Κάθε Τρίτη βγαίνουμε Αθήνα, τώρα και στα αρτοποιεία!

0

Η συμπαθέστατη κουκουβάγια της δράσης του Δήμου Αθηναίων «Βγαίνουμε Αθήνα» συνεχίζει το…πέταγμά της μέχρι και τη Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δράση, ο καφές, το ποτό και διάφορα μενού συνεργαζόμενων επιχειρήσεων προσφέρουν κάθε Τρίτη  στους πελάτες τους, ειδικές τιμές όπως αυτές που ακολουθούν:

• 10€ Μενού

• 2€ Καφέ

• 5€ Ποτό

• 12€ Κρασί (φιάλη)

Το πρόγραμμα διαρκεί όλη μέρα, κάθε κατάστημα προσφέρει το δικό του μενού ενώ η τιμή των 2€ περιλαμβάνει όλους τους καφέδες ενώ η δράση αυτή, επεκτείνεται και στα αρτοποιεία. Τα συνεργαζόμενα αρτοποιεία λοιπόν, κάθε Τρίτη θα προσφέρουν στους πελάτες τους 20% έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα.

Μέσα σε αυτήν την ειδικά σχεδιασμένη δράση του, ο Δήμος Αθηναίων επιδιώκει να τονώσει τον κλάδο της εστίασης και να ζωντανέψει ξανά το κέντρο της πόλης, μένοντας πιστός στους βασικούς στόχους της διοργάνωσης.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και στις οποίες μπορείτε να ψωνίζετε ή να γευματίζετε κάθε Τρίτη σε προνομιακές τιμές, μεταξύ των οποίων είναι τα Hondos Center Ομονοίας, η μπυραρία «Αλεξάνδρα» , το Αυγό του Κόκκορα στο Μεταξουργείο, η Κίρκη στο Θησείο κλπ.

Εάν είστε επιχείρηση και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη δράση, καλέσετε στο 210-5277568 και 564.