Τα άστρα και τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδος 27/01-02/02/2014

0

Και αυτή τη φορά το αγαπημένο και μεγάλο αστρολογικό site Myastro.gr, μας δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδος 27/01-02/02/2014 με την Αφροδίτη να γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία διότι όσο καιρό ήταν ανάδρομη, μας πήρε και μας σήκωσε! Καλή εβδομάδα!

Κριός
Οι προβλέψεις σας.

Τα πράγματα δείχνουν να είναι αρκετά ευνοϊκά για εσένα αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Κριέ, και η τάση που έχεις γενικά στη ζωή σου για αλλαγές, δείχνει ενθαρρύνεται από την ενέργεια που θα σου χαρίσει το παρόν πλανητικό σκηνικό. Αυτό σημαίνει ότι θα σου δοθεί η δυνατότητα να αλλάξεις παραστάσεις και να ανακτήσεις τις χαμένες σου δυνάμεις. Το μόνο πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσεις, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, είναι ότι στον εργασιακό σου τομέα θα χρειαστεί να δουλέψεις λίγο περισσότερο από ό,τι έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα, αλλά ακόμη και αυτό θα είναι περαστικό και θα σε ανταμείψει πολύ γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, καλά θα κάνεις να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πίκρανε μέχρι τώρα στην συμπεριφορά του συντρόφου σου και να τολμήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του. Πλησίασε τον δυναμικά και απροκάλυπτα, προκειμένου να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Νέα πρόσωπα θα σε ανανεώσουν και θα μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου, φίλε Κριέ, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Υδροχόο και να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της, θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, που δεν θα πρέπει να τους αφήσεις να χαθούν. Φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να πορευτείς με σταθερά βήματα, ώστε να αποφύγεις τις παγίδες, που θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την πρόοδό σου. Στα οικονομικά σου μπορείς, με τους καταλλήλους χειρισμούς, να καλύψεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Θα έχεις την στήριξη των συνεργατών και των συναδέλφων σου και θα μπορέσεις να στηριχτείς πάνω τους.

Ταύρος
Οι προβλέψεις σας.

Αν είσαι Ταύρος, η εβδομάδα αυτή θα σου προσφέρει ιδιαίτερες χαρές, μιας και θα δεις να καρποφορούν οι κόποι σου και να απολαμβάνεις τα κέρδη από επενδύσεις που είτε δεν περίμενες να καρποφορήσουν τόσο γρήγορα, είτε είχες απελπιστεί γιατί για πολύ καιρό ήταν στάσιμες. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την επιστροφή του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, να περιμένεις επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, με τη θέληση και το πείσμα που θα επιδείξεις. Ωστόσο, οι ανταγωνιστές σου δε θα καθίσουν με τα χέρια σταυρωμένα. Το Σαββατοκύριακο, οι αδέσμευτοι Ταύροι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά θα πρέπει να διεκδικήσετε πιο έντονα αυτό που αναζητάτε, για να έχετε άμεσα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Δες μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου. Έκφρασε όλα όσα νιώθεις για εκείνον και μην είσαι φειδωλός στις εκδηλώσεις σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, θα μπορέσεις να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σου δώσει άλλον αέρα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Υδροχόο είναι θετική για το ζώδιό σου και η ζωή σου θα είναι γεμάτη από συνεχείς και ευχάριστες ανατροπές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου, φίλε Ταύρε, έφτασε οι στιγμή για να ανταμειφθούν οι κόποι που έκανες όλο τον προηγούμενο καιρό. Μη διστάσεις να κάνεις μερικές αλλαγές, αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητες και θα εκτινάξουν την καριέρα σου στα ύψη. Φρόντισε να έχεις όμως το νου σου περισσότερο από τα συνηθισμένα σε μερικά πράγματα, γιατί η πιθανότητα να έρθεις αντιμέτωπος με απατηλές εκπλήξεις είναι σημαντικά πολλές.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας.

