Τα άστρα και τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδος 13-19/01/2014

0

Και αυτή τη φορά το αγαπημένο και μεγάλο αστρολογικό site Myastro.gr, μας δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδος 13-19/01/2014.  Τους ευχαριστούμε πολύ και ιδού τί μας περιμένει αλλά και τί δεν μας περιμένει. Καλή εβδομάδα!

Κριός

Οι προβλέψεις σας.

Η εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Κριέ, θα είναι γεμάτη από περιπτώσεις που θα πρέπει να επιδείξεις τη δέουσα προσοχή και ελαστικότητα σε ενδεχόμενες προκλήσεις, από συναδέλφους και συνεργάτες μέχρι και τον σύντροφό σου. Σε αυτήν βέβαια την τεταμένη ατμόσφαιρα θα συμβάλεις και εσύ, αφού πολλές φορές ο ήπιος χαρακτήρας σου δεν αποκλείεται να αλλάξει και να πάρει πιο οξεία και εριστική μορφή. Οι περιπτώσεις κατά τις οποίες κάποιος προϊστάμενος είτε κάποιο άτομο με θέση ισχύος δεν θα συμφωνεί με τις επιλογές σου είναι πολύ πιθανές και μάλλον οι δυνατότητες να αντιστρέψεις το κλίμα θα είναι περιορισμένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή θα είναι ευνοϊκή για σένα, φίλε Κριέ, καθώς δημιουργεί ένα κλίμα θαλπωρής και ζεστασιάς στους συναισθηματικές σου δεσμούς. Στη σχέση σου θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις την επικοινωνία και να επαναφέρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Έκφρασε τα βαθύτερα συναισθήματά σου και είναι βέβαιο πως θα λάβεις στοργή και τρυφερότητα, περισσότερη από ό,τι φαντάζεσαι. Όσο για σένα που αναζητάς το άλλο σου μισό, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να δεσμευτείς και οι γνωριμίες που θα κάνεις, θα περιέχουν όλες αυτές τις προϋποθέσεις που θέλεις. Καλή αρχή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Κριός, το πλανητικό σκηνικό οργανώνει για εσένα μια σειρά από ευκαιρίες, με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα, που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις, αλλά αν αποφύγεις προστριβές και διαπληκτισμούς, δεν θα έχεις αρνητικές εξελίξεις. Στην εργασία σου θα κάνεις κάποιες αναγκαστικές αλλαγές. Θα πρέπει μόνο να είσαι προσεκτικός και να μην αναλάβεις καινούργιες ευθύνες και υποχρεώσεις Οι δυσκολίες και οι αναποδιές δεν θα λείψουν, αλλά με την βοήθεια του κυβερνήτη σου Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να βγεις ασπροπρόσωπος. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου με αποτέλεσμα να το ρίξεις και λίγο έξω. Έχε το νου σου να μην το… παραρίξεις!

Ταύρος
Οι προβλέψεις σας.

Το μεγαλύτερο διάστημα της εβδομάδας, αγαπητέ Ταύρε, θα κυριαρχεί η διάθεσή σου να απομακρυνθείς από τις προσωπικές σου εμπειρίες και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στους άλλους. Η διάθεσή σου να έρθεις σε αρμονικότερη επαφή με συνεργάτες, συναδέλφους ή και τον σύντροφό σου, με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στον Καρκίνο, θα είναι τώρα πιο έντονη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να συναντήσεις αντιστάσεις στην έκφραση αυτής της διάθεσης, είτε εκούσια είτε ακούσια. Το Σαββατοκύριακο η κριτική δε θα λείψει για τα ενδιαφέροντά σου ή και για τις προηγούμενες επιλογές σου, όπως και η δυσκολία στο να επικοινωνήσεις με αυτούς που θέλεις και να τους εντάξεις στην ατμόσφαιρα που θέλεις να δημιουργήσεις. Καλό θα είναι να κινηθείς όπως οι άλλοι σου προστάζουν, για να περάσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές, φίλε Ταύρε. Προσοχή όμως στους μικροεγωισμούς που θα προκύψουν με το ταίρι σου. Κράτησε τους τόνους χαμηλούς και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, θα κάνεις γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο που θα σε ενθουσιάσουν. Όμως, και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα εμφανιστεί ξαφνικά ένα πρόσωπο, που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ταύρος, η σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σου, αλλά και οι έντονες κοινωνικές συναναστροφές, θα ευνοήσουν το οικονομικό σου τομέα την εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο. Στα εργασιακά σου, θα πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και μετά να παρακινήσεις τους συνεργάτες σου να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, αφού θα πετύχεις τις ριζικές αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα νιώσεις ηθική ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ρισκάρεις σε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα, γιατί δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που προσδοκάς.

