Δωρεάν εισιτήρια σε 250 ανέργους σε κάθε ματς του Παναθηναϊκού

0

Σε μια πολύ σημαντική ενέργεια προχώρησε ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με χορηγό εταιρεία και θα δίνει δωρεάν για κάθε ματς αρχής γενομένης με αυτό με τον ΠΑΟΚ 250 εισιτήρια σε ανέργους.

Μια πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός που ανακοίνωσε την χορήγηση 250 εισιτηρίων δωρεάν από εδώ και στο εξής πριν από κάθε ματς για τους ανέργους.

Μέχρι τέλος της σεζόν και για όλα τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα, πλέι οφ και Κύπελλο οι άνεργοι φίλοι του τριφυλλιού θα μπορούν να προμηθεύονται δείχνοντας την κάρτα ανεργία τους ένα από τα διαθέσιμα εισιτήρια μέχρι της εξάντλησης τους.

Με το σχετικό σύνθημα «Όλοι έχουμε θέση στη Λεωφόρο» ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την Adidas προχώρησαν στην πιο πάνω ενέργεια.

«Όλοι έχουμε θέση στη Λεωφόρο: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η adidas διαθέτουν δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η adidas εδώ και 19 χρόνια βρισκόμαστε μαζί σε όλες τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, στα σημαντικά ματς και στις μεγάλες στιγμές του Τριφυλλιού.

Σήμερα, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν, εισάγουμε από κοινού το νέο πρόγραμμα «all in for leoforos», με το οποίο διαθέτουμε δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους για τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού.

Σε κάθε αγώνα της Ομάδας στη Λεωφόρο για τα ματς της αγωνιστικής περιόδου 2013/14, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Playoff, θα διατίθενταιδωρεάν 250 εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους.

Το πρόγραμμα τίθεται σε ισχύ από τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 09.02.2014 και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα για ένα αποκλειστικά εισιτήριο, το οποίο θα λαμβάνει με την επίδειξη της Κάρτας Ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Η διάθεση των εισιτηρίων του προγράμματος «all in for leoforos» ακολουθεί τον τρόπο διάθεσης και των λοιπών εισιτηρίων κατά τις ημέρες και ώρες που ανακοινώνονται κάθε φορά από την ΠΑΕ.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας 4, ενώ την ημέρα του αγώνα η διάθεσή τους θα ολοκληρώνεται 3 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μέχρι εξάντλησής τους.

Με το πρόγραμμα «all in for leoforos» η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανταποδίδει με σεβασμό την αγάπη του κόσμου και παραμένει πιστή στην ηθική διαδρομή του Συλλόγου, να βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι συνέχεια της αθλητικής, κοινωνικής και πολιτισμικής παράδοσης του Παναθηναϊκού, αλλά και της φιλοσοφίας της adidas για τη συμμετοχή όλων στη χαρά του αθλητισμού.

Πηγή: http://www.sport24.gr/