ιχθείς, ανεβάζει τα επίπεδα ρομαντισμού σου στα ύψη. Στα μέσα της εβδομάδας, η Σελήνη θα πραγματοποιήσει θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και θα αυξήσει τις πιθανότητες τόσο αναζωπύρωσης των παθών για τους δεσμευμένους, όσο και ανεύρεσης ιδανικού συντρόφου για τους αδέσμευτους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στην αρχή της εβδομάδας σπεύσε να τακτοποιήσεις όσες εκκρεμότητες έχεις αφήσει στην άκρη και αφορούν στα οικονομικά σου ζητήματα, φίλε Κριέ. Οι πιθανότητες να βγεις από το πρόγραμμά σου και να τρέχεις για όλα τελευταία στιγμή είναι πολλές και πρέπει να προσέχεις.

Ταύρος
Οι προβλέψεις σας.
Η πίεση που σου ασκεί και αυτήν την εβδομάδα ο ανάδρομος Ερμής, αγαπητέ Ταύρε, δυσχεραίνει σημαντικά τις κινήσεις και τις επιλογές σου. Με ιδιαίτερη προσοχή αντιμετώπισε τα επαγγελματικά σου ή τις σπουδές σου. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σου. Περιόρισε τα έξοδά σου και μην σπαταλάς χρήματα για περιττές αγορές. Ο οικονομικός τομέας βάλλεται και κάποιες εκκρεμότητες με το δημόσιο θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Κάποια εύνοια θα υπάρξει στον αισθηματικό και φιλικό τομέα στα μέσα της εβδομάδας, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Φίλοι από το παρελθόν επιστρέφουν και η κοινωνική σου ζωή διευρύνεται, με αποτέλεσμα να περάσεις αυτό το διάστημα αρκετά καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων από την Τρίτη, η καθημερινότητά σου μπορεί να γίνει πολύ σκληρή, αν βάλεις τον ανταγωνισμό στο ερωτικό παιχνίδι με τον σύντροφό σου, και καλό θα είναι δείξεις ψυχραιμία σε όσα απρόοπτα γεγονότα προκληθούν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καλά θα κάνετε να είστε πιο εγκρατείς στις εκδηλώσεις σας προς το αντίθετο φύλο, γιατί καμιά φορά οι πιεστικές διεκδικήσεις σας φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ταύρος, καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός με τις συνεργασίες σου αυτή την εβδομάδα, γιατί μπορεί να προκύψει κάποια παρεξήγηση και να επέλθει η ψυχρότητα, αλλά και το άγχος που αυτή συνεπάγεται. Η παραμονή στον Αιγόκερω του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, εγκυμονεί κάποιες καλύτερες εξελίξεις, αλλά αυτές θα έλθουν με σκληρή δουλειά και με αίσθηση του μέτρου από πλευράς σου.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας.

Αναμφίβολα, αγαπητέ Δίδυμε, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου, και αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι από ενοχλητική έως επίπονη. Ιδιαίτερα ένα σχέδιο, μια σχέση ή μια συνεργασία σου, μπορούν να τραυματιστούν ή να σπάσουν και αυτό εξαρτάται βέβαια από τις κινήσεις που θα κάνεις. Ίσως μάλιστα βιώσεις μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά σου. Χρήματα βλέπεις να έρχονται και να φεύγουν και εσύ δεν μπορείς να βάλεις τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά. Στον εργασιακό σου χώρο, πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα με ανώτερους ή συνεργάτες. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, συμβουλεύσου κάποιο έμπιστο πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος του Ήλιου από την Τρίτη και μετά στο ζώδιο των Ιχθύων, θα είναι ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, φίλε Δίδυμε. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιούνται επίσης την Πέμπτη ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, δεν αποκλείουν ρομαντικά φλερτ και το ξύπνημα της ερωτικής φλόγας με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, να επιδιώκεις τις παρέες με φίλους, γιατί μπορεί μαζί τους να γνωρίσεις το άτομο, που θα… ανεβάσει τους παλμούς της καρδιάς σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Δίδυμος, αυτή την εβδομάδα η δουλειά σου θα κινηθεί σε θετικά επίπεδα και καλό είναι να διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου σε αρμοδιότητες που είναι μισοτελειωμένες, ώστε να φτιάξεις το πλάνο για τα μελλοντικά σου σχέδια, χωρίς να έχεις αφήσει κάτι πίσω σου. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις ανοίγματα σήμερα και προπάντων, μην παρασυρθείς σε αγορές και άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Καρκίνος
Οι προβλέψεις σας.

Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για το ζώδιό σου, αγαπητέ Καρκίνε, και θα ωφεληθείς σε αρκετούς τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα. Οι μέρες αυτές θα ευνοήσουν ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά, περιουσιακά συμφέροντα, επαγγελματικά, σπουδές κ.ά. Επίσης, εύνοια θα έχεις στα ερωτικά σου, θα έχεις αρκετά φλερτ και ειδικά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής. Σε πολλά θέματα οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να επικρατήσεις. Προσοχή χρειάζεται στο να μην μπερδέψεις φιλίες και έρωτες, ενώ και η συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες απαιτεί προσοχή και σοβαρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα ερωτικά σου να προσέχεις λίγο, φίλε Καρκίνε, γιατί με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων την Τρίτη, η γοητεία σου θα είναι αυξημένη και θα προκαλέσει αρκετές κατακτήσεις. Αυτό είναι καλό για τους αδέσμευτους, όμως οι δεσμευμένοι πρέπει να προσέξετε και να μαζευτείτε λίγο, γιατί οι “αταξίες” σας μάλλον θα αποκαλυφθούν και θα σας βάλουν στην πολύ δύσκολη θέση του απολογούμενου, απέναντι στο σύντροφό σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Για σένα που είσαι Καρκίνος, η ανάδρομη πορεία του Ερμή και αυτήν την εβδομάδα μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για τις επαφές σου με το εξωτερικό, για να οργανώσεις σεμινάρια ή να επιμορφωθείς. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει κακή συνεννόηση με συναδέλφους και πελάτες σου, κάτω από την επιρροή του. Εσύ από την μεριά σου, προσπάθησε να είσαι όσο πιο συνεπής μπορείς, για να αποφύγεις τους σκοπέλους.

Λέων
Οι προβλέψεις σας.

Για εσένα που είσαι Λέων, ανησυχία, φόβος και κούραση είναι τα πιθανά συναισθήματα που παίζουν αυτή την εβδομάδα, αλλά και σχεδόν όλο το μήνα, αφού ο Φεβρουάριος δεν είναι και τόσο εύκολος για εσένα. Όμως από την άλλη, μπορεί να φέρει και μια απάντηση ή ένα γεγονός, που θα λειτουργήσει λυτρωτικά σε κάτι. Ακόμα, πιθανόν να ξεκαθαρίσει και το τοπίο σε πολλά θέματα που σε αφορούν. Στα μέσα της εβδομάδας θα μπορέσεις να ανακαλύψεις πού δεν πάνε καλά κάποια πράγματα και έτσι να αλλάξεις ρότα. Μην ζητάς τώρα πολλά τόσο από τον εαυτό σου ή και από τους γύρω σου, και να είσαι περισσότερο ευέλικτος και διαλλακτικός, κυρίως στην εργασία σου. Κάτι καλύτερο διαφαίνεται σε σχέση με τα οικονομικά σου, αλλά χρειάζεται χρόνο ακόμα. Μια πιο ήρεμη κατάσταση επικρατεί στην οικογένεια και τα αισθηματικά σου, ενώ προετοιμάσου για μεγαλύτερο όφελος και κάποιες ικανοποιήσεις γενικότερα. Δείξε λίγη προσοχή στις διατροφικές συνήθειές σου, για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Ήλιος από την Τρίτη και μετά εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, αγαπητέ Λέων, για να αναδείξει τη γοητεία, την ηδυπάθεια, τον ερωτισμό σου και να βάλει το χεράκι του, για να κάνεις κάποιες «θερμές» γνωριμίες ή να δώσεις αέρα ανανέωσης στη σχέση σου. Οι όψεις που θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, θα βγάλουν στην επιφάνεια τις ευαισθησίες και το ρομαντισμό σου. Ωστόσο, να προσέχεις την τάση σου να ωραιοποιείς καταστάσεις, γιατί είναι κρίμα κάποια στιγμή να… πέσεις από τα σύννεφα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Ερμής που εξακολουθεί να κινείται στον Υδροχόο ανάδρομα, φίλε Λέοντα, και αυτήν την εβδομάδα θα σε βάλει σε μια δοκιμασία των ορίων και των αντοχών σου. Τα μόνα όπλα σου γι’ αυτή την περίοδο είναι οι αρετές που σου χαρίζει ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού. Κοινώς, επιστράτευσε την υπομονή, την επιμονή και τη σύνεσή σου, ώστε να αποφύγεις τις τρικλοποδιές αρκετά αποτελεσματικά.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας.