Προσεχτικός θα πρέπει να είσαι αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς οι σχέσεις σου θα περάσουν δοκιμασία. Θα προκύψουν έριδες και διαφωνίες, τόσο με τους οικείους σου όσο και με τους συνεργάτες σου, καθώς επίσης είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν, που θα σε αναστατώσει. Προσοχή επίσης και στον χώρο της εργασίας σου, καθώς υπόγειες και αντιεπαγγελματικές ενέργειες μπορεί να σε βλάψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Καλό θα ήταν να δείξεις προσοχή στα αισθηματικά σου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου και προσπάθησε με υπομονή και ηρεμία να του εξηγήσεις τον τρόπο σκέψης σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να συνεννοηθείς μαζί του. Αν παραμένεις αδέσμευτος, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου στις νέες γνωριμίες που θα έχεις. Μη βιαστείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αν δεν είσαι έτοιμος ή αν δεν είσαι σίγουρος για την κατάκτηση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Δίδυμε, προσπάθησε να έχεις το νου σου στην εργασία σου, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο, καθώς οι κεραίες της αντίληψης σου μάλλον θα… αλλάξουν θέση και δεν θα συλλάβουν τους επικείμενους εχθρούς και απειλές που υπάρχουν γύρω σου. καλά θα κάνεις επίσης να προσέξεις τα οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα. Ρύθμισε με σοβαρότητα ό,τι εκκρεμότητες έχεις, για να μην πιεστείς μελλοντικά.

Καρκίνος
Οι προβλέψεις σας.

Εβδομάδα αντιθέσεων θα είναι η παρούσα για εσένα, φίλε Καρκίνε. Ο κίνδυνος ολικής ρήξης, είτε στην οικογένεια είτε στον επαγγελματικό σου τομέα, είναι εμφανής. Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν ένα άσχημο κλίμα και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που ίσως σε πληγώσουν, αλλά θα είναι απαραίτητες, για να κάνεις μία νέα αρχή στους τομείς που δεν σε ικανοποιούν. Αν έχεις δικαστικές εκκρεμότητες που οφείλεις να τακτοποιήσεις, προσπάθησε να τις καθυστερήσεις λίγο ακόμη και να ασχοληθείς μαζί τους από την ερχόμενη εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ Καρκίνε, την εβδομάδα αυτή θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις σημαντικά πράγματα με το σύντροφό σου, αν είσαι δεσμευμένος. Θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις σε πάρα πολλά πράγματα που σε απασχολούν και αφορούν στην συμπεριφορά που δέχεσαι από την μεριά του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είναι πιθανό να έχετε συναντήσεις, οι οποίες θα σας αναστατώσουν. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε με ευκολία, γιατί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ρίχνει στάχτη στα μάτια σας και δεν βλέπετε την αλήθεια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Καρκίνος, την εβδομάδα αυτή κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Μη διστάσεις να πεις την γνώμη σου, ακόμη κι αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει διάθεση από την μεριά τους να την αποδεχτούν. Εσύ είσαι ο μόνος που μπορεί να προστατέψεις τα συμφέροντα σου. Ζητήματα που σε απασχολούσαν στα οικονομικά σου, έχουν αρχίσει και βρίσκουν το δρόμο τους. Πρόσεξε κάποιες προτάσεις για επενδύσεις και μην ενδώσεις προτού τις ερευνήσεις.

Λέων

Οι προβλέψεις σας.

