Τα άστρα και τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2014

0

Το αγαπημένο και μεγάλο αστρολογικό site Myastro.gr, μας δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις για όλο το μήνα Φεβρουάριο που ελπίζουμε να είναι καλύτερος από το Γενάρη, ο οποίος μας άφησε με αρκετές…απώλειες!

Κριός
Οι προβλέψεις σας.

Αυτό το μήνα θα είσαι δραστήριος και θα αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις, αγαπητέ Κριέ, και θα είναι στο χέρι σου να έχεις θετικά αποτελέσματα, αρκεί να αναλάβεις πρωτοβουλία και να χειριστείς τις καταστάσεις δυναμικά. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να κινείται στον Ζυγό, η ενέργειά σου θα στραφεί στη δουλειά σου και, ανάλογα με τον τύπο της εργασίας σου, θα υπάρχουν εξελίξεις. Με τον Ερμή όμως να κινείται ανάδρομα από τις 6 Φεβρουαρίου και μετά, θα υπάρξουν αρκετές πισώπλατες παρεμβάσεις, που θα πρέπει να προνοήσεις, αν δεν θέλεις η εργασία και η καριέρα σου να διανύσει φθίνουσα πορεία. Καλό και φρόνιμο θα είναι από μέρους σου να προσπαθήσεις να βάλεις μία τάξη στα οικονομικά σου και να μην αναλώνεσαι τόσο πολύ με την δημόσια εικόνα σου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να προσέξεις πολύ, καθώς θα έχεις μία προδιάθεση να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα που είναι μικρά, και κινδυνεύεις τώρα να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 στον Λέοντα, μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα του περιβάλλοντός σου, αλλά και να προκαλέσεις κάποια ρήξη στην μεταξύ σας σχέση. Η καλύτερη τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσεις, είναι να μεταχειριστείς τη λογική σου και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θετικός θα είναι ο Φεβρουάριος για εσένα, που είσαι Κριός, στον αισθηματικό σου τομέα. Η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα των αισθηματικών σου ζητημάτων και η αλήθεια είναι ότι θα σου φέρει αρκετά καλά στο σπίτι σου, αλλά και στην καρδιά σου. Θα νιώσεις, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος, ότι οι κόποι σου και οι προσπάθειες σου πλέον ανταμείβονται και η πληρότητα θα είναι χαρακτηριστικό σχεδόν για όλη τη διάρκεια του μήνα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Κριέ, μπορεί να έχεις αλλαγή θέσης σε μία ήδη υπάρχουσα εργασία ή ακόμη και προαγωγή. Αν είσαι άνεργος, μπορείς να κάνεις ενέργειες προκειμένου να βρεις κάποια δουλειά. Ουσιαστικά, η πορεία σου εξαρτάται από την συμπεριφορά και τους χειρισμούς που κάνεις εσύ ο ίδιος. Αν εργάζεσαι ως υπάλληλος, χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη ευσυνειδησία, καθώς η δουλειά σου θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, τότε χρειάζεται να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να προωθήσεις και να ανεβάσεις τη δουλειά σου. Να ξέρεις πάντως, ότι σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, αυτό το μήνα μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα, αρκεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες εσύ ο ίδιος και να μην περιμένεις από τρίτους να σου διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις σου.

Ταύρος
Οι προβλέψεις σας.

Αυτόν τον Φεβρουάριο, αγαπητέ Ταύρε, η προσωπική σου πρωτοβουλία θα διαδραματίσει ένα καταλυτικό ρόλο στην έκβαση των καταστάσεων στη ζωή σου. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει δύναμη και ενέργεια μέχρι τις 18 του μήνα, ωστόσο τα τελικά αποτελέσματα εξαρτώνται σε σημαντικό βαθμό από τον τρόπο που θα χειριστείς τα πράγματα. Από τις 6 του μήνα και μετά, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να δεις καθαρά τις καταστάσεις γύρω σου, καθώς θα υποκινείσαι από εμμονές και φανατισμό. Χρειάζεται αυτό το διάστημα να βάλεις τα συναισθήματα σου στην άκρη και να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου, που μπορεί να σε βοηθήσει να δεις την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε ταύρε, σε αισθηματικό επίπεδο είναι πρώτη φορά (ύστερα από μία αλληλουχία δυσκολιών και συναισθηματικών απωλειών του Ιανουαρίου, που προκάλεσε η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτης σου, της Αφροδίτης), που πραγματικά τα ερωτικά σου θα έχουν εύνοια και θα μπορέσεις να κυνηγήσεις τα όνειρά σου με όλη σου την ψυχή. Οι σταθερές σχέσεις ευνοούνται, αλλά γενικότερα θα δεις ότι αυτός ο μήνας θα έρθει με περισσότερο χαμόγελο και λιγότερο κατήφεια, ακόμη και στα οικονομικά σου, που δεν τα προσέχεις και τόσο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Εσύ που είσαι Ταύρος, σε επαγγελματικό επίπεδο διανύεις μία καλή περίοδο, που θα έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις. Το διάστημα που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται ανάδρομα, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στα θέματα που προσπαθείς να προωθήσεις, ωστόσο η θέση του κυβερνήτη σου στον Αιγόκερω επιδρά θετικά και σου δίνει τα απαραίτητα περιθώρια, για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, καθώς κατευνάζει τις φιλονικίες και εντάσεις που θα προκύψουν.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας.