Η εβδομάδα ξεκινά θορυβωδώς για σένα, που είσαι Παρθένος, και ο τομέας που επιβαρύνεται περισσότερο είναι αυτός που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, τα περιουσιακά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σου, αλλά και με οτιδήποτε σου παρέχει ένα αίσθημα ασφάλειας. Τα οικογενειακά προβλήματα έχουν γίνει θηλιά στο λαιμό σου και καλείσαι να βρεις λύσεις μόνος σου, αφού δεν βλέπεις βοήθεια από πουθενά. Κινήσου προσεκτικά και πρόσεξε την υγεία σου, που με όλη αυτή την κατάσταση έχει επιβαρυνθεί σημαντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Από την Τρίτη και μετά, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων δίνει ευχάριστα μηνύματα για τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, καθώς υπόσχεται περισσότερα και πιο επιτυχημένα φλερτ, πιο έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις. Η προσοχή σου πρέπει να εστιαστεί στο τέλος της εβδομάδας, που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, καθώς μπορεί να υπάρξει ένα βαρύ κλίμα και τελικά να αποκαλυφθούν αλήθειες και να ειπωθούν πράγματα, που κρύβουν αρνητικά ή καταπιεσμένα συναισθήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, φαίνεται ότι θα αναπτύξεις πολλές δραστηριότητες, γεγονός που θα σε εξαντλήσει σωματικά και πιθανώς ψυχικά, λόγω άγχους. Οι εντάσεις θα είναι αρκετές στον εργασιακό σου χώρο, ιδιαίτερα λόγω των άσπονδων συνεργατών σου, που θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σου βάλουν παγίδες, δρώντας πίσω από την πλάτη σου. Επειδή θα είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγεις τον ανταγωνισμό, προσπάθησε να μη τους δίνεις σημασία και να παραμείνεις εστιασμένος στους στόχους σου.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας.

Αυτή η εβδομάδα περιέχει αρκετά αρνητικά αλλά και πολλά θετικά για το ζώδιό σου, αν είσαι Ζυγός. Τα πρώτα αφορούν την επαγγελματική σου ζωή, η οποία γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, λόγω της έντασης που κυριαρχεί σε σχέσεις με συναδέλφους ή προϊσταμένους. Κάποια πράγματα, όταν κάνουν τον κύκλο τους ή δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τωρινές ανάγκες, μπορεί να τελειώσουν και καλό θα είναι να το αποδεχτείς αυτό και στην πράξη. Αν πάλι βίωσες ένα δύσκολο γεγονός ή κάτι δυσάρεστο πριν λίγο καιρό, τώρα να περιμένεις κάτι καινούριο, αλλά θετικό αυτή τη φορά, που μπορεί να αφορά σχέσεις φιλικές, αισθηματικές ή οικογενειακές. Αυτό το διάστημα θα δεις να βελτιώνεται και η κοινωνική σου ζωή. Προσκλήσεις για εξόδους, αλλά και αρκετές μετακινήσεις και ταξίδια, θα μπουν στο πρόγραμμά σου από την Τρίτη και μετά, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και να σε ευνοεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, φίλε Ζυγέ, με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Ουρανό, τον Δία και τον Πλούτωνα, το πιο πιθανό είναι ότι θα προκύψουν εντάσεις, αποκαλύψεις και λόγια, που θα σε στεναχωρήσουν. Αν έχεις κρύψει αλήθειες ή στηρίζεσαι σε συναισθηματικούς χειρισμούς, οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο δυσάρεστες για τη σχέση σου. Από την Πέμπτη και μετά όμως, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα. Ιδιαίτερα αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις με το έτερον σου ήμισυ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο, με την οποία αρχίζει αυτή η εβδομάδα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στην προσπάθειά σου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Από την Παρασκευή και μετά όμως, θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος για τα τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις και να νιώσεις καλύτερα.