Η τύχη θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα ταλέντα σου αυτές τις μέρες, αγαπητέ Λέων. Η ακτινοβολία και η αυτοπεποίθησή σου θα σου φέρουν μία νέα αγάπη στο διάβα σου αν είσαι αδέσμευτος, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, η ευτυχία θα γεμίσει την οικογένεια και το σπίτι σου. Στα επαγγελματικά σου, από την Πέμπτη και μετά οι επιτυχίες που θα έχεις θα είναι πολλές και ευνοούνται οι επενδύσεις και οι νέες συνεργασίες. Αξιοποίησε αυτήν την εβδομάδα, για να βάλεις τα θεμέλια για σταθερότητα σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μπορείς να αφήσεις πίσω ό,τι σε πλήγωσε στα αισθηματικά σου και να κοιτάξεις αυτά που σου υπόσχεται στο μέλλον σου η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, από την Παρασκευή και μετά. Οι δεσμευμένοι Λέοντες λύστε όποιες διαφορές έχετε με το ταίρι σας, με υπομονή και ηρεμία. Μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, αν δείτε μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Νέοι έρωτες θα έρθουν στη ζωή των ελεύθερων του ζωδίου και πρέπει να είστε διαθέσιμοι να τους καλοδεχτείτε!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Εσύ που είσαι Λέων, αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου μπορείς να ξεμπλοκάρεις πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμές. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν εξωγενείς παράγοντες και πρόσεξε πολύ! Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου, αν κινηθείς έξυπνα. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο, οι συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα θα ευνοηθούν. Μην αφήσεις εκκρεμότητες και τήρησε το καθημερινό σου πρόγραμμα, χωρίς να εξοκείλεις.

Παρθένος
Οι προβλέψεις σας.

Πέρασες μία δύσκολη περίοδο, αγαπητέ Παρθένε, και τώρα ήρθε η ώρα επιτέλους να πάρεις μία ανάσα! Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια πάνω σε νέες, πιο σταθερές βάσεις, καθώς η ηρεμία που θα κυριαρχήσει στον χώρο της εργασίας σου, θα σου δώσει αυτή τη δυνατότητα. Οι προσπάθειές σου τώρα θα ευοδωθούν και εσύ θα έχεις το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τις σωματικές και πνευματικές σου ανάγκες και να περάσεις διασκεδαστικές στιγμές, με τους φίλους και την οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα μπορέσεις να φέρεις στα μέτρα σου ορισμένες καταστάσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, θα κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες θα σε προβληματίσουν, αλλά και θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις αποφάσεις για την μοναχική ζωή σου. Ποιος σου είπε άλλωστε ότι ο δρόμος της ευτυχίας είναι στρωμένος με ροδοπέταλα;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στην εργασία σου, φίλε Παρθένε, θα μπορέσεις να φέρεις στα μέτρα σου πολλά πράγματα. Κάποιες προτάσεις για νέες συνεργασίες, θα πρέπει να τις επεξεργαστείς με προσοχή, διότι ναι μεν θα είναι συμφέρουσες οικονομικά, θα είναι ιδιαίτερα κοπιαστικές και απαιτητικές σε πρακτικό επίπεδο. Προσπάθησε να μπεις σε πρόγραμμα στα οικονομικά σου, όσον αφορά στα έσοδα και στα έξοδα σου. Να είσαι συνετός και να μην κάνεις άσκοπες αγορές, ανεξάρτητα και αν έχεις μία απροσδόκητη εισροή χρημάτων.

Ζυγός
Οι προβλέψεις σας.

Με θετική ένταση, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου, θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις όσες καταστάσεις δεν σε ευχαριστούν, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις ευκαιρίες για να το πραγματοποιήσεις. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις φοβίες και τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν, και πάρε τα ηνία στα χέρια σου, με μεγαλύτερο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Η εποχή είναι κατάλληλη για να δημιουργήσεις τις βάσεις για την πολυπόθητη σταθερότητα στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ζυγέ, στα αισθηματικά σου είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου. Σκέψου με μεγάλη προσοχή, πριν τις ανακοινώσεις στον σύντροφό σου και μην παρασυρθείς από στιγμιαίες ανάγκες και επιθυμίες. Οι αδέσμευτοι, να ξέρετε πως τα άστρα είναι φιλικά μαζί σας και σας ενισχύουν με κάθε τρόπο. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό και περάστε καλά. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, που από την Παρασκευή και μετά επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, σας επηρεάζει θετικά και οι πιθανότητες να βρείτε αυτό που ονειρεύεστε αυξάνονται σημαντικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Εσύ που είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να βρεις ιδανικές λύσεις που σε βασάνιζαν για καιρό. Παλιές υποθέσεις θα έρθουν στο σημείο που εσύ θέλεις. Προσπάθησε τα οικονομικά σου να τα κρατήσεις σε μια ισορροπία. Απόφυγε σπατάλες που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου και μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη.