Ένας ελπιδοφόρος μήνας είναι ο Φεβρουάριος για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και εστιασμένος μόνο στα θέλω σου και στην εκπλήρωση των αναγκών σου. Με την Αφροδίτη πλέον σε ορθή πορεία να κινείται στον Αιγόκερω, αλλά και την εύνοια που σου χαρίζει ο Άρης στο Ζυγό, θα έχεις όλες τις προϋποθέσεις, αλλά και τις δυνατότητες να κερδίσεις πολλά οφέλη σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου, αρκεί να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και να μην αφήνεις τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σου να σε οδηγούν, χωρίς την λογική και την πρακτικότητα. Μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 6 Φεβρουαρίου και τα πράγματα πολλές φορές δε θα είναι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με τις καλύτερες προδιαγραφές ξεκινά ο μήνας αυτός για τα ερωτικά σου, φίλε Δίδυμε, καθώς προβάλει αιτήματα που είναι αδύνατον να αγνοήσεις. Πρώτη σου ανάγκη λοιπόν αυτόν τον καιρό, θα είναι να πάρεις και να δώσεις συναίσθημα, γι’ αυτό και οι κινήσεις που θα κάνεις, θα είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν ανήκεις στους τους αδέσμευτους Διδύμους, ο δίαυλος επικοινωνίας και γνωριμιών που ανοίγει ο Ερμής μέχρι τις 6 σε ορθή πορεία, κάνει εύκολες τις επαφές, τους νέους έρωτες και σε κάνει ερωτικά θυελλώδη. Από εκεί και μετά, ο ίδιος πλανήτης προτείνει την προσέγγιση ατόμων, με τα οποία έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς και θα πρέπει να τους κλείσεις ομαλά και φιλικά, αν θέλεις να πας παρακάτω στη ζωή σου. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, ο ερωτισμός θα είναι έντονος και θα έχεις την ευκαιρία να κινηθείς με λιγότερο άγχος και να μπορέσεις να αξιοποιήσεις καλύτερα κάποιες προκλήσεις στην κοινωνική σου ζωή, οι οποίες θα είναι ικανές να σε ταξιδέψουν σε μαγευτικά μέρη και διαδρομές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η εργασία σου μπορεί να βελτιωθεί αυτόν το μήνα, όσον αφορά στις συνθήκες που δραστηριοποιείσαι, φίλε Δίδυμε. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, μέσα από τους χώρους αυτούς μπορεί κιόλας να ξεκινήσεις κάποια σχέση, πέραν της επαγγελματικής συνεργασίας. Επίσης, θα αρχίσεις τώρα να βλέπεις να αποδίδουν αποτελέσματα οι κοπιαστικές προσπαθειές σου. Ακόμη κι αν αυτές οι αποδόσεις δεν είναι τόσο ουσιαστικές ή αναμενόμενες ως υλική ανταμοιβή, είναι πολύ σημαντικές σε προοπτικές. Τώρα θα έχεις όρεξη να δημιουργήσεις και αυτό από μόνο του είναι πιο σημαντικό από όλα τα υπόλοιπα, γιατί μακροπρόθεσμα θα σε ανταμείψει όπως επιδιώκεις.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας.

