fbpx

Το Φωτεινό Αστέρι » Κατάλογοι Βοήθειας

| 3 Σεπτεμβρίου 2013

Εδώ είναι συγκεντρωμένα όλα τα τηλέφωνα των ξενώνων, των φορέων, των συλλόγων και των κέντρων στήριξης που μπορούν να σε βοηθήσουν στο πρόβλημά σου. Χρησιμοποίησε την αναζήτηση ή επίλεξε τη κατηγορία που σε ενδιαφέρει και βρες αυτό που ψάχνεις!

Το Φωτεινό Αστέρι

Αστική μή κερδοσκοπική εταιρίαΧορήγηση τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών για τα άπορα παιδιά
Διεύθυνση Εργατικές κατοικίες Λεύκας Ιτεών Πάτρα Τηλέφωνο: 2611122497Κινητό: 6981-044800

Notes

Το φωτεινό αστέρι είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ) που σκοπός της είναι η χορήγηση τροφίμων, ειδών ρουχισμού, σχολικών ειδών, βιβλίων, παιγνιδιών και παιδικών επίπλων σε παιδιά απόρων οικογενειών έως 14 ετών. Η ομάδα μας ξεκίνησε από τις αρχές του 2011 ως εθελοντές του Δήμου Πατρέων στην ομάδα Έψιλον και πλέον απέκτησε νομική προσωπικότητα τα τέλη του 2012 (Καταστατικό με αριθμό 880/2012 στα Βιβλία του Πρωτοδικείου Πατρών).
Το έργο τους είναι εθελοντικό και στηρίζεται στην ενεργοποίηση των μελών και φίλων τους αλλά και στην υποστήριξη επαγγελματιών και τοπικών επιχειρήσεων. Στα πλαίσια αυτά επιθυμούν να τους συνδράμουμε, προσφέροντάς μας προϊόντα σας, κυριότατα μακράς διαρκείας ή κονσερβοποιήμενα, που απαιτούν ελάχιστες προϋποθέσεις για συντήρησή τους, ώστε να μπορέσουμε καλύτερα να τα συγκεντρώσουμε και να τα διανείμουμε, χωρίς τον άμεσο κίνδυνο αλλοίωσής τους.
Κατόπιν συνεννοήσεως θα μπορέσουν να παραλάβουν τα προσφερόμενα προϊόντα από τον χώρο σας (ανάλογα την ποσότητα) και σε κάθε περίπτωση να οργανώσουν την μεταφορά τους, εφόσον ευδοκιμήσει η πρόσκλησή τους.
Όποιος επιθυμεί να γίνει ενεργό μέλος στην ομάδα τους, μπορεί να συμπληρώσει μια αίτηση στα γραφεία τους στις Εργατικές Κατοικίες Λεύκας Ιτεών.