Αν οι άντρες θήλαζαν…

0

Πώς θα ήταν αν οι άντρες θήλαζαν, πώς θα συμπεριφέρονταν και τί θα έκαναν; 15 φανταστικές αντρικές συμπεριφορές με γερές δόσεις χιούμορ από το Huffingtonpost.com.

1. Το Facebook θα ήταν γεμάτο φωτογραφίες τους
2. Δεν θα κρύβονταν βάζοντας μαντήλες μπροστά τους, αντιθέτως θα το έδειχναν φανερά και θα αντάλλαζαν και εμπειρίες επί τω έργω: «Πόσο βγάζεις αυτές τις μέρες;», «Φίλε μου, χθες έβγαλα 200 γραμμάρια, τρελλάθηκα!» ή «Καλά μεγάλε είσαι φοβερός ε;» θα ήταν στην ημερήσια διάταξη!
3. Οι επισκέπτες στα μαιευτήρια, θα ρωτούσαν τους άντρες-λεχώνες, αν θέλουν να βγούν από το δωμάτιο ώστε να θηλάσουν και να έχουν οι ίδιοι και τα μωρά, τον χώρο τους.
4. Οι εργοδότες θα έδιναν τέσσερα μισάωρα την ημέρα, σε όλους τους θηλάζοντες προκειμένου να αποσύρονται για λίγο από την εργασία τους για να αντλούν γάλα (καλά στην Ελλάδα αυτό δεν ισχύει για κανέναν γενικώς!).
5. Θα αποσύρονταν για λίγο από τα επαγγελματικά meeting προκειμένου να αντλήσουν γάλα. Αν πάνω στη βιασύνη ξεχνούσαν να βάλουν καινούρια επιθέματα, θα χρησιμοποιούσαν τη γραβάτα τους!
6. Οι άντρες θα είχαν εξάμηνη άδεια πατρότητας από την εργασία τους.
7. Η λέξη «γελάδα¨θα ήταν έκφραση σεβασμού.
8. Οι άντρες θα ανταγωνίζονταν για τη συχνότητα των θηλασμών και τη ποσότητα του πατρικού γάλακτος. Όροι όπως «ο μισόκιλος» θα θεωρούνταν κομπλιμέντα.

 photo men3_zps873a814a.jpg

9. Τα αντρικά περιοδικά θα είχαν δισέλιδα αφιερώματα στην ευαισθησία των αντρικών θηλών, στην άντληση γάλακτος και στο δικαίωμα του πατέρα να θηλάσει το παιδί του.
10. Θα διοργανώνονταν ημερίδες πατρικού δημόσιου θηλασμού για όλους τους μπαμπάδες.
11. Οι καφετέριες, θα είχαν ειδικά δωμάτια θηλασμού με συνδρομητικό κανάλι super sport και μπύρες χωρίς αλκοόλ!
12. Συντηρητικές οργανώσεις θα διαδήλωναν αποδοκιμάζοντας τον αντρικό θηλασμό ως απόδειξη της πνευματικής και σωματικής υπεροχής ενάντια στις γυναίκες. Από την άλλη, οι πιο φιλελεύθερες οργανώσεις θα προσπαθούσαν να ενισχύσουν το σκοπό της μητέρας, συνηγορώντας στο να τοποθετηθούν εμφυτεύματα γαλουχίας σε γυναίκες που δεν μπόρεσαν να θηλάσουν.
13. Κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, θα έδειχναν άντρες να θηλάζουν ως μέρος της καθημερινότητάς τους. Στη σειρά «Two and a Half Men», ο Charlie Harper θα έλεγε ιστορίες γαλουχίας για να ρίξει τις γυναίκες ενώ στο «Νόμος και Τάξη» ο ντετέκτιβ  Lennie Briscoe θα καλούνταν να εξιχνιάσει εγκλήματα αντρών, λόγω χαμηλής παραγωγής γάλακτος.
14. Μελέτες θα έδειχναν ότι οι θηλάζοντες άντρες, θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να ανελιχθούν επαγγελματικά.
15. Σε γιορτές και γενέθλια, αντί για ξυριστικές μηχανές και gadgets, ο κόσμος θα χάριζε στους άντρες επιθέματα στήθους, ειδικούς στηθόδεσμους, αντλίες θηλασμού και κρέμα λανολίνης για τις θηλές.
16. …και εννοείται ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας, το γάλα θα κατέβαινε συνδέοντας το στήθος στο latop με USB και κάνοντας download, γιατί όσα χρόνια κι αν περάσουν, το χούι δεν κόβεται!

Ακολουθεί ξεκαρδιστικό απόσπασμα της ταινίας «Τα πεθερικά της συμφοράς» με τον Robert De Niro σε ρόλο…θηλάζοντα!