Έληξε: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τη παιδική παράσταση «Ως την άκρη του ονείρου»!

24

 photo ostinakritouoneiroyresults10-01-2014_zps9dcc6c64.jpg

Νικητές είναι οι: Ελένη Σαμλίδου, Δημήτρης Λάγιας, Ευφροσύνη Βασιλοπούλου, Κυριακή Ξενικάκη, Καλλιόπη Αργυρούδη
Συγχαρητήρια στους νικητές και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Το Singleparent.gr  χορηγός επικοινωνίας της παράστασης  «Ως την άκρη του ονείρου» όπου μας ταξιδεύει και φέτος ο Θίασος «Αβάντι» στην Παιδική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου από τον Οκτώβριο του 2013, κληρώνει και προσφέρει 5 διπλές προκλήσεις  (μία διπλή πρόσκληση ανά τυχερό/ή) για τη παράσταση της Κυριακής 12/01/2014 και ώρα 15:00 μ.μ.

Δηλώστε συμμετοχή  μέχρι και την Πέμπτη 09/01/2014 στις 23.59 μ.μ, κάνοντας «Like» στη σελίδα μας στο Facebook και αφήνοντας το σχόλιό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου-όχι στο facebook-για να μπείτε στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 10/01/2014. Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της. Συμμετοχές νικητών από αντίστοιχους προηγούμενους διαγωνισμόύς, δεν θα θεωρούνται έγκυρες ενώ περισσότερες πληροφορίες για τους γενικότερους όρους συμμετοχής, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Καλή σας επιτυχία!

Σε κείμενο – σκηνοθεσία Κέλλυς Σταμουλάκη,  εννέα ηθοποιοί πλαισιώνουν τον  Βασίλη Λέκκα, που μεταμορφώνεται σε φύλακα άγγελο της μικρής Πετρίνας (Φιλίτσα Καλογεράκου) και ερμηνεύει τις τρυφερές και παιχνιδιάρικες μελωδίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που αποδίδονται ζωντανά στη σκηνή με άρπα, πιάνο, κιθάρες, ακορντεόν, φλάουτο, φυσαρμόνικα και άλλα πνευστά και κρουστά.

 photo PhiIotaLambdaIotaTauSigmaAlphaKappaAlphaLambdaOmicronGammaEpsilonRhoAlphaKappaOmicronUpsilonEpsilonUpsilonTauUpsilonChiIotaA_zps82a04acb.jpg
Φιλίτσα Καλογεράκου, Ευτυχία Φαναριώτη, Νικόλας Μπράβος, Νίκος Βατικιώτης

Τα ευρηματικά σκηνικά και κοστούμια της Δέσποινας Βολίδη αποτυπώνουν αυτό που ονειρευτήκαμε και ορίζουν με απαράμιλλη φαντασία το σκηνικό χώρο του παραμυθιού. Οι χορογραφίες της Τζένης Τοψίδη που απογειώνουν και μας προσκαλούν, υπαγορεύουν το ρυθμό και το βήμα σε κάθε μονοπάτι του ταξιδιού και οι υπερσύγχρονοι φωτισμοί αλλάζουν την οπτική και τις διαστάσεις, μεταφέροντας μας στο χωροχρόνο ενός παραμυθένιου παραμυθιού.

Έναρξη παραστάσεων Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 

Υπόθεση του έργου

«Ως την άκρη του ονείρου…» θα μας πάει η ιστορία της μικρής Πετρίνας, που με μοναδικές «αποσκευές» μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια και αντιξοότητες, διατηρώντας όμως την αισιοδοξία και την πίστη της, για να συναντήσει τελικά την φιλία, την αγάπη και την καλοσύνη. Ένα έργο που αποδεικνύει ότι αν πιστέψεις στο καλό θα το συναντήσεις!. Ένα παραμύθι με πολύ χιούμορ και τρυφερότητα, περιπέτεια, εκπλήξεις και ανατροπές… Ως την άκρη του ονείρου με εξαιρετικές μουσικές επί σκηνής που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Γιατί, μια φορά ως την άκρη του Ονείρου …δεν είναι ποτέ αρκετή.

 photo AlphaLambdaEpsilonXiAlphaNuDeltaRhoOmicronSigmaBetaEpsilonRhoOmegaNuEtaSigmaSigmaTauAlphaMuAlphaTauEtaSigmaPiAlphaKappaAlpha_zpsdd523466.jpg
Αλέξανδρος Βερώνης, Σταμάτης Πακάκης, Φιλίτσα Καλογεράκου, Μαριλέττα Κυριαζή

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη, Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας,

Ερμηνεύει: Βασίλης Λέκκας

Στην άρπα η Κωνσταντίνα Χρίστου

Συντελεστές:
Στίχοι: Κέλλυ Σταμουλάκη – Γ. Προεστάκης, Σκηνικά – Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη, Χορογραφίες: Τζένη Τοψίδη, Βοηθός χορογράφου: Μαριλέττα Κυριαζή,  Φωτισμοί: Αργύρης Καλοπίτας, Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώτης Ταταρίδης, Μουσική Διδασκαλία: Άκης Αμπράζης – Νίκος Βατικιώτης, Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Οικονόμου, Υπεύθυνος ήχου: Γιάννης Κολεβέντης, Χτενίσματα: Στράτος Δούκας, Μακιγιάζ: Πένυ Λυκούδη 