Σκορπιός
Οι προβλέψεις σας.

Αυτήν την εβδομάδα θα εισέλθεις σε μία απαιτητική κατάσταση, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα σου ζητηθεί να δείξεις αυτοσυγκράτηση και ηρεμία, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα. Δώσε μεγαλύτερη βαρύτητα στην οικογένειά σου, που την έχεις παραμελήσει κάπως το τελευταίο διάστημα, και προσπάθησε να μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου. Γενικά, βελτίωσε τις σχέσεις σου, διαφορετικά η κατάσταση που θα δημιουργηθεί δε θα είναι καθόλου καλή. Επίσης, περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο τις σπατάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου μέσα στην εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ, θα σε επηρεάσουν και θα σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα επιβαρυντικό κλίμα στη σχέση και στο σπίτι σου. Καλά θα κάνεις να πάρεις πρωτοβουλίες και μην τα αφήσεις όλα στην τύχη τους. Να έχεις στο νου σου ότι πρέπει να είσαι πιο ήρεμος και διαλλακτικός απέναντι του και να προσπαθήσεις να καταλάβεις και την δική του πλευρά. Όσο για τους Σκορπιούς που ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό, η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι ουσιαστικό, που θα δώσει νόημα στην ζωή σας. Κάντε σχέδια για το μέλλον και μην φοβάστε τι θα ξημερώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Εσύ που είσαι Σκορπιός, αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Τις προτάσεις που θα σου γίνουν, θα πρέπει να τις επανεξετάσεις με μεγάλη προσοχή. Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου και μείνε συνετός στις αγορές που πρόκειται να κάνεις, ώστε να μην ξεφύγουν από τον έλεγχο σου.

Τοξότης
Οι προβλέψεις σας.

Αρκετά δημιουργική θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα, φίλε Τοξότη. Στα επαγγελματικά σου θα είσαι αρκετά δραστήριος, φρόντισε όμως να μην απαιτείς από τους συνεργάτες σου περισσότερα από όσα μπορούν να σου δώσουν, καθώς δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές και όρια. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις υπερβολές και μην απλώνεις τα χέρια σου περισσότερο από όσο σου επιτρέπεται. Το Σαββατοκύριακο, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό, θα έχεις πολλές στιγμές απολαύσεων και ικανοποίησης, αρκεί να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τις προθέσεις σου στα άτομα που θα συναναστραφείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς περισσότερο με το ταίρι σου αυτές τις ημέρες, αγαπητέ Τοξότη, και να δώσεις τόπο στην οργή σε ορισμένα πράγματα, που σε έχουν πειράξει στο παρελθόν. Πέρνα όσο καλύτερα μπορείς, αποφεύγοντας να κάνεις σοβαρές συζητήσεις. Οι μέρες δεν είναι ιδανικές για να λύσεις τα όποια προβλήματά σου. Εσύ που είσαι μόνος, θα μπορέσεις να κάνεις μια να αρχή στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες θα σε χαροποιήσουν και η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι ικανή να βρει για σένα το ιδανικό ταίρι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Τοξότης, η απόδοσή σου στην εργασία σου θα ανέβει σημαντικά. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν στα σχέδια σου υποθέσεις, που αφορούν τρίτους. Δείξε δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε πιέσουν και συγκράτησε τον εαυτό σου στις αγορές που δεν σου είναι αναγκαίες, γιατί η τσέπη σου πολύ γρήγορα θα αδειάσει.

Αιγόκερως
Οι προβλέψεις σας.