Δίδυμοι
Οι προβλέψεις σας.

Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε, αν και η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις τάσεις για υπερβολές και την υπεροπτική στάση, που είναι πολύ πιθανό να έχεις σε σχέση με τον περίγυρό σου. Με τις επιρροές που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στον Καρκίνο, η αυταρέσκεια και η υπερβολή στο λόγο, σε συνδυασμό με τις δυσκολίες στην επικοινωνία, θα σε αναγκάσουν να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, αν θέλεις οι συνεργασίες και οι σχέσεις σου να έχουν ισορροπία και αρμονία. Το Σαββατοκύριακο η διάθεση σου θα γίνει πιο ενεργητική και η τάση σου για μεγαλύτερη ανεξαρτησία πιο έντονη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πλανητικό σύστημα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα απέναντι στον σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε. Δεν πρέπει να αφήσεις τρίτα πρόσωπα να μπουν στη σχέση σου και να σε επηρεάσουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλεις. Συζήτησε με το ταίρι σου όλα αυτά που σου λένε και μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα τον περίγυρο σου… Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου να είσαι πολύ προσεκτικός με τις επιλογές που θα κάνεις και να μην επενδύσεις από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Δίδυμος, εύνοια θα υπάρχει αυτήν την εβδομάδα, όσον αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνουν να δεις τη θετική πλευρά της ζωής και να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις κάνει, για την κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση. Θα ξεφύγεις από τον κατεστημένο τρόπο ζωής, που δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σου, και θα επιδιώξεις την εξέλιξή σου με ενέργειες, που θα αφορούν στο γενικότερο καλό. Θα πρέπει να είσαι προσεχτικός όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σου και να μην ρισκάρεις τα χρήματά σου σε επενδύσεις που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος.

Καρκίνος
Οι προβλέψεις σας.

Αυτήν την εβδομάδα θα δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αγαπητέ Καρκίνε, και θα νιώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ίδιο σου τον εαυτό. Με τις επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στο ζώδιο σου στις 16, το «εγώ» σου θα βάλλεται από παντού και, καλώς ή κακώς, η λύση θα είναι να αποφύγεις να βάλεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους την υπερηφάνεια σου. Οι πλανήτες θα απαιτήσουν από εσένα το μάξιμουμ της ευελιξίας σου, προκειμένου να αποφύγεις τις αντιξοότητες και, γιατί όχι, να βγεις κερδισμένος από αυτές τις διαδικασίες. Μία άλλη αξιόλογη αντίπαλος, που θα δρα ενάντια στις επιθυμίες και τους στόχους σου, θα είναι και η Αφροδίτη, η οποία κινούμενη σε ανάδρομη πορεία, θα προσθέσει τα δικά της λιθαράκια στο τείχος της προβληματικής επικοινωνίας σου με τους άλλους. Κάνε υπομονή!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η εβδομάδα αυτή δημιουργεί κλίμα εντάσεων και διαφωνιών με το ταίρι σου, φίλε Καρκίνε. Αν διατηρείς μία μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει να λύσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που έχουν συμβεί με τον σύντροφό σου και να βρεις την χρυσή τομή στην επικοινωνία σας, προκειμένου να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας. Το ταίρι σου δείχνει πολύ κουρασμένο ψυχολογικά από τις συνεχείς συγκρούσεις που γίνονται και, όσο και αν προσπαθεί να σε πλησιάσει, εσύ του φέρεσαι εγωιστικά. Άλλαξε στάση! Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, καλό είναι αυτές τις ημέρες να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς στις αυστηρά προσωπικές σου ανάγκες. Βρες χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί η σωματική σου υγεία πολύ γρήγορα θα σε προδώσει, και αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος, αναζήτησε τον έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μπερδέματα, έντονες συζητήσεις και ανακατωσούρα όσον αφορά στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα χαλάσουν την διάθεση σου την εβδομάδα αυτή, αν είσαι Καρκίνος. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε είναι άχρηστο, πίστεψε στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου και χάραξε μια καινούργια πορεία, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Ξεδίπλωσε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στη δουλειά σου και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πάρα πολύ και μέχρι στιγμής δεν μπορούσες. Μην διστάσεις να προχωρήσεις, αν συναντήσεις εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σου, γιατί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Λέων
Οι προβλέψεις σας.