Στο ξεκίνημα του Φεβρουαρίου, φίλε Καρκίνε, και συγκεκριμένα από τις 6 του μήνα και μετά, ο πλανήτης της επικοινωνίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τους Ιχθείς και το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί σε πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν με διάφορες σχέσεις σου, που έχουν προκαλέσει κάποια δοκιμασία ή στεναχώρια. Δες αυτό το διάστημα σαν μία ευκαιρία, προκειμένου να λύσεις τις διαφορές που έχεις με κάποιους ανθρώπους. Είναι σίγουρο ότι έχεις και εσύ κάποιο μερίδιο ευθύνης. Από τις 13 του μήνα και μετά, που ο εν λόγω πλανήτης θα εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχεις κάποια υποκειμενικότητα ως προς τον τρόπο που θα αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις σου, καθώς θα νομίζεις ότι σου εναντιώνονται. Πρόσεξε, γιατί μπορεί άθελα σου να παρερμηνεύεις κίνητρα και συμπεριφορές ανθρώπων και να φέρεσαι απέναντι τους άδικα και λανθασμένα. Κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς και να έρθεις σε ρήξη με κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και αυτό είναι επικίνδυνο για την ψυχική σου ισορροπία και ηρεμία. Εκμεταλλεύσου αυτόν το μήνα για να συζητήσεις αυτά που αισθάνεσαι, ώστε πρωτίστως να τα βγάλεις από μέσα σου και κατά δεύτερον να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με όσους σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Εσύ που είσαι Καρκίνος, στα αισθηματικά σου ακολούθησε τις παρορμήσεις σου και τα πραγματικά σου θέλω και ξέχνα τις επιρροές των κοινωνικών στάνταρ ή τις επιβολές κάποιων άλλων καταστάσεων, γιατί το μόνο που μπορούν να σου προσφέρουν (σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή από τις 6 του μήνα και μετά) είναι μόνο εμπόδια και καθυστερήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πέρνα μαζί του όμορφες και τρυφερές στιγμές. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα σε βοηθήσει να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα και την ρουτίνα που ζεις και θα σου δώσεις πολλές ευκαιρίες για να ανανεώσεις την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Λέοντα μπορείς να κάνεις κάποια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στο εργασιακό σου περιβάλλον θα προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες, αγαπητέ Καρκίνε, που αν τις εκμεταλλευτείς, θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να αναδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Ωστόσο, το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή, οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις ναι μεν θα σε αγχώσουν αρκετά, αλλά θα είναι παροδικές. Θα πρέπει όμως να αποκομίσεις εμπειρίες, για να μην συμβούν στο μέλλον παρόμοια λάθη. Απόβαλε το εργασιακό στρες που σου θολώνει το μυαλό και χρησιμοποίησε τη λογική σου, για να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου, μην έχεις τυφλή εμπιστοσύνη σε κάποια πρόσωπα, γιατί υπάρχουν στιγμές που μπορεί η ανάγκη να τους κάνει να εκμεταλλευτούν τις καλές σου προθέσεις και να σε εκθέσουν.

Λέων
Οι προβλέψεις σας.

Αγαπητέ Λέων, αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις το Φεβρουάριο, θα είναι η συνεχής τάση σου προς την απαξίωση προς τους άλλους, που θα σε διακατέχει, όσο κι αν αυτό σου φαίνεται παράξενο. Από τις 6 και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, και στα μέσα του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, θα έχεις κουραστεί σε τέτοιο βαθμό ψυχικά και σωματικά, που πλέον δεν θα έχεις άλλες αντοχές να ασχοληθείς με κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό σου και την εκπλήρωση των δικών σου αναγκών. Από την άλλη, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας με πολλές ευκαιρίες, αλλά εσύ θα έχεις λίγη έως καθόλου διάθεση να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα άλλαζαν προς το καλύτερο το σκηνικό της καθημερινότητάς σου. Αν τολμήσεις όμως, είναι σίγουρο ότι τελικά οι κόποι σου θα ανταμειφθούν ακόμη καλύτερα και από όσο μπορείς να φανταστείς. Μην εγκαταλείπεις λοιπόν τώρα και κάνε ακόμη μία προσπάθεια να ανακάμψεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι πολλές ώρες που απασχολείσαι επαγγελματικά, ίσως δημιουργήσουν παράπονα στον σύντροφό σου, φίλε Λέων, και θα βρεθείς στη δύσκολη θέση να απολογείσαι, χωρίς ουσιαστικά να φταις. Μην συμπεριφέρεσαι παιδιάστικα και υπερβολικά συναισθηματικά, αλλά κάνε τον σύντροφό σου να αισθανθεί ασφαλής στο πλευρό σου. Τα συναισθηματικά, που αφορούν σε μακροχρόνιες σχέσεις ή, αν είσαι αδέσμευτος, σε περιπτώσεις που συναντούσαν εμπόδια για καιρό, φαίνεται πως ευνοούνται καλύτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Αυτό το διάστημα αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου και αντλείς δύναμη, για να πλησιάσεις τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σου. Κοίταξε το μέλλον με αισιοδοξία, αφήνοντας πίσω σου ερωτικές ιστορίες που σε απογοήτευσαν και ξέχνα εντελώς ατυχείς συμπτώσεις, που δεν κατέληξαν όπως προσδοκούσες. Αφέσου στην μαγεία των στιγμών και εκδήλωσε άφοβα τις επιθυμίες σου, είτε έχεις δεσμό είτε όχι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Λέων, η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 6 Φεβρουαρίου και μετά, είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει μία ανασταλτική διάθεση και μία οκνηρία στη δουλειά σου, σε σημείο που να θελήσεις να αποσυρθείς από την εργασία σου χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Φρόντισε λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία και τις δυνάμεις σου και προσπάθησε να συγκρατηθείς από βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις, γιατί η απερισκεψία θα σε φέρει αντιμέτωπο με περίπλοκες καταστάσεις, που δε θα μπορείς να ελέγξεις. Μείνε σταθερός στο πρόγραμμά σου και μην πλάθεις όνειρα, που απέχουν από την πραγματικότητα. Ουσιαστικά, αυτό που θα πρέπει να κάνεις τις στιγμές που όλα και όλοι γύρω σου σε πνίγουν, είναι μικρά διαλλείματα, ώστε να ανακτάς τις δυνάμεις σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και με τα οικονομικά σου, γιατί θα σου παρουσιαστούν κάποιες αντιξοότητες και θα πρέπει να συγκεντρώσεις όλη την προσωπική σου δύναμη και αντοχή, για να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις και να στρέψεις τα πράγματα προς όφελος σου. Θα πρέπει να θυμάσαι ότι αν μπορέσεις να κάνεις σωστή ρύθμιση και καλή διαχείριση, τα οικονομικά σου δεν διατρέχουν κανέναν σοβαρό κίνδυνο!