Διανομή:

Βασίλης Λέκκας, Φιλίτσα Καλογεράκου, Ευτυχία Φαναριώτη, Αλέξανδρος Βερώνης, Μαριλέττα Κυριαζή, Σταμάτης Πακάκης, Νίκος Βατικιώτης, Νικόλας ΜπράβοςΚωνσταντίνα Χρίστου.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

«Η μικρή Πετρίνα φτάνει ως την άκρη του ονείρου της….άλλη μια φορά…. Τώρα που όλα είναι πιο δύσκολα…Μας δείχνει τον τρόπο… Με την ίδια πίστη και το ίδιο όραμα, με κοινή αντίληψη για την τέχνη αλλά και την ψυχαγωγία των παιδιών συνεχίζουμε με την Κέλλυ και το θίασο «Αβάντι» παραπάνω από μια δεκαετία… Τόσο, που αναρωτιέμαι αν η ζωή μας είναι όπως αυτό το παραμύθι ή το παραμύθι όπως η ζωή μας…»

Βασίλης Λέκκας

«Αν έχει μια κρυφή επιθυμία κάθε γονιός για το παιδί του ή κάθε άνθρωπος για τους αγαπημένους του, θα είναι ίσως να μπορεί να γίνει ο φύλακας άγγελός τους. Γι’αυτό το να ενσαρκώνω έναν τέτοιο ρόλο είναι λύτρωση αλλά και μεγάλη πρόκληση… Η τέχνη μπορεί να παραμένει ο βασικός άξονας, αλλά ο χώρος είναι διαφορετικός… Ο χώρος όμως ορίζεται και από τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και η παράσταση αυτή είναι από κάθε άποψη μιας ευτυχής συγκυρία που γλυκαίνει την καρδιά όλων μας, συντελεστών και θεατών»

Κέλλυ Σταμουλάκη

«Ως την άκρη του ονείρου με ένα ταξίδι ενηλικίωσης που αποδεικνύει πώς πάντα μπορούμε να καταλήγουμε στην αθωότητα. Πως η πίστη και η ελπίδα είναι επιλογή και πώς κάθε μικρό ή μεγάλο θαύμα, κάθε όνειρο και κάθε νίκη συντελείται χάρη σε ένα σπουδαίο αλλά απλό «κόλπο». Την Αγάπη. Ως την άκρη του ονείρου με ένα Φύλακα Άγγελο… Μια ιστορία για τον από μηχανής θεό που αξίζει σε όσους τολμούν να ζήσουν…Να αναζητήσουν και να διεκδικήσουν… Ένα παραμύθι που δεν θα κρύψει τίποτα κι όμως κάθε στιγμή θα μας κρατά ασφαλείς… Θα μας δυναμώνει και θα μας ομορφαίνει. Όμοιο με ό,τι ονειρεύεται κάθε ενήλικας και με όσα πρέπουν σε κάθε παιδί. Στην παράλληλη διαδρομή μου με αυτή της «Πετρίνας», ευτύχησα να έχω πλάι μου αγαπημένους φίλους και πολύτιμους συνεργάτες που κάθε φορά με κάνουν να νοιώθω πλήρης και βέβαιη ότι θα τα καταφέρουμε….ότι θα φτάσουμε… Ως την άκρη του Ονείρου μας…

Παραγωγή: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Οργάνωση Παραγωγής :  Θίασος «Αβάντι»: 210.9964691, 210.9961323

Έναρξη παραστάσεων: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Λήξη παραστάσεων: Κυριακή των Βαίων

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά.

Διάλειμμα: 10 λεπτά.

Παραστάσεις:

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 
 photo GammaUpsilonAlphaLambdaIotaNuOmicronMuOmicronUpsilonSigmaIotaKappaOmicronThetaEpsilonAlphaTauRhoOmicron_zpsbe908fc4.jpg

Λεωφ. Συγγρού 143, Αθήνα 171 21, Τηλ.: 210 9315600

Κάθε Κυριακή στις 11:30  το πρωί και στις 15:00 το μεσημέρι

Ημέρες και ώρες Ταμείου για μεμονωμένα εισιτήρια : Καθημερινά από 10:00-23:00      

Τηλέφωνο Ταμείου: 210 9315600

Τιμές εισιτηρίων κατ’άτομο:  12 ευρώ Γενική Είσοδος και  10 ευρώ συνοδός

Για ανέργους, πολύτεκνους, συνταξιούχους, άτομα με ειδικές ανάγκες, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών και για γκρουπ άνω των 6 ατόμων, ισχύει ειδική τιμή.

Καθημερινά οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία στις 10:30 το πρωί και Δωρεάν βιωματικά σεμινάρια θεατρικής αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού για εκπαιδευτικούς. Τηλέφωνα κρατήσεων (σχολεία και γκρουπ) και πληροφορίες για σεμινάρια : 210.9964691, 210 9961323 (Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00-15:00), e-mail: press.avanti.arts@gmail.com

Προπώληση Εισιτηρίων:

Viva.gr, 11876, Καταστήματα Παπασωτηρίου & Καταστήματα Seven Spot

Για τους θεατές του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, υπάρχει Parking δίπλα στο θέατρο με ειδική χρέωση.

Υπό την Αιγίδα

 photo unesco_zps9e69d0ad.jpg