Εντάσεις και ζητήματα σχέσεων θα έρθουν στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Λέων, και θα απαιτήσουν από εσένα διαλλακτικότητα και υπομονή. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές, σε σχέση με τις δυνατότητές σου και τις εγγυήσεις που θα κληθείς να δώσεις. Όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, η ανάγκη σου να βρεθείς πιο κοντά στον σύντροφό σου θα επισκιάζεται από μια διάχυτη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ σας και ίσως, αν και εδώ δεν ακολουθήσεις την τακτική της ευελιξίας, η εριστική συμπεριφορά να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, από την Παρασκευή και μετά δεν αποκλείονται εξελίξεις, μέσω νέων δραστηριοτήτων, αλλά και λόγω τριβών με συνεργάτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον αισθηματικό τομέα, φίλε Λέων, αν είσαι από αυτούς που έχουν μια σοβαρή και σταθερή σχέση, ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τα παράπονά του, γιατί τον τελευταίο καιρό τον παραμελείς. Προσπάθησε να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να καλύψεις με κάθε δυνατό τρόπο την απομάκρυνση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και πληγωθείς αργότερα. Άφησε να περάσει ένα χρονικό διάστημα, για να γνωριστείς καλύτερα μαζί τους, και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις και τι είδους σχέση αξίζει να διατηρήσεις μαζί τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Για σένα που είσαι Λέων, αυτή την εβδομάδα το πλανητικό σκηνικό ευνοεί επαγγελματικές συναναστροφές και δραστηριότητες. Ασχολήσου περισσότερο με πράγματα που σου αρέσουν, για να μπορέσεις να είσαι πιο δημιουργικός και πιο παραγωγικός. Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές, για το πώς θα αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σου, αλλά θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα που θα σου έρθουν και να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες.

Παρθένος
Οι προβλέψεις σας.

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά δυναμική για το ζώδιό σου, αν είσαι Παρθένος. Ίσως τώρα πάρεις αποφάσεις που θα αφορούν στην καριέρα σου ή ίσως θελήσεις να ξεκαθαρίσεις όλα τα κακώς κείμενα των σχέσεών σου. Στα μέσα της εβδομάδας, η Πανσέληνος που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου σε προειδοποιεί να μην κάνεις αλλαγές αν δεν είναι απαραίτητες, γιατί το συναίσθημα θα υπερισχύει της λογικής και ίσως η κρίση σου δεν θα είναι η ορθότερη. Το Σαββατοκύριακο ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα και οι μέρες προβλέπονται πολύ καυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η παραμονή του Ερμή στον Υδροχόο θα σου επιφέρει χαρούμενες αλλαγές στον ερωτικό σου τομέα, με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις, φίλε Παρθένε. Στη σχέση σου θα αντιμετωπίσεις κάποιες μικρές διαφωνίες με τον σύντροφό σου, εξαιτίας της δικής σου, έντονης επιθυμίας για διασκέδαση. Ένα από τα κυριότερα παράπονά του θα είναι ότι δεν του δίνεις μεγάλη σημασία και τον παραμελείς, βάζοντας τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα. Δώσε του να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι στην ζωή σου και πολύ γρήγορα η στάση του θα αλλάξει και θα εκπληρώσει όλες σου τις επιθυμίες. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι ο έρωτας θέλει θάρρος και θράσος. Απόβαλε τις ανασφάλειες που έχεις και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Καινούργιες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, αγαπητέ Παρθένε. Αιφνίδιες αλλαγές θα συμβούν, καθώς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις τα προβλήματα που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα με επιτυχία και να επαναφέρεις την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή σου. Παράλληλα, θα δεχτείς την βοήθεια και την στήριξη των συνεργατών σου, πάνω σε κάποια αρμοδιότητα που σου έχει ανατεθεί. Στα οικονομικά σου δεν θα υπάρξουν έντονες διακυμάνσεις, παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την διαχείριση των χρημάτων σου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

Ζυγός
Οι προβλέψεις σας.