Παρθένος
Οι προβλέψεις σας.

Στο ξεκίνημα του μήνα και μέχρι τις 6, που ο κυβερνήτης πλανήτης σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, αγαπητέ Παρθένε, τόσο οι κινήσεις σου όσο και οι εντυπώσεις που αφήνεις πίσω σου, χαρακτηρίζονται από μία γαλήνια, θα έλεγε κανείς, ηρεμία. Από εκεί και μετά, ενώ ο Ερμής θα σε πιέζει με τις αρνητικές συγκυρίες που θα προκαλεί, οι προσωπικές σου απαιτήσεις θα αυξηθούν και θα σε οδηγήσουν σε θεαματικές κινήσεις. Με βασικό σου ατού την ευέλικτη και διπλωματική σου φύση, που κερδίζει τόσο εύκολα συμπάθειες και ανοίγει πόρτες, σε συνδυασμό με την επαγγελματικότητα και την μεθοδικότητά σου, ο δρόμος για δράση είναι έτοιμος για εσένα. Αυτό το μήνα θα θελήσεις να δημιουργήσεις ένα ιδανικό περιβάλλον ζωής και εργασίας και να κάνεις τα πάντα γύρω σου να δουλεύουν σαν καλό-κουρδισμένο ρολόι και αυτό και θα κάνεις! Ο μήνας αυτός είναι γόνιμος για εσένα και είναι περίεργο το πώς καταφέρνεις πάντα σε διαστήματα που υπάρχει γενικά απαισιοδοξία, εσύ να αναπτύσσεσαι! Μάλιστα, λίγες μέρες πριν τελειώσει ο μήνας θα δεις και τα πρώτα δείγματα των αποδόσεων, που προσδοκάς από τα σχέδιά σου. Ωστόσο, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα και είναι αρνητική για το ζώδιό σου, πρόσεξε θέματα διαχείρισης και μην κάνεις μεγάλες συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, το δύσκολο κομμάτι του μήνα θα είναι οι σχέσεις σου, που συνεχώς θα νιώθεις ότι δεν σε ικανοποιούν ή ότι κάτι άλλο παραμονεύει πίσω από αυτές και θα καταστρέψει την ηρεμία σου. Με το να είσαι καχύποπτος όμως, δεν λύνονται τα προβλήματα και ίσως καλύτερα να βρεις το σθένος να αντιμετωπίσεις κατάματα τον πιθανό κίνδυνο. Πάρε λοιπόν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και ξεκαθάρισε όλα τα θέματα που σε χωρίζουν από τον σύντροφό σου… Με το να συνεχίζεις αυτήν την ψυχοφθόρα κατάσταση, πρώτα στον εαυτό σου κάνεις κακό. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι, ξεγράψτε μια και καλή ό,τι σας κρατάει πίσω και κυνηγήστε το όνειρό σας για μία καλή και ισορροπημένη ερωτική ζωή. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι κακό, γιατί μπορεί να σας χαρίσει πολύ περισσότερα καλά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Παρθένε, τα επαγγελματικά σου θα έχουν μία ανοδική πορεία, την οποία όμως αν δεν προσέχεις, μπορεί να την ανατρέψεις την κάθε στιγμή. Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, που θα κινείται ανάδρομα από τις 6 του μήνα και μετά, θα σου παρουσιάζει τα πράγματα τελείως διαφορετικά από ό,τι είναι και εσύ οφείλεις να διπλοτσεκάρεις τα γεγονότα, πριν πάρεις αποφάσεις. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να θυσιάζει τις επαγγελματικές σου προοπτικές για χάρη κανενός. Με μοναδική διπλωματία και έξυπνες κινήσεις, μπορείς να κάνεις κάποιες σημαντικές διαπραγματεύσεις ή να ορίσεις νέες παραμέτρους στις επαγγελματικές σου συμφωνίες. Μη βιάζεσαι μόνο να βγάζεις συμπεράσματα και μην εκτίθεσαι χωρίς σοβαρό λόγο. Στα οικονομικά σου, να περιμένεις μία μικρή αύξηση.

Ζυγός
Οι προβλέψεις σας.