Σκορπιός
Οι προβλέψεις σας.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι καλή για το ζώδιό σου, αν είσαι Σκορπιός. Σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμοί, θα δεις να αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο και να εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Αυτό θα συμβάλει προς το καλύτερο σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου ζητήματα, αλλά και με την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Ωστόσο, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στον Υδροχόο, πρέπει να κινηθείς προσεκτικά σε θέματα περιουσιακά και σε ό,τι αφορά το δημόσιο και διάφορες οφειλές προς τρίτους. Επίσης, χρειάζεται να σκέφτεσαι και να κινείσαι πολύ προσεκτικά στις διάφορες σχέσεις σου, αλλά και στα αισθηματικά σου. Ίσως εκεί να ανακαλύψεις παρασκήνιο από κάποια «δικά» σου άτομα. Αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, οι εντάσεις, η διάθεση για αποστασιοποίηση, οι καβγάδες, οι φοβίες, τα καταπιεσμένα συναισθήματα, τα παράπονα και η οργή, είναι μερικοί από τους λόγους που θα μπορούσαν να σε φέρουν σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Επίσης, χαμένος μπορεί να βγεις κι αν αφήσεις τα πρακτικά προβλήματα να επισκιάσουν τη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου καλύτερα είναι να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας και την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, γιατί οτιδήποτε άλλο το μόνο που θα κάνει θα είναι να σας κουράσει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου διευκολύνει το όποιο επικοινωνιακό σου χάρισμα στον εργασιακό σου χώρο φίλε Σκορπιέ. Ωστόσο, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό στα μέσα της εβδομάδας, με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, είναι προτιμότερο να κρατάς τις αποστάσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες σου, προκειμένου να μην υπάρξει δυσαρέσκεια.

Τοξότης
Οι προβλέψεις σας.

Η εβδομάδα ξεκινά περίεργα, αγαπητέ Τοξότη, με πολλές υποχρεώσεις και πολύ κούραση, αλλά προς το τέλος της θα έρθει η ανταμοιβή σου. Κάποια προβλήματα που σου είχε δημιουργήσει στο παρελθόν το σπίτι ως χώρος με τις ανάγκες του, τελειώνουν εδώ και θα ανακουφιστείς. Επίσης, θα δεις να έχουν καλά αποτελέσματα στο κοντινό διάστημα κληρονομικά θέματα, αλλά και οι σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα. Από το τέλος της εβδομάδας μάλιστα και μετά, θα μπορέσεις να διαχειριστείς και δύσκολα θέματα με μεγαλύτερη επιτυχία, καθώς οι συνθήκες αλλάζουν προς το καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Από την Τρίτη και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων θα αρχίσει μια πιο ευχάριστη περίοδος για τις ερωτικές σου υποθέσεις, φίλε Τοξότη. Ιδιαίτερα την Πέμπτη, που η Σελήνη θα πραγματοποιήσει θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής θα γίνει σούπερ ρομαντικό και συναισθηματικό, πράγμα που εκτός από τη λίμπιντό σου, θα ανεβάσει το βαθμό εξωτερίκευσης των συναισθημάτων σου, αλλά και την ευαισθησία σου και την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Για σένα που είσαι Τοξότης, κάπως δύσκολα θα είναι τα θέματα που θα σου παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σου τομέα, όσον αφορά στη διαχείρισή τους. Υποθέσεις προβληματικές έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν εντάσεις, εκτονώνοντας αρνητικά συναισθήματα οργής και καταπιεσμένων παραπόνων. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές και να μην εμπιστεύεσαι αυτούς, που θα σου υποσχεθούν εύκολα κέρδη.

Αιγόκερως
Οι προβλέψεις σας.

Ο γάμος, ο δεσμός σου, αλλά και οι διάφορες σχέσεις, επαγγελματικές, φιλικές, συγγενικές, καθώς και συνεργασίες και συνεταιρισμοί, βρίσκονται… επί τάπητος για εσένα, που είσαι Αιγόκερως. Ωστόσο, με τον πλανήτη της επικοινωνίας να κινείται ανάδρομα, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα, γι’ αυτό η προσοχή και η ψυχραιμία από μέρους σου θεωρούνται απαραίτητες. Το διάστημα αυτών των ημερών θα μπεις στη διαδικασία για ένα ιδιαίτερο ψάξιμο γύρω από το πώς, αλλά και ποιοι θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται κοντά σου. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις ερωτικές… παρασπονδίες, αν είσαι ήδη σε μια σχέση που δεν θέλεις να χαλάσεις. Από οικονομικής απόψεως, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή όποιες ιδέες και προτάσεις σου γίνουν, που μπορεί να έχουν κάποιο ενδιαφέρον, και εξέτασέ τες καλά, πριν τις αποδεχτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, φίλε Αιγόκερε, μπορεί να φέρει σύννεφα οργής, θλίψης, κακής συνεννόησης, καταπιεσμένων συναισθημάτων ή καβγάδων στην ερωτική σου ζωή. Να προσέχεις τι λες, πότε, πώς, προκειμένου να αποφύγεις κάποιους σκοπέλους. Οι αδέσμευτοι, μην επιστρέφετε σε έρωτες που έχουν ήδη τελειώσει, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς μπορεί να αποβεί θετική για την επαγγελματική σου καθημερινότητα, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ικανοποιητικές συνθήκες. Ωστόσο, δεν πρέπει να ποντάρεις σε αυτή την πλανητική διέλευση. Αντίθετα, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, καθώς η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη και δικαιωμένος θα βγεις όσο υποστηρίξεις τη δουλειά σου με τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Υδροχόος
Οι προβλέψεις σας.