Με θέματα επικοινωνίας και διαχείρισης των οικονομικών σου θα ασχοληθείς αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ζυγέ. Είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις και νέους τρόπους επικοινωνίας, αλλά και να αναλογιστείς τους τρόπους, με τους οποίους αλληλοσυνδέονται τα πράγματα μεταξύ τους. Με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα την Πέμπτη στο ζώδιο του Καρκίνου δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, οι οποίες θα απαιτήσουν από εσένα να καταβάλλεις μεγαλύτερες προσπάθειες, προκειμένου να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι οι αλλαγές αυτής της περιόδου θα έχουν άμεση επίπτωση στην κατάσταση που θα κληθείς να διαχειριστείς, τις μέρες που θα ακολουθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πλανητικό σύστημα θα ανεβάσει τη διάθεση σου, αν είσαι ένας αδέσμευτος Ζυγός, με την παρουσία νέων γνωριμιών, που θα έχουν πολλές πιθανότητες να καταλήξουν σε σχέση. Αν έχεις μόνιμο δεσμό, δεν θα πρέπει να κολλάς σε λεπτομέρειες και να δίνεις τεράστιες διαστάσεις σε πράγματα που δεν αξίζει ούτε να τα σχολιάσεις. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μην κριτικάρεις άδικα τον σύντροφό σου, γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της! Ξέφυγε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας και κάνε καινούργια πράγματα, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, που τον έχεις παραμελήσει τελευταία. Η κυκλοθυμική σου διάθεση θα είναι στα φόρτε της και κάτι πρέπει να κάνεις για να την αλλάξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, σε ανάδρομη φορά από το ζώδιο του Αιγόκερου, σε βάζει σε σκέψεις και σου θέτει προκλήσεις, φίλε Ζυγέ. Έχεις την ανάγκη να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα, γιατί θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις, που θα σε αγχώσουν πολύ. Ευτυχώς όμως θα έχεις τη βοήθεια των συνεργατών σου και έτσι θα τα βγάλεις πέρα και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, καταφέρνοντας να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μέτρο και να προσπαθήσεις να κλείσεις παλιές σου οφειλές.

Σκορπιός
Οι προβλέψεις σας.

Αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις έντονα ηλεκτρισμένος και ενεργητικός, αγαπητέ Σκορπιέ, και οι περιορισμοί κάθε είδους που θα εμφανιστούν, θα σου προκαλέσουν ασφυκτικές πιέσεις. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός σε αυτά που θα κάνεις ή θα πεις. Ο αυτοέλεγχος δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Από την Παρασκευή και μετά τα πράγματα εξομαλύνονται σιγά σιγά, τουλάχιστον όσον αφορά την κρίση σου. Ένας καλός τρόπος για την αντιμετώπιση της γενικότερης οξυθυμίας σου, είναι και η ενασχόληση σου με τα θέματα του σπιτιού ή των παιδιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Πέμπτη στον Καρκίνο, θα φέρει μικροεγωισμούς στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ. Αν έχεις μόνιμο δεσμό πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου, έκφρασε τα βαθιά σου συναισθήματα και θα έχεις θετική ανταπόκριση. Αν πάλι αναζητάς ακόμα το άλλο σου μισό, θα πρέπει να βάλεις περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σου και να μην φοβάσαι την δέσμευση, γιατί είσαι από τους ανθρώπους που έχουν περάσει αρκετές δυσκολίες στα προσωπικά τους το τελευταίο χρονικό διάστημα και πρέπει να αποβάλλεις τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού ευνοεί ταξίδια και κοινωνικές επαφές σε επαγγελματικό επίπεδο, αγαπητέ Σκορπιέ. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα κάνεις έναν απολογισμό, για να δεις πού έχεις κάνει λάθη και να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα κλείσεις τα κεφάλαια, που έχεις ανοίξει στο παρελθόν. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να βάλεις πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Στον εργασιακό σου χώρο θα πρέπει να έχεις υπομονή, γιατί θα συναντήσεις κάποια εμπόδια στο δρόμο σου. Μην χάσεις το κουράγιο σου, γιατί είναι προσωρινά. Σύντομα θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες και θα μπορέσεις να τα διεκπεραιώσεις όλα στο χρόνο που θέλεις.

