Τα άστρα και τα ζώδια: Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2014

0

Το αγαπημένο και μεγάλο αστρολογικό site Myastro.gr, μας δίνει τις αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις του Ιανουαρίου.  Άντε να δούμε, θα κάνουμε καμιά σχέση της προκοπής;

Κριός
Ο Ιανουάριος θα είναι αρκετά καλός για τη σχέση σου, αγαπητέ Κριέ. Ο Ερμής, που στις 12 θα μπει στο ζώδιό του Υδροχόου, θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές, η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να ξεχάσεις τελείως το παρελθόν. Στις 16, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, προσπάθησε να λύσεις με ήρεμο τρόπο τα προβλήματα, που ενδέχεται να προκύψουν λόγω της απουσίας σου, αν θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου ‘‘ζωντανή’’. Αν ακόμη παραμένεις αδέσμευτος, το πλανητικό σύστημα σου δίνει την δυνατότητα, με την γοητεία που θα εκπέμπει η παρουσία σου, να έλκεις το αντίθετο φύλο… Ο κυβερνήτης σου Άρης, που κινείται στον Ζυγό, σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό, γι’ αυτό δώσε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Προς το τέλος του μήνα θα γοητεύσεις τον περίγυρό σου και η ανανεωμένη σου εμφάνιση θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Ταύρος
Ο Ιανουάριος, είναι ένας μήνας που θα κάνει τη σχέση σου καλύτερη από ό,τι είναι, φίλε Ταύρε. Κάποια θετικά γεγονότα που θα γίνουν, θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Με τον Άρη να κινείται στον Ζυγό, ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο, η διάθεση και των δύο σας θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Στις 16, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, μην δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που μπορεί να συμβούν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να χαλάσεις την ψυχική σου ηρεμία. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, με τον Δία και την Αφροδίτη να κινούνται ανάδρομα καθ όλη τη διάρκεια του μήνα, πολλοί από εσάς αναπολείτε μια παλιά σχέση. Ωστόσο, με τις ευλογίες που δέχεστε από τις 12 και μετά, με τη νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο θα είστε γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι να καταπλήξετε τους πάντες και τα πάντα. Αυτό το διάστημα θα απολαύσετε νέες γνωριμίες και θα πειραματιστείτε πολύ με το αντίθετο φύλο. Θα εισπράξετε ανταπόκριση και θα νιώσετε πολύ όμορφα, απολαμβάνοντας πάθη και έντονες ερωτικές στιγμές!

Δίδυμοι
Τον Ιανουάριο θα γίνουν θετικές αλλαγές στη σχέση σου, αγαπητέ Δίδυμε, που έχεις ανάγκη τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου. Με τον Άρη να κινείται στον Ζυγό και να σε ευνοεί καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσετε όλα τα προβλήματά σας με τον καλύτερο τρόπο. Ιδιαίτερα από τις 12 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα επισκεφτεί το ζώδιο του Υδροχόου, η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι πολύ πιο εύκολη και θα βάλετε σε νέες βάσεις τη σχέση σας. Αυτό το διάστημα, ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλο. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σας θα μονοπωλεί την καθημερινότητά σας. Η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στις 16 στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει να δώσεις τέρμα στις αναστατώσεις της ερωτικής σου ζωής και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα απολαύσετε το φλερτ και τα ανεξέλεγκτα ερωτικά παιχνίδια με το αντίθετο φίλο. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές, γεμάτες πάθος, που θα σας αναζωογονήσουν. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο όμορφη και οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν, θα είναι θαυμαστές.

Καρκίνος
Το τέλος του προηγούμενου χρόνου σε βρήκε με αρκετά προβλήματα στη σχέση σου, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά ο καινούργιος χρόνος έρχεται να τα εξομαλύνει σημαντικά. Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο, από τις 12 του μήνα και μετά, η διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις στις κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, για να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές στη σχέση σου. Η θέση του Δία στο ζώδιό σου, αν και σε ανάδρομη πορεία, σε προτρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις, που καιρό τώρα ανέβαλες. Είσαι έτοιμος να προχωρήσεις μπροστά αλλάζοντας το τοπίο, με οποιοδήποτε κόστος… Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσετε ξέγνοιαστοι, περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας κι αυτό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση, ενώ το ανανεωμένο σας στυλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 16 στο ζώδιό σας, χαρίζοντάς σας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες, που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας.

