Η Adele για τον πατέρα της: «Αν τον δω ποτέ, θα τον φτύσω!»

0

Όταν έσβησε το χειροκρότημα στα μουσικά βραβεία Grammy το 2012, η διάσημη τραγουδίστρια Adele, την ώρα που παραλάμβανε ένα από τα πολλά βραβεία της εκείνη τη βραδιά, είπε «Θέλω να πω στη μητέρα μου ότι η κόρη της, τα κατάφερε τελικά!». Φυσικά αναφερόταν στη 43χρονη Penny Adkins . Στον πατέρα της δεν έκανε καμία αναφορά.

Ο πατέρας της Adele, Mark Evans, που παρακολουθούσε την απονομή, είδε το άλλοτε ξανθό κοριτσάκι  που άφησε κάποτε, να είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της Παγκόσμιας Μουσικής σκηνής και θυμήθηκε όλες τις στιγμές που η μικρή Adele έπαιζε τραγούδια στη κιθάρα της, από πολύ μικρή ηλικία.
 photo Adele1_zps41583faf.jpg

Ο 50χρονος Mark Evans, υδραυλικός στο επάγγελμα και πρώην αλκοολικός, άφησε τη μητέρα της Adele, όταν η πρώτη ήταν 20 χρονών και η κόρη του μόλις 2 χρονών. «Μετανιώνω τόσο πολύ που δεν ήμουν καλύτερος πατέρας για εκείνη» λέει σήμερα ο Mark Evans που εκείνο τον καιρό, διατηρούσε κάποια στοιχειώδη επαφή με τη κόρη του και μερικές φορές, συνέβαλλε οικονομικά. Ωστόσο ο αλκοολισμός του, ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα του, κατέστρεψε τη σχέση του με την Adele.
 photo adele3_zps6c3cfa14.jpg
«Δεν ήμουν εκεί για εκείνη. Το αλκοόλ χάλασε τη σχέση μας και μετανιώνω γι’ αυτό» λέει.

Από την άλλη, η Adele, αισθάνεται προδομένη «Εμένα δεν πρόκειται να με ξαναδεί και αν τον δω ποτέ, θα τον φτύσω! » είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το Αμερικάνικο περιοδικό “Vogue”.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είπε κάτι τέτοιο. Πρόσφατα μιλήσαμε, μου είπε ότι ήταν απασχολημένη αλλά δεν μου έδειξε κάτι άσχημο» λέει ο πατέρας της, ο οποίος γνώρισε την τότε 18χρονη Penny, μητέρα της Adele, σε μία πάμπ του Λονδίνου το 1987 ενώ στις 5 Μαΐου 1988, γεννήθηκε η Adele, οπότε και οι γονείς της, μετακόμισαν σε ένα σπίτι δίπλα στο πατρικό της Penny. O Mark βρήκε δουλειά ως υδραυλικός ενώ η Penny, εγκατέλειψε το όνειρό της, να φοιτήσει στη σχολή καλών τεχνών και αφοσιώθηκε στη μητρότητα.
 photo Adele2_zps8b550bdf.jpg
Στη συνέχεια το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά και ο ίδιος παραδέχεται πως στα νιάτα του ήταν αρκετά «έξαλλος» και έβγαινε συχνά για ποτό με φίλους. Κάποια στιγμή, του έγινε η πρόταση να μετακομίσει σε ένα νησί της Ουαλίας και να δουλέψει σε ένα μπαρ που αγόρασε ο πατέρας του. «Ο πατέρας μου ήθελε να τον βοηθήσω στην επιχείρηση κι έτσι έφυγα, αλλά η πόρτα μου ήταν πάντα ανοιχτή για τη κόρη μου και τη μητέρα της, γι’ αυτό έρχονταν κάθε καλοκαίρι για διακοπές. Η Penny δεν ήθελε καμία βοήθεια από εμένα αλλά μερικές φορές, όποτε μπορούσα, της έδινα χρήματα» λέει.

Στο Λονδίνο η Penny πάλευε να τα βγάλει πέρα, δουλεύοντας σε μια εταιρία ως σχεδιάστρια επίπλων και αφήνοντας την Adele με τις δύο θείες της, Kim και Anita.

O Mark επιμένει ότι είχε επαφές με την Adele στη παιδική της ηλικία «Η Adele ήταν ένα πολύ χαρούμενο πλάσμα και η Penny χαιρόταν να τη μεγαλώνει μόνη της» λέει και συνεχίζει «Η Adele ήταν αυτοδίδακτη. Άκουγε κομμάτια κι ύστερα προσπαθούσε να τα παίξει, στη κιθάρα της. Ήταν πολύ καλή και σε λίγα χρόνια είχε αρχίσει ταυτόχρονα να τραγουδάει»

Το 1999 ο Mark, έχασε τον 57χρονο τότε, πατέρα του και κατέρρευσε τελείως. Έχασε όλα του τα μαλλιά από τη στενοχώρια και το έριξε στο ποτό ενώ όλα αυτά τα χρόνια που έπινε, δεν είχε επαφές με τη κόρη του. 7 χρόνια αργότερα η νέα του σύντροφος, τον έπεισε να το κόψει.
 photo adele4_zps6499a524.jpg
«Ντρεπόμουν έτσι όπως είχα γίνει και δεν ήθελα να με βλέπει η Adele» λέει. Και όσο ο Mark προσπαθούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα, η Adele μεγάλωνε με τη μητέρα της σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στο Νότιο Λονδίνο ενώ σε ηλικία 14ετών άρχισε να κυνηγάει τη καριέρα της στη μουσική. Τότε ήταν που ο πατέρας της, τη πλησίασε με σκοπό να τα ξαναβρούν. «Συναντηθήκαμε και άρχισα να της λέω τι είχε συμβεί με εμένα για να της εξηγήσω γιατί απουσίαζα από τη ζωή της όλα αυτά τα χρόνια. Τότε με αγκάλιασε και μου είπε “Δεν πειράζει μπαμπά, καταλαβαίνω. Σε συγχωρώ”».

«Η Adele, αξίζει όλη την ευτυχία και την επιτυχία του κόσμου» λέει ο Mark Evans για την, παγκοσμίου φήμης, κόρη του.

Ο Mark έκανε και άλλο παιδί, τον Cameron, που σήμερα είναι 16 ετών και λέει πόσο μοιάζουν μεταξύ τους, τα ετεροθαλή αδέρφια. «Η Adele έχει επαφές μαζί του» λέει. «Είμαι πολύ περήφανος για τη κόρη μου, είναι γεννημένη τραγουδίστρια, το΄χει στο αίμα της».

O Mark Evans ήθελε να συγχαρεί τη κόρη του για τα βραβεία που κέρδισε αλλά ισχυρίζεται ότι θα περιμένει να έρθει εκείνη σε επαφή μαζί του «Είναι πολύ απασχολημένη, κάνει τη δική της ζωή. Εγώ της εύχομαι όλη την ευτυχία και την επιτυχία του κόσμου γιατί τα αξίζει!».

Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/