Η ορχήστρα των χωμάτων: Νέοι κύκλοι εργαστηρίων για παιδιά ala Γαλλικά!

0

Η εταιρεία εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Η Ορχήστρα των Χωμάτων» ανακοινώνει με χαρά την έναρξη του νέου κύκλου εργαστηρίων εικαστικών & παράλληλης εκμάθησης γαλλικών στο χώρο της στο Χαλάνδρι!

1ο εργαστήριο (για παιδιά που θέλουν να μάθουν Γαλλικά με δημιουργικό τρόπο)

 photo orxistrainner_zpscef7110e.jpg

Το Atelier γλωσσο-δημιουργημάτων  είναι ένα εργαστήρι εικαστικών & παράλληλης εκμάθησης γαλλικών στο οποίο με μοναδικό όριο την φαντασία και την δημιουργικότητα μας, θα επικοινωνήσουμε και θα ενώσουμε τις προσωπικότητες μας για να  ανακαλύψουμε ομαδικά την ελευθερία που μας δίνεται στην τέχνη, όπως και στην γλώσσα.

– Στόχος του εργαστηρίου είναι τα παιδιά να εξοικειωθούν με βασικές έννοιες της γαλλικής γλώσσας και να απελευθερώσουν την δημιουργικότητα τους, με την καθοδήγηση δύο εικαστικών,  ελληνο-γαλλικής καταγωγής.

Ηλικίες: 4 ετών και πάνω

2ο εργαστήριο (για παιδιά ήδη εξοικειωμένα με την Γαλλική γλώσσα)

– [ART]iculation (εργαστήρι εικαστικών στα γαλλικά)

Ένα εργαστήρι που απευθύνεται σε παιδιά εξοικειωμένα με τη χρήση της γαλλικής γλώσσας, που αναζητούν να απελευθερώσουν την εκφραστικότητα τους. Η Μαργαρίτα και η Χριστίνα, δύο εικαστικοί,  ελληνογαλλικης καταγωγής, υποδέχονται τα παιδιά σε έναν κόσμο χρωμάτων,  γέλιου και δημιουργικοτητας.

(το μάθημα γίνεται αποκλειστικά στα γαλλικα)

Ηλικίες: από 6 ετών και πάνω

– 2 μαθήματα του κύκλου θα γίνουν σε μουσεία (χωρίς extra χρεωση) & στο τέλος του κύκλου μαθημάτων θα γίνει μια έκθεση έκπληξη!

1η συνάντηση εργαστηρίων: Πέμπτη 22/1/2015

Περισσότερες πληροφορίες: 2112142622 / 6984340116 και στο www.orchistrachomaton.gr