Τοξότης
Οι προβλέψεις σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποιες καινούργιες ιδέες ή να έχεις κάποιες οικονομικές ευκαιρίες, αγαπητέ Τοξότη, τις οποίες θα πρέπει να αναλύσεις διεξοδικά και σε βάθος, πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε δέσμευση από την πλευρά σου. Στο πλαίσιο αυτό και κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στον Καρκίνο, να γνωρίζεις ότι μία προσωρινή ένταση είναι πολύ πιθανή και ίσως γίνει η αιτία να αλλάξεις κάπως την συμπεριφορά σου έναντι των άλλων, αλλά και να μην τους επιτρέψεις να σε επηρεάσουν σε βαθμό που θα πρέπει να αλλάξεις γνώμη, εφόσον έχεις βεβαιωθεί για την ορθότητα των απόψεων σου. Η διάθεσή σου για επικοινωνία και συζήτηση, αλλά με τους δικούς σου όρους, θα είναι κυρίαρχη, όμως η έκφραση των απόψεών σου θα πρέπει να είναι προσγειωμένη, ίσως μάλιστα τώρα να πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι καμιά φορά η σιωπή είναι χρυσός.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι δεσμευμένος Τοξότης, αρχίζει μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων με τη σχέση σου και για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και προστριβές με τον ερωτικό σου σύντροφο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με την συμπεριφορά σου και τα λόγια που θα πεις. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, η διάθεσή σου θα είναι ρομαντική, θα γοητεύσεις το περίγυρο με την ανανεωμένη εμφάνισή σου και θα έχεις πολλές κατακτήσεις, πράγμα που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα στη ζωή σου με άλλο μάτι. Καιρός είναι να βγεις από τον λήθαργο των τελευταίων ημερών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Να είσαι προσεκτικός στις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνεις στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, γιατί θα είναι δύσκολο να διακρίνεις από την αρχή ποιες είναι οι πραγματικές τους προθέσεις. Ο ανταγωνισμός δυστυχώς είναι ιδιαίτερα σκληρός και πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου και να δημιουργήσουν εμπόδια. Μην το βάλεις όμως κάτω, γιατί μόνο με την υπομονή και την επιμονή σου μπορείς να υπερπηδήσεις τις δυσκολίες και τις αναποδιές.

Αιγόκερως
Οι προβλέψεις σας.

Την εβδομάδα αυτή υπάρχει ο κίνδυνος λήψης λανθασμένων αποφάσεων, αγαπητέ Αιγόκερε, και με τις επιρροές που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, μπορεί να επιδείξεις υπερβολική σιγουριά ή υπεροψία, στοιχεία που δε θα σε βοηθήσουν καθόλου στις επαφές και στις οικονομικές σου διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, αρωγός στην προσπάθειά σου για προσγειωμένες προσεγγίσεις θα είναι ο Άρης στον Ζυγό, καθώς με τη βοήθειά του, θα εκτιμάς και θα αξιολογείς τις ιδέες και γενικά οτιδήποτε πνευματικό, περισσότερο. Από την Παρασκευή και μετά μπορεί να αναπτύξεις ιδέες για την οργάνωση επιχειρήσεων, οικονομικών ή διαπροσωπικών σχέσεων, ενώ δεν αποκλείεται κάποια ιδιαίτερα προσοδοφόρα συμφωνία να λάβει χώρα αυτήν την περίοδο. Οι δημόσιες σχέσεις θα σου φανούν απαραίτητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα προκαλέσει εντάσεις με τον οικογενειακό σου περίγυρο, φίλε Αιγόκερε. Στην ερωτική σου ζωή θα εκδηλώσεις ζήλιες και κτητικότητα στον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκρήξεις και εντάσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν και σε οριστικό χωρισμό. Άλλαξε τακτική και χαρακτήρα, αν θέλεις να μην χαλάσεις την προσωπική σου ευτυχία. Αν είσαι αδέσμευτος, η εβδομάδα θα σε βρει με έντονη την επιθυμία για φλερτ. Είναι βέβαιο πως η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες, αφού άλλα είναι αυτά που εσύ ζητάς και άλλα είναι αυτά που οι υποψήφιοι εραστές μπορεί να σου προσφέρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Αιγόκερως, στα εργασιακά σου οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες με καλές προοπτικές, πράγμα που θα σε κάνει να ξαναβρείς την όρεξή σου για δουλειά. Στα οικονομικά θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούργιες επενδύσεις, αλλά πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις, θα πρέπει να τα εξετάσεις λεπτομερώς και να δεις αν σε συμφέρουν ή όχι.

Υδροχόος
Οι προβλέψεις σας.