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα σε ξυπνήσει από έναν λήθαργο και μία φαινομενική στασιμότητα, αγαπητέ Ζυγέ, και θα σου δώσει τους κατάλληλους ρυθμούς, για να φτάσεις πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στους βασικούς σου στόχους. Κάποιες κρίσιμες αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί, όσον αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια και από εδώ και πέρα, θα κληθείς να ανεβάσεις τους τόνους για να επιτυχείς κάτι πολύ σημαντικό για εσένα. Και βέβαια, δεν θα πρέπει να ολιγωρήσεις, καθώς το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, από τις 6 και μετά, θα αποδειχτεί πιο απαιτητικό και πιο βαρύ στις κινήσεις σου, αλλά θα αποβεί ιδιαίτερα κρίσιμο, για την ποιότητα των αποτελεσμάτων που θα καταφέρεις στην συνέχεια. Στην διαδικασία αυτή θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τους όποιους περιορισμούς σου επιβάλλονται τώρα όσον αφορά στις ικανότητές σου και ακόμη, θα πρέπει να φανείς διαλλακτικός με κάποια άτομα, που πιθανόν να προσπαθήσουν να εμποδίσουν τις προσπάθειές σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, το φιλικό σου περιβάλλον θα κινηθεί ιδιαίτερα βοηθητικά προς εσένα και θα πρέπει παράλληλα να εκμεταλλευτείς τις όποιες επαφές σου με οργανισμούς ή εταιρείες, γιατί κρίνεται το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Για τους Ζυγούς, ο Φεβρουάριος στα αισθηματικά σας θα έχει μία ουσιαστική δυσκολία και εκεί είναι που μπορεί να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Καταρχήν, οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε την μόνιμη σχέση σας σταθερή, καθώς η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα είναι ανέφικτη. Οι αδέσμευτοι που αναζητάτε το άλλο σας μισό, θα πέφτετε συνεχώς μπροστά σε άτομα, που δεν θα είναι ουσιαστικά ελεύθερα, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να σμίξετε και εσείς μαζί τους. Μην το βάζετε κάτω όμως, γιατί οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε από αυτόν το μήνα θα σας βοηθήσουν να ωριμάσετε και να δείτε τα πράγματα από μία άλλη, πιο αισιόδοξη οπτική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου σχέδια, φίλε Ζυγέ, θα δεις ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν από το καλό προς το καλύτερο και εσύ, παρ’ όλες τις κακουχίες και τις καθυστερήσεις που θα σου προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, από τις 6 του μήνα και μετά, πάντα θα βρίσκεις τους τρόπους για να τα αντιμετωπίζεις με επιτυχία. Ο μήνας αυτός θα σου δώσει κάποιες ανάσες και βασικά τη δυνατότητα να σταθεροποιήσεις τα κεκτημένα σου. Ίσως τώρα διαπιστώσεις ότι κάποια νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια, για να προσαρμόσουν τις επαγγελματικές σου ανάγκες στις πραγματικές ψυχικές αρετές και τα πραγματικά σου ταλέντα. Μία αίσθηση της ανάγκης να προσφέρεις αυτό που μπορείς, θα αποτελέσει τώρα το βασικό σου κίνητρο, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς.

Σκορπιός
Οι προβλέψεις σας.

Ο Φεβρουάριος παρουσιάζει για εσένα δύο ενδιαφέρουσες όψεις, αγαπητέ Σκορπιέ, που όμως έρχονται σε αντιπαράθεση, για να σου δημιουργήσουν κάποια διλήμματα στην οργάνωση του προγράμματός σου. Αφενός, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την ορθή πλέον πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, η διάθεση σου βελτιώνεται και αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να εξασφαλίσεις τον απαραίτητο χρόνο για την χαλάρωση, ενώ αφετέρου και ο τομέας της εργασίας σου παρουσιάζει ενδιαφέρον. Σε αυτήν την φάση θα πρέπει να φανείς ιδιαίτερα προσεχτικός όσον αφορά στις επιλογές σου και να μην κάνεις κακή χρήση του ελεύθερου χρόνου σου. Τη μερίδα του λέοντος θα κερδίσει σίγουρα ο τομέας της εργασίας σου, αφού θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη να ολοκληρώσεις κάποιες σημαντικές σου προσπάθειες και από τις 6 του μήνα και μετά, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σε πιέσει ιδιαίτερα για να το κάνεις. Ίσως συνειδητοποιήσεις τώρα τις δυσκολίες που έχουν προκύψει, προκειμένου να φτάσεις στους επιθυμητούς σου στόχους, αλλά αυτό θα πρέπει να το εκλάβεις σαν πρόκληση, για να αποδείξεις τις ικανότητες και την αξία σου. Όπως και να ‘χει, αυτός ο μήνας δεν θα σου αφήσει πολλά περιθώρια για ανάπαυση, ωστόσο επιβάλλεται να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου τον απαραίτητο χρόνο, για να σκεφτείς πιο ήρεμα και ώριμα πώς θα πρέπει να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, στα αισθηματικά σου θα υπάρξει κάποια ψυχρότητα. Κουβέντες που θα μείνουν μυστικές και ενέργειες που δεν θα σε κάνουν περήφανο, θα είναι τα χαρακτηριστικά του μήνα από τις 6 και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα του κρυφτού, ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται, γιατί έτσι το ένα λάθος θα διαδέχεται το άλλο, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην μπορείς να συμμαζέψεις τίποτα και να βρεθείς εκτεθειμένος. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί προσγειωθείτε λίγο στην πραγματικότητα, συνειδητοποιείστε ότι ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα των παραμυθιών δεν υπάρχει στην αληθινή ζωή και αναζητήστε κάποιον “στα μέτρα” σας!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν και σε γενικές γραμμές ο φετινός Φεβρουάριος θα είναι ένας ήρεμος μήνας, φίλε Σκορπιέ, πρόκειται να αποδειχτεί ιδιαίτερα έντονος για την επαγγελματική σου ζωή, καθώς θα κληθείς τώρα να στοχεύσεις ακριβώς σε έναν σημαντικό στόχο, για τον οποίο έχεις ήδη προσπαθήσει πολύ το προηγούμενο διάστημα. Και σίγουρα, αν και τα αποτελέσματα που θα αποκομίσεις αυτόν το μήνα δε θα είναι αυτά που ονειρεύεσαι, θα μπορέσεις να εντοπίσεις και να διορθώσεις κάποιες αδυναμίες σου, που θα σε οδηγήσουν να εστιάσεις τις περαιτέρω προσπάθειές σου με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα αποδειχτεί πιο απαιτητικό από το πρώτο, γι’ αυτό μην απογοητευτείς αν δεις ότι κάποιες υποθέσεις σου δεν προοδεύουν τόσο όσο περίμενες. Ίσως να χρειαστεί να αποδείξεις ότι οι ιδέες σου έχουν μέλλον και μπορούν να εξελιχθούν θετικά. Πέραν αυτών, ο Φεβρουάριος θα σε βοηθήσει να σκεφτείς περισσότερο για να εντοπίσεις κάποιες έξυπνες ατραπούς, μέσα από τις οποίες θα μπορέσεις να προχωρήσεις πιο γρήγορα τα σχέδιά σου από τον επόμενο μήνα και μετά. Στα οικονομικά σου, θέματα που σχετίζονται με το δημόσιο μπορεί να σε ξαφνιάσουν, αλλά ταυτόχρονα, ενδεχομένως να δεχτείς βοήθεια από κάποιες εμπιστευτικές οδούς ή και από πηγές που δεν περίμενες.