Λέων
Το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου θα σου χαρίσει τις καλύτερες επιρροές του για τη σχέση σου, αγαπητέ Λέων. Από τις 12 του μήνα και μετά, ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός στη σχέση σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή, ωστόσο απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν του συντρόφου σου και μην ξύνεις παλιές πληγές, που στεναχωρούν αμφότερους. Κοντά στις 16, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Καρκίνο, οι επιθυμίες σου συνδυάζονται αρμονικά με αυτές του συντρόφου σου και θα έχεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Προσοχή σε εξαπατήσεις γύρω στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Προσπαθήστε να αναδιοργανώσετε τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση, ανανεώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση.

Παρθένος
Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας που, σε γενικές γραμμές, η σχέση σου θα πάει καλά, αγαπητέ Παρθένε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα αποφύγεις καβγαδάκια και συγκρούσεις με τον σύντροφό σου. Μέχρι τις 12, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω, η αδιαλλαξία και η ισχυρογνωμοσύνη σου ίσως δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στη σχέση σου και καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Όπως εσύ έχεις τα πιστεύω σου, που είναι ισχυρά, άλλο τόσο έχει και ο σύντροφός σου. Ο σεβασμός είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για να καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ σας και να μην οδηγήσετε το δεσμό σας στα άκρα! Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στον Καρκίνο στις 16 και τον Ήλιο να εισέρχεται στον Υδροχόο λίγες μέρες αργότερα, θα είναι πιο ξεκούραστο και οι ανάγκες σας θα συμπέσουν. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, η αυτοπεποίθησή σας αυτές τις μέρες θα είναι ισχυρή και η ακτινοβολία που θα εκπέμπετε, ακόμη πιο έντονη. Μην επαναπαύεστε στην μοναξιά σας, αλλά διεκδικήστε πιο επίμονα το δικαίωμα σας στον έρωτα αυτό το διάστημα, γιατί οι ευκαιρίες που θα έχετε για να το κατακτήσετε, θα είναι πολλές και αξιόλογες.

Ζυγός
Η σχέση σου τον Ιανουάριο θα πάει αρκετά καλά, φίλε Ζυγέ. Ο Άρης καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιό σου, καθώς και ο Ερμής, που από τις 12 και μετά θα κινείται στον φιλικό Υδροχόο, θα βελτιώσουν την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και θα ξεκαθαρίστε πολλά θέματα, που σας έκαναν να διαφωνείτε και σας απομάκρυναν τον έναν από τον άλλον. Κάποιες καταστάσεις που είχαν συμβεί στο παρελθόν, τώρα θα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να περάσεις ρομαντικές στιγμές μαζί του. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, με την διάθεσή σας πολύ ανεβασμένη, θα κάνετε κοινωνικές επαφές και θα έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα, που θα σας ξεσηκώσουν ερωτικά. Ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, τολμήστε να κάνετε νέες γνωριμίες και προσεγγίστε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να αγχώνεστε για τις εξελίξεις. Κάπου, μέσα σε όλους αυτούς, θα βρεθεί και το άτομο που θα σας κλέψει την καρδιά.

Σκορπιός
Το ξεκίνημα του Ιανουαρίου θα είναι κάπως δύσκολο για το ζώδιό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 12 του μήνα και να δοκιμάζει τη σχέση ή το γάμο σου. Θα υπάρξει έντονη αμφισβήτηση γύρω από το τι νιώθεις ή ζητάς από τον σύντροφό σου και το ίδιο θα συμβαίνει και από τη δική του τη μεριά. Το διάστημα δεν είναι καλό για να παρθούν αποφάσεις, αλλά και ούτε για να ξεκαθαριστούν επιθυμίες και ανάγκες. Από εκεί και μετά όμως, με τον προαναφερθέντα πλανήτη να εισέρχεται στον Υδροχόο, μην φοβηθείς να εκφράσεις με λόγια τα συναισθήματα σου στον σύντροφό σου και βάλε επιτέλους ένα φρένο στην υπερβολική σου φαντασία, που γεννά υποψίες και αμφισβήτηση. Η συμπεριφορά του θα κατευνάσει τους φόβους σου. Όσο για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, θα ήταν καλό αυτό το μήνα να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσέξετε τη διατροφή σας και την υγεία σας και μετά να αφιερώσετε χρόνο στο να βρείτε κάποιον να συνάψετε μαζί του δεσμό. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση πρώτα να αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας, για να μπορέσετε να αισθανθείτε καλά και με ένα άλλο άτομο.