Η υγεία και ο επαγγελματικός τομέας είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα περισσότερο, αγαπητέ Υδροχόε. Στη συνέχεια, θα προβληματιστείς με τις σχέσεις σου με συναδέλφους και υφιστάμενους. Οπλίσου με ψυχραιμία και αντιμετώπισέ τους με προσοχή και διπλωματία. Αν δεις πως οι κινήσεις αυτές δεν φέρνουν βελτίωση και αποκατάσταση στις σχέσεις σου, αποστασιοποιήσου για κάποιο χρονικό διάστημα. Το διάστημα που διανύεις, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, είναι σύνθετο οπότε μπορεί κάποια στιγμή οι συνθήκες να είναι καλύτερες και να έχεις πιο θετικά αποτελέσματα. Πολύ λεπτές είναι και οι ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν και στην οικογένεια, αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με τα αισθηματικά σου. Κράτησε χαμηλό προφίλ και, αν παρουσιαστούν προβλήματα, προσπάθησε να περιορίσεις το θυμό ή την ανυπομονησία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα ερωτικά σου αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις, φίλε Υδροχόε. Οι όψεις που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα την Πέμπτη, θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, αν προσπαθήσεις να φτιάξεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα για το ταίρι σου. Αξίζει να βάλεις νερό στο κρασί σου και ρομαντισμό στις βραδιές σου, τόσο αν είσαι αδέσμευτος όσο και δεσμευμένος!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αρχίζει δύσκολα για εσένα που είσαι Υδροχόος, και μπορεί να σου προκαλέσει αρκετά εμπόδια και ανατροπές. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, προκειμένου να μη διαταραχθούν κάποιες επαγγελματικές σου σχέσεις. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και να αντιμετωπίσεις εχθρικές συμπεριφορές από κάποιους προϊσταμένους σου, που μέχρι τώρα υποστήριζαν τις προσπάθειες και τη δουλειά σου. Κάνε υπομονή!

Ιχθείς
Οι προβλέψεις σας.

Αυτήν την εβδομάδα σε περιμένουν αρκετές… δονήσεις, που κυρίως θα αφορούν στο γάμο σου ή τις διάφορες σχέσεις, αγαπητέ Ιχθύ. Προβλήματα που χρόνιζαν, θα έρθουν στην επιφάνεια και εσύ θα κληθείς να βρεις λύσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο τι λες. Αν δεν θέλεις να χάσεις ανθρώπους από κοντά σου ρίξε μπόλικο νερό στο κρασί σου. Από την Πέμπτη και μετά, συνεταιρισμοί και συνεργασίες δείχνουν να πηγαίνουν προς το καλύτερο, έστω και με αργά βήματα. Με σύμμαχό σου τον Ήλιο στο ζώδιό σου, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για τα επαγγελματικά σου, τα οποία θα μπορέσεις και να τα υλοποιήσεις. Η οικονομική δυσχέρεια αρχίζει να φεύγει και να έρχονται κάποια χρήματα στις τσέπες σου. Πρόσεξε όμως τη διαχείρισή τους, γιατί έρχονται έξοδα, είτε από λεφτά που οφείλεις σε τρίτους είτε από κάποιες νέες υποχρεώσεις, που θα αναγκαστείς να αναλάβεις. Ο τομέας της υγείας ευτυχώς δεν βάλλεται δυσμενώς από τους πλανήτες, απλά χρειάζεσαι λίγη ηρεμία και ξεκούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή αρχίζει μάλλον ανατρεπτικά για τους έρωτές σου, φίλε Ιχθύ. Θετική πλανητική μετακίνηση για την ικανοποίηση της ηδυπάθειάς σου, αποτελεί η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου, από την Τρίτη και μετά. Η λίμπιντο σου ανεβαίνει και μαζί της η διάθεσή σου να αναπτύξεις μία σχέση ουσίας με το ταίρι σου. Όσον αφορά στους αδέσμευτους Ιχθείς, αναμένονται επιτυχίες στα φλερτ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ μετρημένες στο χώρο της εργασίας σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα, ενώ θα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και δεν θα βρίσκεις το δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Βάλε ρεαλιστικούς στόχους, συμβατούς προς την εποχή και τα προσόντα σου, και μείνε πιστός σ’ αυτούς.

Δείτε πιο αναλυτικά, όλα τα ζώδια στο βίντεο που ακολουθεί!