Τοξότης
Οι προβλέψεις σας.

Οι καταστάσεις χάους που βίωσες τον προηγούμενο μήνα, αγαπητέ Τοξότη, φαίνεται ότι τώρα εξομαλύνονται και από την αρχή του Φεβρουαρίου η διάθεσή σου καλυτερεύει άρδην. Η Αφροδίτη, που πλέον κινείται σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, σε συνδυασμό με τον Άρη στο Ζυγό, φαίνεται ότι σε βοηθούν σημαντικά να κινηθείς προς πάσα κατεύθυνση και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, προβάλλοντας τα ταλέντα σου. Τα αισθηματικά σου φαίνεται ότι θα σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές και μάλιστα, η δεδομένη ερωτική σου ακτινοβολία θα σε βοηθήσει, δίνοντάς σου πλεονέκτημα, είτε σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις είτε σε θέματα ερωτικής φύσης και περιεχομένου. Ειδικότερα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά έντονο επικοινωνιακά! Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε αρκετές πιθανότητες νέων γνωριμιών κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, αλλά και οι δεσμευμένοι θα εντυπωσιάσετε τον περίγυρο σας. Προσοχή χρειάζεται να επιδείξεις τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 στο ζώδιο του Λέοντα, γιατί μία έντονη δραστηριότητα πιθανόν να σε κουράσει περισσότερο ή να κλονίσει σταθερότερες σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Σημαντικές αλλαγές σε περιμένουν στον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Τοξότη, μιας και πρόκειται πραγματικά για έναν πολύ τυχερό μήνα, που ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα μπορέσεις επιτέλους να ηρεμήσεις και να βρεις απάγκιο στη ζωή σου. Οι δεσμευμένοι να περιμένετε οικογενειακή ευτυχία ή ακόμα και την απόκτηση απογόνου. Εκμεταλλευτείτε τις εξαιρετικές συγκυρίες που θα σας χαρίσει το πλανητικό σκηνικό, για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις, για μία πιο αρμονική και χαρούμενη συμβίωση με τον σύντροφο και την οικογένειά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας ιδιαιτέρως ελπιδοφόρος μήνας για εσένα, που είσαι Τοξότης. Σου εγγυάται πολύ μεγάλη επιτυχία σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο και επιτέλους, θα αποκτήσεις την φήμη και τη δόξα που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. Οι ευκαιρίες να οργανωθείς επαγγελματικά είναι πολλές και με τις σωστές ενέργειες, θα υπάρξει βελτίωση του όλου κλίματος γύρω σου. Αν είσαι άνεργος, καλό θα ήταν να ενεργοποιηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διακρίνεις τις ευκαιρίες για εργασία που θα προκύψουν. Αν πάλι σχεδιάζεις κάποιο ταξιδάκι αναψυχής, σκέψου ότι οι περιττές σπατάλες πιθανόν να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα και κάμψη της ψυχολογίας σου. Μην αφήσεις λοιπόν τον μήνα αυτό να περάσει ανεκμετάλλευτος, καθ’ ότι το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τη λύση προβλημάτων και την διευκρίνιση των ασαφειών στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τώρα είναι η στιγμή που οι κόποι σου θα ανταμειφθούν τόσο υλικά, όσο και ψυχικά, και εσύ θα είσαι στην πρώτη γραμμή των γεγονότων. Αυτό θα σου δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, για να δικαιώσεις όλους όσους σε υποστήριξαν και σε εμπιστεύτηκαν μέχρι τώρα.