Αυτήν την εβδομάδα θα θελήσεις να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που έχεις κατά νου, φίλε Αιγόκερε. Ωστόσο, μέχρι την Παρασκευή που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα για εσένα και τα αποτελέσματα των κινήσεων σου αμφίβολα. Από εκεί και μετά όμως, αρκετές προκλήσεις που θα έχεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου, θα αναδείξουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου και θα σου φέρουν τις εξελίξεις που ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις με το ταίρι σου αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε, προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα, που θα φέρουν τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Μίλα ανοιχτά για όλα όσα σε απασχολούν και σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να διαιωνίζεις κάποιες καταστάσεις, που σε στεναχωρούν. Οι αδέσμευτοι, θα χρειαστεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να περνάτε καλά… φλερτάροντας. Μέχρι εκεί!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Θα χρειαστεί να ελέγξεις τα νεύρα σου στα επαγγελματικά σου, εσύ που είσαι Αιγόκερως. Απόφυγε να πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Οργάνωσε προσεκτικά το κάθε σου βήμα, κινήσου έξυπνα και τότε θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα για οικονομικά ζητήματα, θα ευνοηθούν. Έξοδα που αφορούν στο σπίτι θα σε απασχολήσουν έντονα, αλλά αν είσαι προσεχτικός, μπορείς εύκολα να τα ξεπεράσεις.

Υδροχόος
Οι προβλέψεις σας.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου την Πέμπτη. Εύνοια και θετικό κλίμα θα χαρακτηρίσουν τις προσπάθειές σου σε όποιον τομέα κι αν σε ενδιαφέρει. Επίτευξη στόχων, βελτίωση των οικονομικών, αποδοτικές επενδύσεις και προώθηση των σχεδίων σου θα χαρακτηρίσουν τον επαγγελματικό σου τομέα. Όσο αφορά στα αισθηματικά, το πιο πιθανό για τους αδέσμευτους είναι να βρείτε αυτό που αναζητάτε και για τους ήδη δεσμευμένους, να φτάσετε την σχέση σας σε ζηλευτά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Υδροχόε, αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου τις ημέρες που έρχονται. Κοινά σχέδια για το μέλλον θα χαροποιήσουν και τους δυο σας και θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, η Αφροδίτη από την Παρασκευή και μετά σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, θα σου φέρει πολλές και ενδιαφέρουσες κατακτήσεις. Πέρνα όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να σε νοιάζει το παρελθόν και κοιτώντας μόνο το μέλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Υδροχόος, αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου θα δεις την επιτυχή περαίωση των επαγγελματικών σου διεκδικήσεων και την επίτευξη των στόχων σου και θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος. Δημιουργικές θα είναι οι τρέχουσες ημέρες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και θα έχεις και την πλήρη υποστήριξη των συνεργατών και των ανωτέρων σου.

Ιχθείς
Οι προβλέψεις σας.

Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να ακολουθήσεις μία συντηρητική στάση και πολιτική απέναντι στα γεγονότα, φίλε Ιχθύ. Ο συμβατικός και χωρίς ακραίες θέσεις τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων, είναι ο ασφαλέστερος αυτήν την περίοδο για εσένα. Μην αναλάβεις κανένα ρίσκο και, αν πρέπει να επενδύσεις, να το κάνεις μόνο σε σταθερές και δοκιμασμένες αξίες, είτε συναισθηματικές είτε υλικές. Από την Παρασκευή και μετά, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, ευνοούνται γνωριμίες και κοινωνικές επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, καλό θα ήταν να φροντίσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις σοβαρές συζητήσεις, παρά να αφήσεις τις ημέρες να περάσουν ήρεμα και χαλαρά. Άσε τα ξεκαθαρίσματα για άλλες μέρες, που οι πλανήτες θα είναι ευνοϊκοί για να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με φιλικά σου πρόσωπα και να ακούσεις τις συμβουλές τους. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να βγεις έξω και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ ωραίες στιγμές. Οι γνωριμίες ευνοούνται αυτό το διάστημα, αλλά δεν υπόσχονται συνέχεια. Έχε το νου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Πολλά θα είναι τα μπερδέματα που θα έχεις στην εργασία σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς. Κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα επηρεάσουν πάρα πολύ τη ψυχολογία σου και θα σε ταράξουν. Φρόντισε στα οικονομικά σου να είσαι συνεπής. Απόφυγε μέσα στην εβδομάδα να κάνεις ανούσια έξοδά πάνω στον ενθουσιασμό σου και μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.