Με τον Ερμή να σε συντροφεύει αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Υδροχόε, δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις γέννησης ευκαιριών, για να ξεκινήσεις κάτι εντελώς καινούργιο. Θα έχεις αρκετή αισιοδοξία και πίστη σε αυτά που σκοπεύεις να κάνεις, που θα σε βοηθήσουν κατά κάποιο τρόπο να απαλλαγείς από πράγματα, που τα θεωρούσες φθαρμένα ή παλιά. Την Πέμπτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, ίσως βρεθείς στο δίλλημα να αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί και να κάνει κάποιες παραχωρήσεις προς τους άλλους ή να προσπαθήσεις απλά να τους ικανοποιήσεις. Φρόντισε όμως να μην έρθεις σε σύγκρουση με τον εαυτό σου, γιατί πιθανόν να παραμελήσεις πιο σημαντικά πράγματα. Στο προσκήνιο θα βρεθούν σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Απόφυγε με κάθε τρόπο διαφωνίες με τον μόνιμο σύντροφό σου και προτίμησε να ακολουθήσεις την τακτική της υπομονής και της συνθηκολόγησης, φίλε Υδροχόε. Ακόμη κι αν δεν συμμερίζεσαι τις ανάγκες του ή τα λεγόμενά του, προσποιήσου ότι το κάνεις. Έτσι, θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο αλλά και ελεύθερο χρόνο για να βγεις και να ξεσκάσεις. Ακόμα κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, ανανέωσε την διάθεση σου συναντώντας φιλικά σου άτομα, που σε καταλαβαίνουν και τα εμπιστεύεσαι. Και μην ξεχνάς πως λίγο φλερτ δεν βλάπτει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Για σένα που είσαι Υδροχόος, ακόμα κι αν τα πράγματα στον οικονομικό τομέα σε έχουν πιέσει τελευταία, το διάστημα αυτής της εβδομάδας θα είναι πιο ευνοϊκό και ευχάριστο στον επαγγελματικό σου τομέα. Θετικές εξελίξεις προβλέπουν τα άστρα για την καριέρα σου, όπου έχεις ρίξει το βάρος το τελευταίο καιρό, καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου καλυτερεύουν και μπορείς να υπολογίζεις τώρα στην στήριξη τους. Στα οικονομικά σου, φέρσου με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σου και μην κάνεις καταχρήσεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις.

Ιχθείς
Οι προβλέψεις σας.

Είναι πολύ πιθανόν, αγαπητέ Ιχθύ, αυτήν την εβδομάδα να νιώσεις έντονα την ανάγκη να προβάλεις περισσότερο τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με την βελτίωση της εμφάνισής σου, αλλά και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ατμόσφαιρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διάθεσή σου για προβολή, καθώς η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε προτρέπει να ακολουθήσεις μία πιο χαμηλών τόνων έκφραση, ανεξάρτητα από τις διεκδικητικές πρακτικές, στις οποίες θα θελήσεις να προχωρήσεις. Απόβαλε τους ενδόμυχους φόβους σου, απόφυγε τις υπερβολές και βελτίωσε τις επαφές με τους φίλους και τους συγγενείς σου. Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Άρης, που εξακολουθεί να κινείται στο Ζυγό, ευνοεί κοινωνικές συναναστροφές και νέες γνωριμίες, φίλε Ιχθύ. Ο τομέας των αισθηματικών σου θα κινηθεί σε καλό επίπεδο, καθώς τα άστρα προβλέπουν για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό ότι θα αρχίσεις να βάζεις κοινούς στόχους με τον σύντροφό σου, κάνοντας σχέδια συγκατοίκησης, αφού τώρα πια νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματα του. Εσύ που είσαι μόνος και αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο, θα νιώσεις έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσει να ρισκάρουν στη ζωή τους. Θα πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος όμως, γιατί θα συναντήσεις αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο άμεσα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Για σένα που ανήκεις στους Ιχθείς, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί μεσοβδόμαδα στον Καρκίνο, θα προκαλέσει μικροεμπόδια και εντάσεις με συνεργάτες και υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα. Μάθε να αξιοποιείς τις ικανότητές σου, για να μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα στη ζωή σου και να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει. Μην αγνοήσεις τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν, γιατί αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα καταφέρεις να επεκταθείς στο χώρο σου και να εδραιωθείς καλύτερα. Πρόσεξε όμως μην ασκήσεις πίεση στους συνεργάτες σου, γιατί θα έχεις εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Στα οικονομικά σου θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα και θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα σου, για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.