Τοξότης
Το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου, τουλάχιστον για το ξεκίνημα του και μέχρι ο Ερμής να αλλάξει θέση και να εισέλθει στον Υδροχόο στις 12, θα σου δημιουργήσει δισταγμό και εσωστρέφεια όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη. Θα δυσκολευτείς αρκετά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου, αλλά και να κρατήσεις μυστικά και ψέματα αφανέρωτα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 16 και να ξυπνάει τις πιο ευαίσθητες πτυχές σου, τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα θελήσεις να γλυκάνεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας, εκδηλώνοντας τον έρωτα σου και καταστρώνοντας τα μελλοντικά σχέδιά σας. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, δώστε αρκετή προσοχή στην παραμελημένη σας εμφάνιση, βελτιώστε την με δραστικές κινήσεις και μετά προκαλέστε την ερωτική σας τύχη. Όλα και όλοι έχουν τον τρόπο τους και αυτός ξεκινάει από το ‘‘φαίνεσθαι’’, αυτό μην το ξεχνάτε!

Αιγόκερως
Στο ξεκίνημα του Ιανουαρίου, αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει τις τελευταίες του μέρες στο ζώδιό σου και, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη, που κινείται ανάδρομα επίσης στο ζώδιό σου, σου δημιουργούν συναισθηματικό μπέρδεμα. Θα αναρωτηθείς τους λόγους ύπαρξης της σχέσης σου και θα ταλαιπωρήσεις το μυαλό σου με αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Προσπάθησε να σκεφτείς και να εκτιμήσεις λογικά αυτά που αισθάνεσαι και έχεις ανάγκη, χωρίς να παρασύρεσαι από τα παιχνίδια που σου παίζει η φαντασία σου. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στον Καρκίνο, θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνεις τη σχέση με το ταίρι σου και οι άσχημες στιγμές θα γίνουν παρελθόν μέσα σε μία στιγμή. Κάνε υπομονή μέχρι τότε και μην ρισκάρεις την αισθηματική σου ασφάλεια για κανένα λόγο! Οι αδέσμευτοι, μην βιαστείτε να απορρίψετε κάποια νέα γνωριμία, που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, ανανεωθείτε και ο έρωτας θα κάνει και την εμφάνιση του με την σειρά του!

Υδροχόος
Τον Ιανουάριο θα νιώσεις πιο σίγουρος για τις επιλογές σου, αγαπητέ Υδροχόε, και θα θελήσεις να μοιραστείς πιο ουσιαστικά την καθημερινότητά σου με τον σύντροφό σου, κάνοντας περισσότερα πράγματα μαζί του. Ιδιαίτερα από τις 12 και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιό σου, αν αφεθείς στην αγκαλιά του χωρίς περιορισμούς, τότε ο έρωτας μεταξύ σας θα αναπτερωθεί και οι σκιές του παρελθόντος που σας απομάκρυναν μέχρι τώρα, θα εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού. Αρκεί μόνο να το πάρεις απόφαση! Οι ελεύθεροι Υδροχόοι, αυτό το μήνα θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και η αυτοπεποίθηση που θα έχετε, θα σαγηνεύσει αρκετούς από το αντίθετο φύλο. Οτιδήποτε νέο στη ζωή σας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα και ίσως έχει τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας, γεμάτοι πάθος και έρωτα, και οι καταστάσεις που θα προκύψουν, θα σας ανταμείψουν ηθικά και συναισθηματικά.

Ιχθείς
Περίεργες συναισθηματικές εμπλοκές θα δημιουργήσει για εσένα το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου, αγαπητέ Ιχθύ, και ίσως οδηγηθείς σε απερίσκεπτες ενέργειες, χωρίς τελειωμό. Προσπάθησε να σκέφτεσαι πριν πράξεις το οτιδήποτε, γιατί ο σύντροφός σου δεν είναι διατεθειμένος να γίνει έρμαιο του καταναγκασμού σου και θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Από τις 12 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Υδροχόο, τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα και το μυαλό σου θα πάψει να σε παιδεύει τόσο πολύ. Πάθος, έρωτας και αισιοδοξία, δε θα λείψουν αυτό το διάστημα από τη ζωή σου και θα νιώσεις ευτυχής! Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή σε κάποιο ταξίδι, που θα αποφασίσετε να κάνετε.