Φιλανθρωπικό bazaar-συναυλία στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2013 στο Δήμο Περάματος

0

Φιλανθρωπικό bazaar στις 21 και 22 Δεκεμβρίου στο δήμο Περάματος, διοργανώνουν τρείς γυναίκες και η ομάδα «Βοηθάω κι εγώ τις 1.600 οικογένειες του Περάματος».

Σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη, Φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε πλαίσιο αλληλεγγύης, στο τρίτο όροφο του Δημαρχείου Περάματος, στις 21 και 22 Δεκέμβρη με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες του περάματος που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

 photo bazzarperama2_zps25998fc6.jpg

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα εκδήλωση για τα παιδιά, με παραμύθια δρώμενα και παιχνίδια!!! Το Φιλανθρωπικό μπαζάρ που το 25% των εισπράξεων θα δοθούν για αγορά τροφίμων.

Ελάτε να σας κεράσουμε με χειροποίητα εδέσματα και να μπείτε στο γιορτινό πνεύμα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όχι μόνο!!! Ευχαριστούμε πολύ για ευγενή στήριξη και την παραχώρηση της αίθουσας για την εκδήλωσή μας, τον Δήμαρχο Περάματος Παντελή Ζουμπούλη, και τον Κωνσταντίνο Ζέκο Προϊστάμενο κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από την ομάδα «Βοηθάω κι εγώ τις 1.600 οικογένειες του Περάματος» που ιδρύθηκε από την Εύα Πετροπούλου Λιανού, την Φωτεινή Βλάση και την Βέρα Νοβοτσίδου, με την σκέψη να αναδείξουμε τα προβλήματα του Δήμου Περάματος άλλα και να προσφέρουμε βοήθεια σε αυτούς που την χρειάζονται! δεν έχουμε κανένα προσωπικό όφελος από την εκδήλωση καθώς και οι τρεις δεν είμαστε καν δημότες του Περάματος. η αλληλεγγύη μας ενώνει με την προσωπική προσφορά μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο.

Καλές γιορτές!