Αιγόκερως
Οι προβλέψεις σας.

Τα πλανητικά σχήματα του Φεβρουαρίου, αγαπητέ Αιγόκερε, στρέφουν το ενδιαφέρον σου και φέρνουν σε πρώτη προτεραιότητα ζητήματα, που αφορούν στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Το σκηνικό που διαμορφώνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, πλέον σε ορθή πορεία, σε καλεί να προωθήσεις με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον κάποια σοβαρή σου υπόθεση και να μην παρασυρθείς από τον παρορμητισμό σου, διότι οι προϋποθέσεις επιτυχίας είναι πολύ μεγάλες. Από τις 6 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, έχε στο νου σου ότι οι κινήσεις σου δεν είναι καλό να συζητιούνται ή να δημοσιοποιούνται. Ο μήνας διαμορφώνει για εσένα μία τάση αλλαγών και παρ’ όλο που τα πράγματα δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολα σε μία ενδεχόμενη συνεργασία σου, αν κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις και φερθείς με σύνεση, το σίγουρο είναι ότι στο τέλος του μήνα στα οικονομικά σου θα παρουσιαστούν θετικές εξελίξεις. Κρίσιμος μήνας λοιπόν, αλλά με σωστή διαχείριση θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, βρες περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με το ταίρι σου και την οικογένειά σου και μην κολλάς τόσο πολύ στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Αν ακόμα παραμένεις αδέσμευτος, αυτό τον μήνα μην είσαι τόσο απαιτητικός από τα άτομα που γνωρίζεις, γιατί η τελειότητα δεν υπάρχει πουθενά! Οι δεσμευμένοι ίσως θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο, καθότι από τη μία θα νιώσετε την ανάγκη να εξελίξετε τη σχέση σας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, αλλά και μία μεγάλη τάση να ενδώσετε σε πειρασμούς και περιπέτειες. Κάποιος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σας και φέρνει τα πάνω κάτω. Προσοχή! Οι καιροί δεν ευνοούν τις παράλληλες σχέσεις! Από την άλλη, οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι θα έχουν ευκαιρίες να διασκεδάσουν και να χαρούν τον έρωτα, χωρίς περιορισμούς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ιδιόμορφος θα είναι αυτός ο μήνας για εσένα, φίλε Αιγόκερε, και δεν θα ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις κάθε φορά τα απρόσμενα περιστατικά που θα σου παρουσιάζονται. Από τη μία θα βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να αντιμετωπίσεις τις τρικλοποδιές που θα σου βάλουν οι συνεργάτες σου και μάλιστα οι πολύ κοντινοί σου, και από την άλλη θα δεις ότι κι εσύ στις επιλογές σου δεν έχεις ορθή κρίση, αλλά σκέφτεσαι επιπόλαια. Τα οικονομικά σου θα είναι σε μία πολύ καλύτερη κατάσταση και ίσως καταφέρεις να κάνεις τις αγορές ή τις επενδύσεις που καιρό τώρα είχες κατά νου. Από τις 6 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, τα επαγγελματικά σου θα είναι αλλοπρόσαλλα και δεν είναι καθόλου απίθανο να αλλάξεις δουλειά ή αντικείμενο.

Υδροχόος
Οι προβλέψεις σας.

