Παιδικά βιντεο-παραμύθια που απασχολούν το παιδί για…πολύ!

1

Ξέρω θα μου πείτε ότι δεν είναι σωστό το παιδί να βλέπει τηλεόραση ή βίντεο κλπ. δυστυχώς όμως όταν είσαι μόνη σου και πρέπει να κάνεις δουλειές, κάπως πρέπει να απασχοληθεί το παιδί χωρίς να σκορπάει παιχνίδια εδώ κι εκεί. Από την άλλη είναι και επικίνδυνο να σκουπίζετε και να είναι το παιδί μέσα στη μέση και για μία ωρίτσα δεν χάθηκε και ο κόσμος. Γι’ αυτό ψάξαμε στο Youtube και βρήκαμε για εσάς παιδικά παραμύθια, που διαρκούν τουλάχιστον είκοσι λεπτά, για να μπορείτε να κάνετε δουλειές με την ησυχία σας. (Προσοχή: Συνιστούμε προσωρινή χρήση σε περίπτωση ανάγκης και όχι κατάχρηση).

Κοκκινοσκουφίτσα
Διάρκεια: 54:05

Το αγαπημένο μας παραμύθι μεταγλωττισμένο από τα Γαλλικά, σε μια εξαιρετική έκδοση, αρκεί για να σκουπίσετε, να σφουγγαρίσετε, να βάλετε το φαί στο φούρνο, να σιδερώσετε και να περάσετε μία και τα τζάμια!

Η Σταχτοπούτα
Διάρκεια: 49:33

Η Σταχτοπούτα θα απασχολήσει το παιδί όσο εσείς ξεσκονίζετε, απλώνετε τα ρούχα, βάζετε τη κατσαρόλα στη φωτιά, τρώτε ένα τοστάκι και και χτυπάτε κι ένα ξύρισμα.

Χάνσελ και Γκρέτελ
Διάρκεια: 40:48 λεπτά

Χάνσελ και Γκρέτελ, ένα επίσης αγαπημένο μας παραμύθι, η διάρκεια του οποίου αρκεί για να σκουπίσετε, να σφουγγαρίσετε, να βάλετε το φαί στο φούρνο να κάνετε κι ένα γρήγορο ντούς (επιβλέποντας το παιδί!).

Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι (ανέκδοτο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά)
Διάρκεια: 28:56

Το ανέκδοτο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά σε ένα βίντεο που θα σας επιτρέψει να φτιάξετε τη τσάντα του παιδιού για την επόμενη μέρα, να μαζέψετε το δωμάτιό του και να φτιάξετε ένα κέικ στα γρήγορα.

Το ασχημόπαπο
Διάρκεια: 23:42

Το κλασσικό και αγαπημένο «Ασχημόπαπο» θα απασχολήσει το παιδί όσο εσείς συγυρίζετε το σπίτι, βάζετε καθαρές πετσέτες στο μπάνιο και στρώνετε κρεβάτια και καλύμματα. Προλαβαίνετε και έναν καφέ στα γρήγορα!

Τα τρία γουρουνάκια
Διάρκεια:08:09

Αγαπημένο παραμύθι που ενδείκνυται για καταστάσεις express, αν δηλαδή πρέπει να πάτε επειγόντως τουαλέτα, να φτιάξετε έναν καφέ ή να πάρετε τηλέφωνο τον Προϊστάμενό σας για κάποιο θέμα της δουλειάς.

Και όπως γράψαμε και πιο πάνω συνιστούμε χρήση όχι κατάχρηση. Περιμένουμε τις ιδέες σας, στο info@singleparent.gr!