Με τονισμένο τον τομέα της εργασίας σου, αγαπητέ Υδροχόε, ο Φεβρουάριος σε καλεί να προετοιμαστείς για τις εξελίξεις, που θα διαδραματιστούν στην καριέρα σου, και να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα οικονομικά θέματα, διότι με τους σωστούς χειρισμούς, θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Αυτόν το μήνα θα συνειδητοποιήσεις ότι κάποια πράγματα αλλάζουν στη ζωή σου και μάλιστα θετικά, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να δείξεις αδιαφορία σ’ αυτά που συμβαίνουν. Φυσικά, οι θετικές διέξοδοι που τώρα προβάλλουν, δεν πρέπει να σε παρασύρουν σε σπατάλες ή, το χειρότερο, σε απερίσκεπτες ενέργειες. Σε θέματα καθημερινότητας, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει μία επιβάρυνση, καθότι οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται σημαντικά, ιδιαίτερα από τις 6 του μήνα και μετά, που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, στο ζώδιο των Ιχθύων αρχικά, και έπειτα στο δικό σου ζώδιο. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να θυμάσαι ότι οργανώνοντας καλύτερα και συστηματικά τα πράγματα, θα μπορέσεις να γλιτώσεις ή να περιορίσεις τα δυσάρεστα. Στις 15 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, η δημόσια εικόνα σου προβάλλεται επίσης σημαντικά, δεν περνάει απαρατήρητη και σε κάθε περίπτωση αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, δράττοντας όλες τις σημαντικές ευκαιρίες. Μείνε μακριά από έριδες και λεκτικούς διαξιφισμούς στον εργασιακό σου χώρο! Λέξεις κλειδιά για αυτόν το μήνα είναι η σοβαρότητα και η σωστή διαχείριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου είναι αυτά τα οποία θα σε προβληματίσουν αυτό το μήνα και δεν θα σου επιτρέψουν να κάνεις βήματα που θα σε ολοκλήρωναν, φίλε Υδροχόε. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα κυριαρχηθείς από ανασφάλειες και έννοιες, όχι πάντα αδικαιολόγητες, για την πορεία και την εξέλιξη του δεσμού σου. Μίλα με τον σύντροφό σου και δείτε μαζί τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε, για να ανανεωθείτε. Μην παίρνεις όλη την ευθύνη επάνω σου. Οι αδέσμευτοι κινηθείτε σε πιο ασφαλείς χώρους για την ανακάλυψη του άλλου σας μισού και μην περιμένετε τον απόλυτο έρωτα. Είναι μόνο στα παραμύθια!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τον Φεβρουάριο, φίλε Υδροχόε, ο τομέας της ζωής σου που θα ευνοηθεί σημαντικά είναι ο επαγγελματικός. Τα εργασιακά σου θέματα πρόκειται να έχουν θετικές εξελίξεις και εσύ θα μπορέσεις τώρα να γευτείς τους καρπούς των κόπων σου, με μεγαλύτερη άνεση και ηρεμία. Το τοπίο είναι ήδη ξεκάθαρο και εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι μόνο να το διατηρήσεις ως έχει και να μην προκαλέσεις εντάσεις και θολούρες, κάτω από την επήρεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τις 6 του μήνα και μετά.

Ιχθύες
Οι προβλέψεις σας.

Ο Φεβρουάριος θα σου αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα, αγαπητέ Ιχθύ, αν και θα αντιληφθείς κάποια πρώτα σημάδια ανάκαμψης στον οικονομικό τομέα. Σίγουρα οι εξελίξεις αυτής της περιόδου θεωρούνται πολύ σημαντικές για εσένα, τόσο όσον αφορά στην προώθηση των μελλοντικών σου στόχων, όσο και για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου επιπέδου στα οικονομικά σου. Από τις 6 του μήνα όμως και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, το θέμα που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην αφεθείς χαλαρός στη ροή των πραγμάτων, καθώς τα φαινόμενα ή και κάποια προσωρινά θετικά δεδομένα, μπορεί να αποβούν όχι και τόσο καλά για εσένα, στο άμεσο μέλλον. Φρόντισε να εκτιμήσεις τις τρέχουσες εξελίξεις με σοβαρότητα, σύνεση και προπάντων, με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα, για πιθανές παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον. Από τις 18 του μήνα και μετά, ο Ήλιος που θα μπει στο ζώδιό σου, θα σου χαρίσει το δικαίωμα να ονειρευτείς ένα καλύτερο αύριο για την ερωτική σου ζωή, αρκεί να δείξεις την απαιτούμενη ζεστασιά και τρυφερότητα στον σύντροφό σου, ενώ ένα όμορφο ταξίδι τις τελευταίες ημέρες του μήνα, δε θα ήταν άσχημη ιδέα, αν αυτό είναι εφικτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Για σένα που ανήκεις στους Ιχθείς, πέρα από τα προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν από κάποιους ανθρώπους στο οικείο σου περιβάλλον κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα δεις ότι τελικά εσύ πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες και να μην μείνεις άπραγος, περιμένοντας ένα τέλος. Ξεκαθάρισε όσο είναι νωρίς τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και μην περιμένεις από άλλους να το κάνουν, γιατί θα τα μεταφέρουν σύμφωνα με την δική τους αντίληψη. Αν πραγματικά θέλεις να σώσεις την κατάσταση, αρκεί να είσαι απόλυτα ειλικρινής και έντιμος στις κουβέντες που θα κάνεις μαζί του, και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, να προσέχεις τις συνεργασίες σου και μην διακινδυνέψεις κανένα από τα κεκτημένα σου, γιατί πολλές φορές ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε παρασύρει σε απερισκεψίες και υπεραισιόδοξες κρίσεις, ιδιαίτερα από τις 6 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Είσαι ανήσυχο πνεύμα στη δουλειά σου και θα βρεις αρκετές δραστηριότητες, ώστε η καθημερινότητά σου να είναι γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα μπουν στο μυαλό σου ιδέες για αλλαγές και καινούργιες δραστηριότητες και κάποια σχέδια που, αν τα υλοποιήσεις, θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Κατά τα άλλα, τα οικονομικά σου είναι αυτά που σταθεροποιούνται και με λίγο καλύτερο χειρισμό από την πλευρά σου, μπορούν κιόλας να βελτιωθούν αισθητά.